günter grass literarische werke KUN ÄITI ITKEE

bán điện thoại iphone Naistenklinikalla sanottiin että møller kaffe copenhagen äidit itkevät usein. Varsinkin keskosäidit. Ja kyllähän minä itkin. Pelosta, ikävästä, surusta, ilosta. Kun päästiin kotiin ekat viikot menivät ilman itkua ja murheita, olin vaan iloinen että saatiin pikkuinen kotiin. Ja sitten 15.3 tuli Kirpun laskettuaika. Kirppu ei enää ole keskonen vaan vastasyntynyt. Kirppu kasvaa hienosti ja ainoa murhe tällä hetkellä on vatsavaivat.

jäätävä ansa 2 No mitä mulle tapahtui henkisesti kun saavutettiin tämä maaginen laskettuaika? Rupesin prosessoimaan mitä kaikkea ollaan käyty läpi. Synnytystä, teho osastoa, jatkohoidot kättärillä. Ja itkin taas, ihan valtavia määriä. En edelleenkään tajua miten ollaan selvitty tästä kaikesta romahtamatta ja ajatus siitä miten olisikaan voinnut käydä pyörii päässä. Eilen väsäsin Kirpulle shadow boxin. Kaivoin kaikki sairaalan esitteet esiin, lahjoituksena saadut vaatteet, kirpun ensimmäinen tutti. Kävin vanhoja kuvia läpi. Kuvat missä Kirppu on täynnä letkuja ja piuhoja. 

taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan vastuu

lähihoitajaksi opiskelu helsinki Jotenkin kaikki tuntuu niin uskomattomalta. Meidän Kirppu on oikeasti tässä ja hänellä on kaikki hyvin. Me selvittiin ja pärjätään hyvin, jos ei jopa mainiosti. En siis oikein oo jaksanu kirjoittaa tänne sen enempiä kuulumisia, oon vaan pitäny pikku Kirppua sylissä. Äitiys on kasvattanu minua uskomattoman paljon ihmisenä. Ennen en uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä, en ikinä ole itkenyt onnesta, enkä tiennyt mitä pelko ja huoli université paul valéry montpellier iii erasmus oikeasti tarkoittaa. Mutta Kirppu muutti kaiken ja jos ollaan rehellisiä, mä pidän tästä uudesta minästä. Kirppu tekee minusta paremman ihmisen. 

Kommentit

laitalan talonpoikaisrokokoo pöytä 2 kommenttia
Desire Nyman

edulliset geelikynnet jyväskylä Kiitos! ? todella hieno blogi sulla! Jännityksellä seuraan sun matkaa ? vanhemmaksi tuleminen on kyllä niin mullistava matka! 🙂

moottorin ohjausyksikön korjaus

elixia base sörnäinen yhteystiedot izmit dolphin sinemaları bilet al Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty sydøstjyllands politi pressemeddelelse *

veszprém március 15 utca eladó lakás

helena griechisches restaurant nürnberg

koetelkaa kaikki ja pitäkää se mikä hyvää

torvets pizzaria søborg

martín lousteau altura

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä