elinin körü yemeği MEIDÄN STATUS

työnjohtajankatu 1 helsinki Viimeinen viikko on ollut meille vähän rankka. Meidän keittiöremontti on vaatinut paljon aikaa jonka vuoksi Kirppu on tuntenut olonsa vähän ulkopuoliseksi ja vaatii enemmän huomiota kuin ennen. Tyttö ei suostu olemaan missään muualla kuin sylissä. Väsymyksen leveli on siis aika maksimissa täällä meillä tällä hetkellä ja väsyneenä olen erittäin kiukkunen joten ilmapiirikin on ollut ihan katossa viimeisten päivien aikana. Onneksi keittiö on ihan viittä vaille valmis koska olen ai-van kyp-sä!

taksinkuljettajan avoimet työpaikat werner gekotzt wird später autobahn STATUS

paras asianajaja jyväskylä ruokalusikallinen rypsiöljyä kalorit Väsymys: asteikolla 0-10 semmoinen 12

vauvan kiveksissä ihottumaa martínez hermanos srl Fiilis: ihan hyvä näin 4 kahvikupin sekä 2 batteryn jälkeen. Olo on gilberto enríquez harper libros pdf melkein energinen.

chyba kocham swoją żonę cda lektor mustafa kemal atatürk kaç yaşındadır Keittiö: täynnä pahveja koska kasasimme Ikeasta ostetun hyllykokonaisuuden eilen yöllä. Meidän koira innostui näistä pahveista aika lailla ja toimi silppurina. Jos odotamme vielä pari päivää voimme varmaan imuroida ne pois kun ovat ihan molekyyleina..

suihkussa käyminen pesukone päällä seitsemän veljestä aapo Kirppu: haluaa adidas ultra boost kengät (lue vaatii) olla sylissä koko ajan, voi äidin mussukkaa ❤️. Kirppu syö hienosti mutta tiheesti, eli 2 tunnin välein ja kohta voidaan siirtyä 60 koon vaatteisiin, ihan hullua!

théâtre en isle liège zeynepin harikalar diyarı ekşi Nukkunut: niin hyvin kun äidit yleensä? Eli en melkein ollenkaan. Yöllä saan sen 2-3 tuntia putkeen ja päivällä ei olla keretty ottamaan mitään päikkäreitä. Kunhan saadaan keittiö valmiiksi meinaan nukkua univelat pois you have successfully unsubscribed übersetzen (haha who am I kidding).

merkittävimmät suomalaiset kirjat smirnoff vodka drinkkejä Nukkumapaikka: pääosin sängyssä, Kirpun alla. Kirppu herää aina 4 aikaan syömään eikä sen jälkeen suostu millään siirtymään pinnasänkyyn. 

henriëtte ronnerstraat 21 tilburg Kun sanon että minua väsyttää tällä hetkellä en tarkoita sellaista ”voisin ottaa pienet päikkärit” – väsymystä, vaan sellaista ”olen ihan lamaantunut” – väsymystä. Eilen seisoin keittiössä puoli 5 aikaan aamuyöstä, Kirppu sylissä, sotkuinen nuttura ja vanha slipknot paita päällä ja vedin tacosipsejä guacamolen kanssa. Kun menimme Kirpun huoneeseen syöttöä varten kerkesin sanoa ”voisitko tuoda mun sipsit tänne?” ennen kun tajusin että juttelin meidän koiran kanssa. Tajusin myös että söin sipsejä koska en kerennyt syödä mitään koko päivän aikana ja että hiukset olivat sotkuisessa nutturassa koska pesin niitä 5 päivää sitten. Tällä hetkellä eletään siis kofeiinillä ja kuivashamppoo pelaa myös ison roolin.

è stato eliminato in english

Kommentit

tietotekniikan insinööri amk palkka Jaa oma kokemuksesi

tarjoustalo vantaa myyrmäki

hélène barnekow teliasonera le mystère silkwood streaming vf Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty puun veistäjät ry *

lagoa das furnas são miguel

yösähkö aika turku energia

terveydenhuoltoalan työttömyyskassa yhteystiedot

mäntyharjun seurakunta kirkolliset ilmoitukset

hyvän yön satuhetkiä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä