verisuonet silmissä piilolinssit MEIDÄN KOTI – Olohuone

susta enkelit pitävät huolta english Belle sai rokotuksia maanantaina ja pikkunen on sen jälkeen ollut kuumeessa ja lapsi koru äidille turku erittäin kärttyisellä tuulella, joten ajattelin esitellä meidän kotia teille sillä aikaa kun hän nukkuu päikkäreitä. Asutaan omakotitalossa missä on 3 makuuhuonetta, takkahuone, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, vessa ja kylppäri ja pintaalaa 187 neliötä. Meidän talo on rakennettu 1987 mutta ollaan tehty aika kattava pintaremppa teräksisen pesualtaan puhdistus (lue melkein kaikki uusiks).

hannu lauerma antti heikkilä Olkkari on aika isokokoinen ja 6 kulmainen laulu erämaajärven mökki (eli pyöreä?) ja täältä löytyy 4 ikkunaa. Kattokorkeus on noin 5 metriä ja ollaan hankittu iso kattokruunu, mutta sen ylössaaminen onkin astetta isompi projekti joten se makaa edelleenkin takkahuoneen lattialla odottamassa. Mitä sisustukseen tulee niin moni teistä varmaan huomaa että on aika Ikea – painotteista. 

rintalastaan sattuu hengittäessä Meinattiin ensin hankkia iso kulmasohva mutta Ikean Ektorp sarja oli tarjouksessa juuri silloin kun sohvanhankinta oli edessä joten päädyttiin niihin. Senkki ja sivupöytä on Ikean Liatorp sarjaa ja sohvapöytä mieheni on itse rakentanut omin pikku kätösin. Olkkari avautuu takkahuoneeseen josta ensin piti tulla ruokailutila, mutta huone oli aivan liian pieni siihen tarkoitukseen ja koska meidän keittiö on sen verran iso siitä tuli Bellen ”leikkihuone” missä säilytetään hänen leluja ja lastenvaunuja.

lapsen arvaamaton käytös Koska meidän väliovet ovat mustia maalattiin kaksi seinää olkkarissakin saman väriseksi ja mattokin on tumman tumman sininen ja sekin hankittu Ikeasta tietysti. Matto on kai tarkoitettu ulkokäyttöön ja on ollut todella helppohoitoinen, varsinkin kun meillä on koira. Kirjahylly on vanha löyty jonka maalasimme valkoiseksi. Kaikki kukat ja kasvit ovat muovisia koska en ikinä onnistu huolehtimaan elävistä kukista ja ne kuolevat about viikossa. En siis ole viherpeukalo.

mélanie griffith instagram

Kommentit

stracić pewność siebie po angielsku 4 kommenttia
Desire Nyman

7 sjösjuka sjömän Voi kiitos ❤️ käyn kurkkaamassa sun blogia kunhan pikkunen suostuu menemään päikkäreille ?

recette sauce morilles séchées Ni har helt jättefint hemma, ja diggar färgena. Du har bra smak 😀

Desire Nyman

lettisch deutsch wörterbuch online Tack ?

virtsarakon tähystys nukutus Voi miten tyylikäs olohuone <3 sattumalta blogisi löysin ja ehdottomasti lukijaksi jäin.

kanavanippu c pätkii

autoškola chalabi fotogalerie warner music työharjoittelu Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty zapalenia węzłów chłonnych objawy *

daňové přiznání online 2015 zdarma

miehellä ei tule virtsa

vauva yön pissaamatta

hiihtoloma helsingissä 2016

kesäkuun kalenteri 2018

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä