hyvä kengittäjä uusimaa TIHEÄN IMUN KAUSI – lopu jo jookos?

auton lämmitysjohto puuilo Meidän pääsiäinen meni todella nopeasti ja minusta tuntuu että en saannut mitään aikaiseksi. Miksi? Koska Kirpulla oli nälkä koko ajan, jatkuvasti, toistuvasti, hela tiden, all day long. Ihan siihen pisteeseen asti että olen ai-van kyp-sä! Tuntuu että ollaan eletty pullo Kirpun suussa viimeiset neljä päivää.

botella de vino pequeña precio Tyttö syö ihan hirveitä määriä ja googlettamisen jälkeen rantasipi hotellit ja kylpylät (vaikka jokainen äiti tietää että googlea ei saa käyttää, ikinä) sain tietää että tätä ilmeisesti kutsutaan nimellä palacios nazaríes granada tiheän imun kausi. Ollaan molemmat ihan poikki, yritetään tehdä vuorotyötä koska tyttö vaatii niin paljon huomiota eikä meidän talossa ikinä ole keitetty näin monta pannullista kahvia. Kirppu ei suostu olemaan hetkeäkään yksin schelling salon münchen hitler (mikä sinänsä muutenkin on ollut ”ongelma”) eikä edes nukahtamaan sylissä. Tytön silmät ovat lautasen kokoiset ja kun hän nukahtaa hetkeksi olen itse niin loppu että väsähdän heti.

izban saatleri menemen aliağa Onneksi löysin Downton Abbey sarjan netflixissä mihin jäin koukkuun samantien ja sitä ollaan nyt katottu Kirpun kanssa, varsinkin öisin että mamman silmät pysyisi auki. Kirppu on rigmor andersson sångerska välillä suostunut oleskelemaan vaunuissa tai turvakaukalossa jos hänen pöllöt ovat mukana. Ostin nämä pöllöt ihan vaan ulkonäön takia koska mun mielestä ne olivat niin söpöt, mutta näin jälkeenpäin mietittynä ne ovat tosi kätevät. Ne liikkuu ja kilisee ja pitää meidän pikku Kirppua tyytyväisenä älä pukeudu päivälliselle trailer (edes hetkeksi). Toinen tosi kätevä juttu on meidän mobile, harmi vaan että vekottimessa ei ole on/off nappia. Heti kun musiikki loppuu Kirppu vetää hirveet kilarit.

höylätyn puutavaran hinta

Kommentit

ampumahiihto tänään tv Jaa oma kokemuksesi

roland düringer gültige stimme griss

lapsen näpyt otsassa königin elisabeth ii von england Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tottelevaisuuskokeen uudet säännöt *

kärppien pelit suorana

turun amk lähtöpisteet

naudan sisäfilepihvi uuni

tjugoandra på finska

palma de mallorca sää lokakuu

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä