ormanların yararları nelerdir ENNENAIKAINEN SYNNYTYS – mistä jäin paitsi?

sirén do auta Luulin että minulla olisi ollut vielä 2 kuukautta raskausaikaa jäljellä, luulin että minulla oli aikaa vielä valmistautua Kirpun tuloon, luulin että ei tässä ole mikään kiire vielä – youtube mitä tänne jää erin mutta toisin kävi. Kirppu syntyi yllättäen RV32+5, eli minulta jäi melkein koko tämä niin pahaksi kirottu viimeinen raskauskolmannes kokematta. Naistenklinikalla thyroxin lääke illalla (missä hoidetaan pelkästään ongelmatapauksia tällä hetkellä) sain huonetovereiksi kolme tuoretta keskosäitiä ja keskusteltiin mistä jäätiin paitsi kun ei keretty kokea raskautta ihan loppuun asti. Kieltämättä jäi vähän synkkä fiilis, enimmäkseen sen takia että en kerennyt ikuistaa muistoja.

ylistää översätt till svenska från spanska gråa vardagen på engelska EN KERENNYT

  • Pitämään babyshowereita
  • Tekemään kipsimahaa
  • Ottamaan äitiyskuvia. kellonajan merkintä suomeksi Tähän olin varannut valokuvaajan ja hankkinut mekonkin, mutta synnytin ennen sitä. Muistona jäi siis pari huonolaatuista iPhone kuvaa eikä sen enempää.
  • Saamaan keittiöremppaa valmiiksi
  • Tekemään pakasteruokia
  • Sisustaa lastenhuonetta
  • Jäämään äippälomalle ennen synnytystä
  • Käymään synnytysvalmennuksessa
  • Saamaan kuvia synnytyssalista tai kuvia Kirpusta heti synnytyksen jälkeen. sheraton berlin grand hotel esplanade lützowufer 15 Tää oli oikeesti mulle tosi tärkee juttu ja halusin ikuistaa sen ”hienon hetken”. 
  • Lähettämään hienoja birth announcement kortteja, eikä tullut ihan heti mieleen kun kerta keskonen tuli.

tiyatro oyunu basın bülteni Onko jotain asioita mitkä toivoisitte että olisitte tehneet raskauden aikana, näin jälkeenpäin? Tulin ihan fanaattiseksi Kirpun syntymän jälkeen ja bmw e39 lämmityslaitteen etuvastus säästän ihan kaiken mahdollisen muistoksi. Kirpun sairaalaranneke, tehon esitteet, kaikki pienet lippuset ja lappuset gelinlik modelleri ve fiyatları 2014 (esim post it lappu missä oli numero teholle). Tärkeintähän tottakai oli raskauden lopputulos eli Kirppu ja vihasin muutenkin koko raskautta messenger viestiä ei toimitettu mutta olisihan se ollut kivaa esitellä Kirpulle että ”näin iso mun vatsa oli ennen kun synnyit”. Tästä eteenpäin meinaan oppia virheestäni ja ottaa paljon kuvia, varsinkin Kirpusta joka kasvaa ihan huikeeta vauhtia.

Kommentit

kållered nordic wellnes 1 kommenttia

älypää joulukalenteri 2014 Meillä synty 35+6 ja en silti kerennyt yhtään vietellä mammalomaa ja tavallaan antaa aikaa sille masulle ja valmistautumiseen. Siihen asti oli töitä, häät, muuttoa, ihan hullunmyllyä. En kerennyt laittaa tavaroita paikalleen uudessa kodissa, tehdä mitään isoja vauvanhankintoja (jotka oli muuton vuoksi jätetty tehtäväksi äitiysloman alussa), ottaa juuri niitä parempia kuvia, kirjoitella fiiliksiä ylös jne. jne. Vähän vaarallistakin että aina ensisynnyttäjille toitotetaan että yli menee kuitenkin eikä kannata pienistä lähtee sairaalaan. Mulla alko tosi vähäisesti vesien meno, etten välttämättä olisi edes lähtenyt, mutta oli vaan se TUNNE että nyt mennään vaikka viikot olikin noin. Antibioottitipan tarve oli kiireellinen ennen synnytystä, joten onneksi tuli lähdettyä pelkkä kännykkä taskussa tarkastukseen. Ja siitä sitten jo synnytykseenkin
Pikku juttujahan noi on kaikki mutta kyllä niitä jälkeenpäin vaan miettii, mitä jäi välistä. 🙂
keijo leppänen uskonto

pakastin pitää kovaa ääntä

servis štarkelj velika gorica lowrance elite 4x hdi käyttöohje Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty promenaden restaurant sørenga *

szempillafestés otthon videó

kovacs my love türkçe şarkı sözleri

mañana lunes 26 es feriado

jälkikaihi leikkaus hinta

bengtskärin majakka yöpyminen

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä