lääketiede pääsykoe 2016 kuopio MEIDÄN KOTI – Olohuone

teräksisen pesualtaan puhdistus Belle sai rokotuksia maanantaina ja pikkunen on sen jälkeen ollut kuumeessa ja hannu lauerma antti heikkilä erittäin kärttyisellä tuulella, joten ajattelin esitellä meidän kotia teille sillä aikaa kun hän nukkuu päikkäreitä. Asutaan omakotitalossa missä on 3 makuuhuonetta, takkahuone, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, vessa ja kylppäri ja pintaalaa 187 neliötä. Meidän talo on rakennettu 1987 mutta ollaan tehty aika kattava pintaremppa laulu erämaajärven mökki (lue melkein kaikki uusiks).

rintalastaan sattuu hengittäessä Olkkari on aika isokokoinen ja 6 kulmainen lapsen arvaamaton käytös (eli pyöreä?) ja täältä löytyy 4 ikkunaa. Kattokorkeus on noin 5 metriä ja ollaan hankittu iso kattokruunu, mutta sen ylössaaminen onkin astetta isompi projekti joten se makaa edelleenkin takkahuoneen lattialla odottamassa. Mitä sisustukseen tulee niin moni teistä varmaan huomaa että on aika Ikea – painotteista. 

mélanie griffith instagram Meinattiin ensin hankkia iso kulmasohva mutta Ikean Ektorp sarja oli tarjouksessa juuri silloin kun sohvanhankinta oli edessä joten päädyttiin niihin. Senkki ja sivupöytä on Ikean Liatorp sarjaa ja sohvapöytä mieheni on itse rakentanut omin pikku kätösin. Olkkari avautuu takkahuoneeseen josta ensin piti tulla ruokailutila, mutta huone oli aivan liian pieni siihen tarkoitukseen ja koska meidän keittiö on sen verran iso siitä tuli Bellen ”leikkihuone” missä säilytetään hänen leluja ja lastenvaunuja.

vaihdevuosiin liittyvä unettomuus Koska meidän väliovet ovat mustia maalattiin kaksi seinää olkkarissakin saman väriseksi ja mattokin on tumman tumman sininen ja sekin hankittu Ikeasta tietysti. Matto on kai tarkoitettu ulkokäyttöön ja on ollut todella helppohoitoinen, varsinkin kun meillä on koira. Kirjahylly on vanha löyty jonka maalasimme valkoiseksi. Kaikki kukat ja kasvit ovat muovisia koska en ikinä onnistu huolehtimaan elävistä kukista ja ne kuolevat about viikossa. En siis ole viherpeukalo.

myydään mönkijä varaosiksi

Kommentit

facebook arvonnan säännöt 4 kommenttia
Desire Nyman

äkillinen ripuli ja vatsakipu Voi kiitos ❤️ käyn kurkkaamassa sun blogia kunhan pikkunen suostuu menemään päikkäreille ?

codesan yskän tabletti Ni har helt jättefint hemma, ja diggar färgena. Du har bra smak 😀

Desire Nyman

fatma aliyenin hayatı vikipedi Tack ?

neule silmukoiden lisääminen Voi miten tyylikäs olohuone <3 sattumalta blogisi löysin ja ehdottomasti lukijaksi jäin.

zapalenia węzłów chłonnych objawy

miehellä ei tule virtsa koulupäivän pituus lukiossa Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty florya amerikan kültür koleji şikayet *

irtisanominen yhteisellä sopimuksella

vasenta kättä kutittaa

kesäkuun kalenteri 2018

brisée par mon mari bande annonce vf

lapsen mielenterveyden riskitekijät

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä