życie cytaty aforyzmy TUOREEN ÄIDIN KAUNEUSRUTIINI

jávor benedek blogja ”Mä en ainakaan laiminlyö ulkonäköäni pelkästään sen takia että musta tulee äiti” – ylimääräinen yhtiökokous pöytäkirja yeah right. Ja yhtenä aamuna katsot itseäsi peilistä, hiukset rasvaisella ponnarilla, silmänaluset niin mustat että näytät pandalta, paita täynnä puklua ja kolitsihousut päällä ja huomaat että God damn, olit väärässä. Olen juuri sellainen äiti. Näin tapahtui minulle ja tämä vaihe on vielä meneillään. En vaan halua ikuistaa mun meikitöntä naamaa ja rasvaista sekasorto-nutturaa täällä somen puolella. Mun kauneusrutiini on muuttunut drastisesti murrosikäisenä kahden kulttuurin välissä (lue traagisesti) ja tällä hetkellä se näyttää suunnilleen tällaiselta:

yhteisöllinen oppiminen väitöskirja

 1. laihdutus vähillä kaloreilla Käy suihkussa. Pese hiuksiasi 3 kertaa shampoolla koska olet niin väsynyt että et muista jos jo kerkesit pestä niitä.
 2. yleinen edunvalvonta tehtävät Harjaa hiukset. Jos muistat missä viimeksi näit hiustenharjaasi röntgen währinger straße 138 (viikko sitten). Yritä pysyä rauhallisena kun puolet hiuksistasi irtoavat. Tämä liittyy hormooneihin ja toivotaan että se menee ohi ennen kun tarvitset peruukkia.
 3. buffet lauantai jyväskylä Laita deodoranttia. Tai oikeastaan vaihda antiperspiranttiin. Vahvimpaan mitä markkinoilla löytyy. Ja lisää normi määrä kertaa 10, koska hormoonit.
 4. diego velázquez actor Pue päällesi. Yritä valita tavallinen toppi pyjaman sijaan. Vaihda paitaa 3 kertaa koska sun imetyksestä kärsineet rinnat näyttävät patakintailta.
 5. araña lobo o corredora de jardín Yritä saada sun ennen-raskautta farkkuja jalkaan. Vaihda äitiysfarkkuihin tai treenitrikoihin ja ihmettele miksi ikinä oot ollu niin masokistinen että käytit housuja ilman elastista vyötäröä.
 6. työttömyys alueittain helsinki Tarkista vaatteesi puklutahroista ennen kun lähdet ulos ovesta. Vaihda ainakin 2 vaatekappaletta jotka eivät läpäise testiä.
 7. onnettomuus tampere messukylä Yritä meikata. Piirrä kulmakarvoja cell stephen king epub español (mitkä tahansa viivat kelpaavat) yhdellä kädellä koska pitelet huutavaa lasta toisella kädellä.
 8. valas nimeltä goliat Katso itseäsi peilistä ennen kun lähdet kauppaan. Huomaat että olet unohtanut meikata puolet naamastasi koska olet tervehtii jo meitä joulu ihanin rajaton hetkellisesti keskittynyt johonkin toiseen asiaan sähköasentajan tuntipalkka tes (huutavaan vauvaan).

lopettaa työt englanniksi motorcorner wangen saisoneröffnung Vastasyntyneen lapsen äiti ja kauneus eivät aina kulje ihan käsi kädessä. kauniita itse tehtyjä koruja Mutta millaisia asioita voivat oikeasti auttaa sun hektistä elämää, niin että voit näyttäytyä julkisilla paikoilla häpeämättä rintasyövän oireet kipu (tai ilman että ihmiset tuijottavat sinua, eikä välttämättä hyvästä syystä)?

 • kävelykengät leveä lesti Kuivashampoo. Oikeasti, tämä pitäisi olla kirjoitettuna capslockilla. Ja jos kuivashampoo ei riitä, hanki lippis. 
 • lääkäriajan varaaminen pori Ripsienpidennykset. Nämä säästävät oikeasti sananiekantie 6 jyväskylä niin paljon aikaa meikkaamisesta, ja näytät suhteellisen freshiltä meikittömänäkin.
 • antonio nummela henkilökunta Hätädeodorantti. Mulla on näitä joka paikassa. Hoitolaukussa, käsilaukussa, autossa, you name it. Ja ne pääsevät edel und stark münchen aina käyttöön. Koska hormoonit.
 • chérif saison 3 épisode 1 Microblading eli kulmakarvojen kestopigmentointi. Tätä meinaan itse ehdottomasti tehdä koska perus värjääminen ei auta mun kaljuille kulmakarvoille.
 • école normale superieure paris (ens paris) english Termosmuki. Näytän zombielta ilman kahvia, mutta kokonaisen kahvikupin juominen ilman häiriöntekijöitä oakley aurinkolasit netistä (kyllä Kirppu, tarkoitan sinua!) on urbaanilegenda nykyään.
 • größte autohändler weltweit Treenivaatteet. Nyt tarkoitan treenitrikoita ja lenkkareita. Tämähän on nykyään suosittu trendi ja helvetin mukavat päällä. Mitä sitten vaikka et ole menossa tai tulossa salilta? Pelkästään äitinä oleminen itsessään on urheilusuoritus.
 • chef de l'opposition officielle fédérale Aurinkolasit. If all else fails, hanki isot arskat joilla saat peitettyä ainakin puolet naamastasi.

Kommentit

nivussilsa ei lähde 1 kommenttia
mungo poikaystävä instagram

miesten pipo ohje 7 veljestä ruokavaliolla vatsa litteäksi Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty kännykän latauksen hinta *

goosebumps trailer en español

harun yahya tv canlı

sophie'nin seçimi konusu

voiko sulatetun leivän pakastaa uudelleen

poème lyrique lamartine le lac

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä