acer tabletin näyttö rikki ÄITIYS – Voi sitä ironian määrää

kellariin tulee vettä Äidiksi tuleminen ja äitinä oleminen on mullistava matka ja kokemus. Vaikka raskausaikana luulin tietäväni millaiseksi elämäni muuttuu olen huomannut kahden kuukauden aikana että olin väärässä melkein kaikessa. Olen myös huomannut että äitinä oleminen on aika irooninen juttu. Monet ovat väittäneet että äidit valittavat kaikesta ja ikinä asiat ei oo hyvin. Ja onhan se totta, että valitan koko ajan, koska ammattinimike ystävät hämärän jälkeen traileri äiti sekoittaa sun pään ihan totaalisesti.

peak performance halvalla netistä Valitan että joudun istumaan kotona neljän seinän sisällä, mutta kun vein Kirpun mummolaan hoidettavaksi ja menin kampaajalle soitin äidilleni 3 kertaa ja kyselin Kirpun vointia. Kolmen tunnin aikana. Koska mulla oli ikävä.

dawniej atrament krzyżówka Rukoilen että Kirppu nukkuisi yli 4 tuntia putkeen, mutta jos hän tekee sen dróth zoltán futsal eb (mikä kyllä harvoin tapahtuu, mutta kuitenkin) olen kyttäämässä häntä koko ajan, että eikö tyttö rupee heräileen kohta? Ja onko kaikki nyt oikeasti OK? Vai pitäisikö häntä herättää?

glupsk på dalsland 2015 Valitan miten en saa mitään aikaiseksi koska Kirppu ei suostu nukkumaan omassa sängyssä, mutta jos hän nukahtaa sinne ilman kitinää odotan että hän pitäisi jotain pientä murinaa. Että saisin pitää häntä sylissäni.

nürburgring nordschleife touristenfahrten öffnungszeiten Syötöt saattavat välillä kestää yli tunnin. Valitan miten niska on jumissa ja kädet puutuu koska Kirppua joutuu pitämään sylissä niin kauan. Mutta jos syöttö kestää vaan 15 minuuttia jään kuitenkin lastenhuoneeseen istumaan ja pitelen tyytyväisesti nukkuvaa Kirppua sylissä. 

näyttelijä jukka rasila En halua kuulla yhtäkään perkeleen biisiä Kirpun spotify listalta enää koska ne tulevat korvista ulos ja olisihan se kivaa jos äitikin saisi kuunnella niitä omia biisejä välillä. Mutta hyräilen itse ”somewhere over the rainbow, skies are blue” koko ajan.

poemas largos para niños de gabriela mistral Vaihdan Kirpulle bodyja 3-4 kertaa päivässä ja vaihdan samalla housut ja sukat koska muuten asu ei näytä hyvältä. Itse käytän samoja niken collagehousuja 3 viikkoa putkeen jotka yhdistän mun miehen huppariin sjösjuk efter båtresa (joka yleensä on täynnä puklua.)

yurtdışı bedelli askerlik ödemesi 1000 euro Viime yönnä en nukkunut ollenkaan outlook sähköposti 365 (taas) ja näytän zombielta pori energia työpaikat (mombielta). Kirppu huusi kurkku suorana koko yön française des jeux parions sport (taas) mutta hänellä riittää virtaa. Miten pienillä ihmisillä voi olla niin vahvat keuhkot? Ja miksi?

juuso hietasen häät Minuutit kestävät ikuisuuden kun seisot itkevän vauvan kanssa neuvolan odotustilassa ja kaikki muut äidit katselevat sinua tyyliin elina salonen sysmä ”onneksi mun kerttu on rauhallinen”. Samana iltana katselen kuvia kun Kirppu oli vastasyntynyt ja itken koska aika menee niin nopeasti ja kohta hän ei enää ole pieni. 

honda moottoripyörä huolto oulu Miksi joudun ostamaan enemmän tarvikkeita kaupasta mehevän kinkun sisälämpötila (kosteuspyyhkeet, korvikkeet, vaipat yms) nyt kun ostoskärryyn ei mahdu mitään, koska Kirpun turvakaukalo vie niin paljon tilaa? 

kynttilää molemmista päistä Kirppu voi huutaa koko päivän, kunnes olen aivan puhki poikki ja pinossa ja lähden äitini luokse, jalo himmeä lakka niin että äitini voisi hoitaa Kirppua niin että saisin jotain syötyä. Mutta äitini luonna Kirppu käyttäytyy kun pieni enkeli ja yleensä jopa nukkuu ja kerää voimia. Niin että huuto voi jatkua kunhan päästään kotiin.

bittermandelöl kaufen schweiz Kirpun vaatteet ovat 10 kertaa pienempiä kuin mun vaatteet, mutta silti pyykkikorini on aina täynnä. Miten se voi olla fyysisesti mahdollista?!

jackass 4 online español päiväkoti menninkäinen kajaani Isn’t it ironic, don’t you think?

Kommentit

beer o'clock chambéry 2 kommenttia
juha leppävuori kokemuksia

remoção de tatuagens hämta pass uppsala Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty mehiläinen tampere aukioloajat *

päästä läpi englanniksi

mikkelin musiikkiopisto hallintopäällikkö

mitä lahjaksi kaverille

päätä vihloo vasemmalta

insidious film en entier français

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä