kucak dansı yarışmasında en iyi sallayan kazanıyor KIRPUSTA TULI PUNAPÄÄ

muhammedin hayatı özet Kun Kirppu syntyi hänellä oli vaaleat hiukset ja siniset silmät. Nyt 3 kuukauden ikäisenä silmät ovat pysyneet sinisinä mutta hiukset ovat vaihtaneet väriä ja Kirpusta on tullut punapää. Muistan miten vielä raskausaikana ihmettelin jos Kirpusta tulisi punapää, koska äitini on porkkanapää ja pakkohan se on myöntää että Kirpun kuparinväriset tupu – hupu ja lupu karvat pään päällä tekee hänestä aivan hurmaavan söpön.

iphone 7 plus näytön vaihto Kirpulla on vielä kaksi kaljua kohtaa jotka jouduttiin trimmaamaan teholla kun laitettiin tippa. Vauvoille laitetaan siis tippa päähän, vaikka se kuulostaa tosi ronskilta niin pakkohan se on silleen tehdä, vauvathan saisivat muuten tipan revittyä irti. Jostain syystä hiukset eivät ole kasvaneet takaisin näihin kaljuihin kohtiin ja Kirpun kampaus on siis edelleenkin irokeesi. Ristiäisiin meinattiin ehkä laittaa hänelle panta joka peittäisi nuo kaljut kohdat, vaikka se irokeesi kyllä on ihan hieno ja pukee Kirppua sekä Kirpun luonnetta hyvin.

lapsen hyvinvointiin vaikuttavat tekijät Jännityksellä odotan jos Kirppu pysyy gingerinä tai vielä vaihtaa väriä. Sekä minulla että Kirpun isällähän on vaaleat särkynyt sydän juurakko (suomalaiset maantienharmaat) hiukset mutta meidän suvusta löytyy punatukkaisia ja mummillani on ihan pikimustat hiukset. Kirpun isän puolelta löytyy enemmän sinisilmäisiä, mun suvulta taas vihreitä ja ruskeita. Kättärillä sanottiin että jos vauvalle on tulossa ruskeat silmät ne ovat eri tavalla siniset mitä Kirpulla on, eli meidän tyttö pysyy joko sinisilmäisenä tai sitten väri vaihtuu vihreäksi kuten meikäläisellä. 

tänder på min mamma Hirveän jännää tämä vauvojen piirteiden muutokset. Synnytyksen jälkeen Kirppu oli selkeä kopio isästään, mutta nyt 3 kuukauden ikäisenä hän muistuttaa enemmän minua jos vertaillaan mun vauvakuviin. Tämä on kuulemma joku ihan biologinen juttu että vauvat muistuttavat enemmän isiä heti synnytyksen jälkeen jotta isä tunnistaisi omakseen. Onhan siinä tavallaan jotain perää koska yleensä äiti tietää vauvan olevan hänen. Meidän tapauksessa en itsekään ole ihan varma, koska minähän näin Kirppua ensimmäistä kertaa vasta Helsingissä ja 6 tuntia sektion jälkeen. No höpö höpö, luulen kyllä että jokainen äiti tunnistaa oman lapsen.

Kommentit

bathina philipson skilda världar Jaa oma kokemuksesi

amélie nothomb interview 2015

kavat kengät ale eturauhassyöpä sädehoito leikkauksen jälkeen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty sydämen rytmihäiriöt iltaisin *

lämmitettävä vesikuppi hevoselle

kirjekuori tyynynpäällinen ohje

vaaleita näppyjä kasvoissa

sacoche homme lacoste en synthétique

moottoripyöräilijä kuoli kankaanpäässä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä