kenan sofuoğlu kimdir kısaca MEIDÄN MAALISKUU

grigori perelman wikipedia español Tällä hetkellä aika menee niin nopeasti, en yhtään tajunnut että on oikeasti huhtikuu jo ennen kun pikkusiskoni yritti juksata aprilli päivänä! Meidän maaliskuu oli aivan mahtava ja ollaan saatu paljon aikaiseksi täällä kotona, vietetty laatuaikaa Kirpun kanssa, käyty neuvolassa ja Helsingissä kehitysseurannassa. Toivotaan että Huhtikuu olisi vähän rauhallisempi henkilöiden vapaa liikkuvuus eu (ainakin remontin osalta, mutta tuskin) koska nyt meidän pitää oikeasti ruveta suunnittelemaan Kirpun ristiäisiä. Mutta ennen ristiäisiä halutaan tottakai että meidän kämppä on siistissä kunnossa, eli remonttia on życia mała garść koncert cd pakko saada valmiiksi. 

turos barackos piskótatorta Maaliskuun aikana Kirppu kasvoi ihan huikeeta vauhtia ja neiti on jo yli 4 kiloa. Päästiin lasketunajan yli, eli emme enää vietä ”raskausaikaa”. Äidin kullanmuru ei enää ole pieni, koska 50 kokoiset vaatteet eivät enää mahdu hänelle ❤️. Kirpun nimi lyötiin lukkoon, eli kohta siirrytään Kirpusta tähän viralliseen nimeen, mikä varmasti tulee olemaan vaikeeta koska ollaan jo ihan alkuraskaudesta käytetty Kirppua tai Krype. 

gromyko olga zawód wiedźma chomikuj Kirpun oma huone on vihdoinkin valmis ja siitä tuli kieltämättä meidän koko talon hienoin huone, missä vietetään paljon aikaa Kirpun kanssa. Tilasin taulun joka tulee lipaston ylöpuolelle, mutta emme viitti ripustaa sitä vielä koska taulussa on tytön nimi. Miekkonen vahtii tarkkana että pidetään nimi salaisuutena ristiäisiin asti.

korta frisyrer med tunt hår Vietettiin Kirpun kanssa paljon laatuaikaa veskoniemen lomakylä inari (syy pursuavaan pyykkikoriin ja että kaikki edelleenkin on kesken). Käytiin mummolassa, neuvolassa, vaunulenkeillä kylmän tilan eristäminen (mistä Kirppu ei innostunu ollenkaan) ja köllöteltiin täällä kotona sängyllä tai sohvalla. Aika menee niin nopeasti että haluan ottaa siitä kaiken irti. Päivällä vietetään aikaa Kirpun kanssa ja illalla kun miekkonen tulee töistä teen sitten niitä pakollisia juttuja, tai sitten yöllä kun Kirppu nukkuu. Olen muutenkin aina ollut yöeläin ja inspiraatio iskee yleensä vasta yöllä. Siksi kirjoitan aina blogia öisin.

juko kylvölannoitin varaosat Kirpsteri sai paljon uusia vaatteita mummolta ja kummitädiltä, jonka sydämmet Kirppu on pystynyt sulattamaan ihan totaalisesti. Otettiin paljon kuvia joosta suosikkini on tämä yläpuolella oleva pehmolelun kanssa. Tarkoituksena olisi tilata kuvia ifolorista ja ripustaa seinille. Haluan ainakin meidän makkariin kuvia Kirpusta ❤️.

synonymer stämma av Kirpun yövalo oli oikea hutiostos. Kirppu saa siitä hirveät energiat eli nukahtamisen osalta totaalisen turha härpäke. Ostettiin lastentarvikkeelta mobilen joka on toiminut paremmin ja saa Kirpun rauhoittumaan. Ostettiin myös unipesä joka oli tosi fiksu hankinta koska sen pystyy nostamaan meidän sänkyyn jos halutaan nukkua päikkäreitä Kirpun kanssa. Yleensä tyttö kuitenkin nukkuu mun sylissä.

kuinka lievittää kipua Sain keittiön maalattua ja kaakelit hankittua sekä mätkittyä ylös seinälle. Ekaa kertaa elämäni aikana yritin laatoittaa joten olen aika ylpeä lopputuloksesta metadonin poistuminen elimistöstä (ja edelleenkin hämmentynyt että ne ovat pysyneet seinässä kiinni). Tämän viikon aikana yritetään saumata ja saada kaikki listat ylös, eli ihan kohta keittiö on valmis, vihdoin ja viimein. Etsinnässä olisi uudet kahvimukit ristiäisiin. Jos on ehdotuksia mistä saisi hommattua hienot mukit niin vinkatkaa! Muuten päädytään varmaan Ikean perus valkoisiin.

nöttingen bayern live im tv

Kommentit

ruotsi genetiivi määräinen 2 kommenttia

alkuraskauden ultra jyväskylä Ihania kuvia jälleen 🙂 Mä ihastuin Rakastu arkeen – sarjaan. Ne vois olla aika mukavat ristiäisiin 😉 Aurinkoista huhtikuuta <3

agenda ansicht outlook 2010 ändern vorschau

rfi journal français facile podcast wasserburg roßlau termine Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty ajan päivin ajan öin soinnut *

honório hermeto carneiro leão

holocaust mahnmal berlin öffnungszeiten museum

asianajaja jyväskylä perunkirjoitus

kattona tähtitaivas lilla teatern

sitio jonosake preço rj

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä