webcam tönning deutschland ENNENAIKAINEN SYNNYTYS – mistä jäin paitsi?

triax mastovahvistin virtalähde Luulin että minulla olisi ollut vielä 2 kuukautta raskausaikaa jäljellä, luulin että minulla oli aikaa vielä valmistautua Kirpun tuloon, luulin että ei tässä ole mikään kiire vielä – bacsinszky tímea wiki mutta toisin kävi. Kirppu syntyi yllättäen RV32+5, eli minulta jäi melkein koko tämä niin pahaksi kirottu viimeinen raskauskolmannes kokematta. Naistenklinikalla sirén do auta (missä hoidetaan pelkästään ongelmatapauksia tällä hetkellä) sain huonetovereiksi kolme tuoretta keskosäitiä ja keskusteltiin mistä jäätiin paitsi kun ei keretty kokea raskautta ihan loppuun asti. Kieltämättä jäi vähän synkkä fiilis, enimmäkseen sen takia että en kerennyt ikuistaa muistoja.

youtube mitä tänne jää erin thyroxin lääke illalla EN KERENNYT

  • Pitämään babyshowereita
  • Tekemään kipsimahaa
  • Ottamaan äitiyskuvia. ylistää översätt till svenska från spanska Tähän olin varannut valokuvaajan ja hankkinut mekonkin, mutta synnytin ennen sitä. Muistona jäi siis pari huonolaatuista iPhone kuvaa eikä sen enempää.
  • Saamaan keittiöremppaa valmiiksi
  • Tekemään pakasteruokia
  • Sisustaa lastenhuonetta
  • Jäämään äippälomalle ennen synnytystä
  • Käymään synnytysvalmennuksessa
  • Saamaan kuvia synnytyssalista tai kuvia Kirpusta heti synnytyksen jälkeen. gråa vardagen på engelska Tää oli oikeesti mulle tosi tärkee juttu ja halusin ikuistaa sen ”hienon hetken”. 
  • Lähettämään hienoja birth announcement kortteja, eikä tullut ihan heti mieleen kun kerta keskonen tuli.

kellonajan merkintä suomeksi Onko jotain asioita mitkä toivoisitte että olisitte tehneet raskauden aikana, näin jälkeenpäin? Tulin ihan fanaattiseksi Kirpun syntymän jälkeen ja sheraton berlin grand hotel esplanade lützowufer 15 säästän ihan kaiken mahdollisen muistoksi. Kirpun sairaalaranneke, tehon esitteet, kaikki pienet lippuset ja lappuset tiyatro oyunu basın bülteni (esim post it lappu missä oli numero teholle). Tärkeintähän tottakai oli raskauden lopputulos eli Kirppu ja vihasin muutenkin koko raskautta bmw e39 lämmityslaitteen etuvastus mutta olisihan se ollut kivaa esitellä Kirpulle että ”näin iso mun vatsa oli ennen kun synnyit”. Tästä eteenpäin meinaan oppia virheestäni ja ottaa paljon kuvia, varsinkin Kirpusta joka kasvaa ihan huikeeta vauhtia.

Kommentit

helposti syttyvä varoitusmerkki 1 kommenttia

lyrics rakastan elämää Meillä synty 35+6 ja en silti kerennyt yhtään vietellä mammalomaa ja tavallaan antaa aikaa sille masulle ja valmistautumiseen. Siihen asti oli töitä, häät, muuttoa, ihan hullunmyllyä. En kerennyt laittaa tavaroita paikalleen uudessa kodissa, tehdä mitään isoja vauvanhankintoja (jotka oli muuton vuoksi jätetty tehtäväksi äitiysloman alussa), ottaa juuri niitä parempia kuvia, kirjoitella fiiliksiä ylös jne. jne. Vähän vaarallistakin että aina ensisynnyttäjille toitotetaan että yli menee kuitenkin eikä kannata pienistä lähtee sairaalaan. Mulla alko tosi vähäisesti vesien meno, etten välttämättä olisi edes lähtenyt, mutta oli vaan se TUNNE että nyt mennään vaikka viikot olikin noin. Antibioottitipan tarve oli kiireellinen ennen synnytystä, joten onneksi tuli lähdettyä pelkkä kännykkä taskussa tarkastukseen. Ja siitä sitten jo synnytykseenkin
Pikku juttujahan noi on kaikki mutta kyllä niitä jälkeenpäin vaan miettii, mitä jäi välistä. 🙂
sähköauton moottorin ohjaus

lasten joulujuhla näytelmät

linkittäminen ja tekijänoikeus hämmentää till svenska Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty pakastin pitää kovaa ääntä *

kuvaviestin lähetys ei onnistu iphone

servis štarkelj velika gorica

kossuth klub 1088 budapest múzeum u 7

cobrança indevida tim liberty controle

mañana lunes 26 es feriado

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä