herpes silmässä päänsärky KIRPUN EKA PÄIVÄ KOTONA

metsola center mökit Kirpun ensimmäinen vuorokausi kotona on mennyt ihan mukavasti ja rauhallisesti, ilman huutamista tai riehumista. Ekat tunnit köllöteltiin sohvalla koko perhe ängettynä yhteen Ektorp sohvaan ja fiilisteltiin että me uef sähköposti iphone olemme vihdoin kotona koko poppoo. Kirppu on hienosti syönnyt 3-4 tunnin välein ja tosi reippaasti, muuten hän on nukkunut sikeesti ja ollut tyytyväinen. Meidän koira mökötteli ensin toisella sohvalla parisen tuntia ja tuli sitten rauhallisesti nuuskimaan Kirppua, sillä asenteella että ”ja mikäköhän tämä pikku ihminen on ja mitä sen kanssa pitäisi tehdä?!”, eli ihan hyvin isosisko on reagoinut uuteen tulokkaaseen.

chevaux a vendre pas cher trotteur français Yöllä Kirppu söi kello 23, 02, 06 ja 09. Kirpun isä hoiti 02 ja 06 heräämiset ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan nukuin hyvin. Jos hän ei herää 4 tunnin välein häntä herätetään ja yritetään ruokkia. Kirpullahan on oma huone, mutta eilen mulle iski vähän ”ylisuojelevan” äidin syndrooma ja kärräsin häntä perässäni vaunuissa. Eihän tota pikkusta malta jättää yksin hetkeksikään ❤️. Arki menee siis tällä hetkellä aika rauhallisesti ja mukavasti. Pikkuneiti viihtyy hyvin täällä kotona meidän kanssa.

cerebro positrónico significado Käytiin eilen hankkimassa Kirpulle hänen vitamiinit, eli hän saa D-vitamiinia, rautaa ja keskostippoja. Rintatulehduksen jälkeen mulla on ollut ongelmia maidon kanssa, sitä ei enää meinaa tulla riittävästi. Kirppu syö siis enimmäkseen rintamaitoa ja välillä sitten korviketta kun maitovarasto on loppu. Toivotaan että maidon määrä lisääntyisi nyt kun Kirppu on kotona. Neuvolatäti on tulossa kotikäynnille ensiviikon keskiviikkona joten yritetään tässä saada koko kämpän valmiiksi ennen sitä, ja sen jälkeen ruvetaan pikkuhiljaa suunnittelemaan ristiäisiä, vaikka niitä juhlitaan vasta joskus huhtikuussa.

ruskon jätekeskus oiva Tässä juodaan aamukahvia Kirpun kanssa, katsellaan erilaiset äidit – uusintoja ja tehdään ostoslistaa huonekaluista sekä lastentarvikkeista ja vaatteista Kirpulle. Ensin en meinannut ostaa hänelle mitään uutta berlin humboldt universität zu berlin erasmus mutta Kirppuhan hukkuu meidän 56 kokoisiin bodyihin. Tarvitaan vähän muitakin vauvatarvikkeita mitä ei olla keretty hankkimaan tai ihan totaalisesti unohdettu kaiken tämän hullunmyllyn ja stressin keskellä. Ja aj niin, sittenhän meillä oli se keskeneräinen keittiöremppa… no, kyllä tämä tästä. Pääasia että Kirpulla on kaikki hyvin ja että hän pääsi kotiin!

Kommentit

potatissallad med äpple creme fraiche 4 kommenttia
Desire Nyman

naisten äänioikeus australia Joo, vihdoin ja viimein ? kiitos, täällä nautitaan täysillä ❤️

possessão do mal online legendado Oi ihanaa, että hän pääsi kotiin <3 Onnea ja iloa ja rakkautta teille vauvantuoksuiseen arkeen kotona 🙂

mitä on viestiminen

sparkasse günnigfeld bochum aulangon kylpylä tarjous Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty yö enkelille sanat *

soñar con ratones que significado tiene

spezialeinheiten polizei österreich

väärillä papereilla baariin

evariste galois sartrouville rentrée

motosiklet kazası kocaeli

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä