syksyn muoti 2015 kengät ÄITIYS – Voi sitä ironian määrää

hampaan poiston jälkeen saunominen Äidiksi tuleminen ja äitinä oleminen on mullistava matka ja kokemus. Vaikka raskausaikana luulin tietäväni millaiseksi elämäni muuttuu olen huomannut kahden kuukauden aikana että olin väärässä melkein kaikessa. Olen myös huomannut että äitinä oleminen on aika irooninen juttu. Monet ovat väittäneet että äidit valittavat kaikesta ja ikinä asiat ei oo hyvin. Ja onhan se totta, että valitan koko ajan, koska ammattinimike äidinkieli esseekoe kevät 2014 äiti sekoittaa sun pään ihan totaalisesti.

kellariin tulee vettä Valitan että joudun istumaan kotona neljän seinän sisällä, mutta kun vein Kirpun mummolaan hoidettavaksi ja menin kampaajalle soitin äidilleni 3 kertaa ja kyselin Kirpun vointia. Kolmen tunnin aikana. Koska mulla oli ikävä.

ystävät hämärän jälkeen traileri Rukoilen että Kirppu nukkuisi yli 4 tuntia putkeen, mutta jos hän tekee sen peak performance halvalla netistä (mikä kyllä harvoin tapahtuu, mutta kuitenkin) olen kyttäämässä häntä koko ajan, että eikö tyttö rupee heräileen kohta? Ja onko kaikki nyt oikeasti OK? Vai pitäisikö häntä herättää?

dawniej atrament krzyżówka Valitan miten en saa mitään aikaiseksi koska Kirppu ei suostu nukkumaan omassa sängyssä, mutta jos hän nukahtaa sinne ilman kitinää odotan että hän pitäisi jotain pientä murinaa. Että saisin pitää häntä sylissäni.

dróth zoltán futsal eb Syötöt saattavat välillä kestää yli tunnin. Valitan miten niska on jumissa ja kädet puutuu koska Kirppua joutuu pitämään sylissä niin kauan. Mutta jos syöttö kestää vaan 15 minuuttia jään kuitenkin lastenhuoneeseen istumaan ja pitelen tyytyväisesti nukkuvaa Kirppua sylissä. 

glupsk på dalsland 2015 En halua kuulla yhtäkään perkeleen biisiä Kirpun spotify listalta enää koska ne tulevat korvista ulos ja olisihan se kivaa jos äitikin saisi kuunnella niitä omia biisejä välillä. Mutta hyräilen itse ”somewhere over the rainbow, skies are blue” koko ajan.

nürburgring nordschleife touristenfahrten öffnungszeiten Vaihdan Kirpulle bodyja 3-4 kertaa päivässä ja vaihdan samalla housut ja sukat koska muuten asu ei näytä hyvältä. Itse käytän samoja niken collagehousuja 3 viikkoa putkeen jotka yhdistän mun miehen huppariin näyttelijä jukka rasila (joka yleensä on täynnä puklua.)

poemas largos para niños de gabriela mistral Viime yönnä en nukkunut ollenkaan sjösjuk efter båtresa (taas) ja näytän zombielta yurtdışı bedelli askerlik ödemesi 1000 euro (mombielta). Kirppu huusi kurkku suorana koko yön outlook sähköposti 365 (taas) mutta hänellä riittää virtaa. Miten pienillä ihmisillä voi olla niin vahvat keuhkot? Ja miksi?

pori energia työpaikat Minuutit kestävät ikuisuuden kun seisot itkevän vauvan kanssa neuvolan odotustilassa ja kaikki muut äidit katselevat sinua tyyliin française des jeux parions sport ”onneksi mun kerttu on rauhallinen”. Samana iltana katselen kuvia kun Kirppu oli vastasyntynyt ja itken koska aika menee niin nopeasti ja kohta hän ei enää ole pieni. 

juuso hietasen häät Miksi joudun ostamaan enemmän tarvikkeita kaupasta elina salonen sysmä (kosteuspyyhkeet, korvikkeet, vaipat yms) nyt kun ostoskärryyn ei mahdu mitään, koska Kirpun turvakaukalo vie niin paljon tilaa? 

honda moottoripyörä huolto oulu Kirppu voi huutaa koko päivän, kunnes olen aivan puhki poikki ja pinossa ja lähden äitini luokse, mehevän kinkun sisälämpötila niin että äitini voisi hoitaa Kirppua niin että saisin jotain syötyä. Mutta äitini luonna Kirppu käyttäytyy kun pieni enkeli ja yleensä jopa nukkuu ja kerää voimia. Niin että huuto voi jatkua kunhan päästään kotiin.

kynttilää molemmista päistä Kirpun vaatteet ovat 10 kertaa pienempiä kuin mun vaatteet, mutta silti pyykkikorini on aina täynnä. Miten se voi olla fyysisesti mahdollista?!

jalo himmeä lakka bittermandelöl kaufen schweiz Isn’t it ironic, don’t you think?

Kommentit

täydellinen rikos elokuva 2 kommenttia

armağan oyuncak mağazaları konya Olipas faktat postattu kivasti 🙂

kräuter sammeln märz

edellisessä elämässä mies alkan inşaat izmir narlıdere Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty juha leppävuori kokemuksia *

päänsärky ohimolla ja silmän takana

remoção de tatuagens

ostaa kultaa jyväskylä

ventre plat après grossesse

mitä lahjaksi kaverille

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä