museo stasi berlín MUSTA ON TULLU NAINEN

rasvanpoisto ultraäänellä turku Aj mitenniin musta on tullut nainen? mikä vähentää valtion ja kuntien verotuloja No mun ekat menkat alkoivat. Siis synnytyksen jälkeen. Voin kertoa että meinasi melkein itku tulla, eikä todellakaan onnesta. Ensin minulla oli jälkivuotoa 2-3 viikkoa synnytyksen jälkeen ja nyt 2 kuukautta synnytyksen jälkeen menkat alkoivat. Onneksi oli tamppooneja kotona koska minähän olin unohtanut ihan kokonaan että menkat alkavat taas.

ikääntymiseen liittyviä aforismeja Ensin sain alaselkäkipuja, sitten naamaan yhtäkkiä ilmestyi 4 finniä yön aikana ja siinä vaiheessa kun ostin uudet valkoiset lakanat niin kehanet filmi fragmanı BAM! the lady in red arrived. Onneksi vuoto on tähän asti ollut aika niukkaa, mutta olin ihan unohtanut millaisia mun menkkakivut ovat ja ennenhan söin pillereitä jotka lievittivät kipuja jonkun verran. Tottakai meillä oli kaikki perus buranat ja panadolit loppu ja lämpötyyny kadonnut remppakaaoksen myötä joten kivunlievitykseksi oli vaihtoehtona auranmaan leipä oy somero A) Kirpun suppoja tai yarından sonra türkçe dublaj full izle youtube B) Panacodia. Nappasin panacodin heti aamulla ja kyllähän se hoiti kivun pois vallan mainiosti, mutta minua rupee aina väsyttään ihan törkeästi jos otan noin vahvoja kipulääkkeitä.

schleiermacherstraße darmstadt restaurant Onneksi Kirpulla oli rauhallinen päivä tänään, eli nukuttiin päikkäreitä yhdessä syöttöjen välissä. Päivisin Kirppu syö 2-3 tunnin välein joka tietysti on ihan hyvä asia, ”tankataan yötä varten”. Kirpun yöt sujuvat muutenkin paremmin tällä hetkellä ja hän suostuu jopa nukkumaan omassa sängyssä. Syöttöjen välissä saattaa mennä jopa 4 tuntia. Luulen että mun pikkumuru antaa mulle säälipisteitä, kun niin kovasti selitin hänelle tänään millainen työmaa tämä naisena oleminen on. Onneksi on lääkkeitä kipuja varten, peitevoidetta finneihin, tamppooneja missä on asetin ja pakastin täynnä jäätelöä. 

derwent watercolour kynät

Kommentit

ivana sert makyajı nasıl yapılır Jaa oma kokemuksesi

endokrinologian erikoislääkäri turku

revontulet tänään saariselkä allah'ın isimleri kaç defa okunmalı Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty poissaolo töistä ilmoittamatta *

elävänä haudattu lyrics

martini asti pezsgő árak

hotel peninsula valdés

määräaikainen työsopimus irtisanoutuminen korvaus

vapaa sivistystyö koulutus

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä