vinkkejä elämänkatsomustiedon opetukseen SUPISTUKSIA, PAINEEN TUNNETTA & PÄIVYSTYS

uusia ystäviä facebook Supistuksien takia lääkärit ja sairaalat ovat tulleet tutuiksi viimeaikoina. Tämä muuttui tietysti entistä vaikeammaksi vuodenvaihteessa kun Porvoon synnytysosasto suljettiin. Äitiyspolilla otetaan vastaan potilaita arkisin 8-15.30, jos kipuja tulee aukiolo aikojen ulkopuolella on mentävä muualle. Valitin jo aikaisemmin liitoskivuista jotka ovat hankaloittaneet kävelyä, asennon vaihtamista nukkuessa ja mun elämää noin yleisesti. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä heräsi epäilys että kaikki ei ole ihan kunnossa koska kivut olivat aivan järkyttävät.

mistä johtuu kohonneet valkosolut Heräsin menkkamaiseen, jomottavaan kipuun joka oli tasaisen tappavaa ja säteili alaselkään. Kokeilin suihkua ja panadolia joka ei auttanut. Oksensin ja huimasi ja aluksi luulin että mulla oli translocación robertsoniana en bovinos a) raskauspahoinvointia tai hürriyet emlak satılık daireler diyarbakır b) vatsatauti. About 7 aikaan aamulla nukahdin, heräsin 10 ja olo oli edelleenkin tukala. Housuihin oli myös tullut pari tippaa verta joten päätin soittaa äitiyspolille jotka antoivat minulle päivystysajan. Pääsin käyrille ja supistuksia (vatsankovettumisia) tuli säännöllisesti, 4-5 min välein, kestivät noin 1 minuutin ja oli voimakkuudeltaan noin 50-60. Mutta sitä viiltävää ja jatkuvaa kipuahan ei tietenkään tullut..

reittiopas tampere jyväskylä Siitä sitten lääkärille joka teki sisätutkimuksen ja ultrasi. Kohdunsuu on pehmentynyt, kaulaa jäljellä 2,2 cm, mutta kiinni. Lääkäri meinas että vauvan pää painaa ikävästi ja että mun tukala olo saattaa johtua siitä, ja ikään kuin nosti trimmaamo koirankarva riihimäki (?!) vauvan ylöspäin. Tämähän tuntui tietysti todella mukavalta.. lantionpohjan fysioterapia seinäjoki NOT! Mutta olo helpottui samantien. Toivottavasti pää pysyisi ”uudessa paikassa” ainakin vähän aikaa. No, otettiin sitten läjä kokeita mm. pissakoe, klamydiakoe, verikoe, ja passitettiin kotiin lepäämään. Kontrolliaika viikon päästä. Syyksi supisteluun epäiltiin 

  • Stressi
  • Nestehukka
  • Tulehdustila
  • Rasitus

afrikan tähti lakanat Eli taas se sama hoitomuoto: tarkkaillaan tilanneta, lepää mahdollisimman paljon, syö Panadolia 3 x 1mg vuorokaudessa jos tulee supistuksia ja kuumaan suihkuun. Jos tilanne mariä lichtmess wiki vähänkään muuttuu huonompaan suuntaan niin äkkiä synnytys sairaalaan. Kehotettiin myös pakkaamaan sairaalakassia valmiiksi ja keräämään voimia synnytystä varten. Näyttää siis vähän siltä että kirppu ei välitä milloin laskettuaika on, hän saapuu maailmaan kun hänelle sopii.

Kommentit

kiristävä tunne alavatsassa raskaus Jaa oma kokemuksesi

en riitä vaimolleni

selen korkutan güneşi beklerken tampereen sähkölaitos kaukolämpö Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty vuosilomapäivien kertyminen sairaslomalla *

miljonääriksi alle 30

isot naisten kengät turku

eduskuntavaalit 2015 äänestys netissä

clintonin jälkeen presidentti

generalissimus józef stalin

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä