report à nouveau in english HELLO 2017

sinikka mönkäre kemira Onneksi 2016 on ohi, she’s truly been a bitch, ihan loppu minuutteihin asti. Iso kiitos kaikille jotka ovat antaneet tukea, olen edelleenkin hämmästynyt miten monta teitä on, olette korvaamattomia. Tämä vuosi on osoittanut että he jotka oikeasti välittävät ovat valmiita tekemään mitä tahansa näyttäkseen että välittävät, joko läsnäololla tai muulla tavalla. Kaikille niille jotka ottivat elämästään aikaa antamaan minulle apua tai tukea, michail baryšnikov sex and the city toivotan teille oikein hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää 2017! ❤️ tein viime vuoden aikana ison elämän siivouksen ja kaikki eivät päässeet karsinnoissa eteenpäin vuoteen 2017. Tämä on lääkehiili koiralle annostus uusi alku. Uusi minä, uusi elämä, entistä vahvempana, positiivisin mielin ja ihanien ihmisten ympäröimänä.

pidän itsestään selvänää
täyden happipullon paine ”By the end of 2016 I will be either
with you or totally without you”

lahella sydäntä 2018 marschiert in feindesland español peräpukamien hirtto yksityisellä With love,
Desire Grönroos & pikku prinsessa

Kommentit

paul ferrini bücher deutsch 8 kommenttia
Desire Nyman

1001 spiele mädchen anziehen Kiva kuulla et oot seurannu niin kauan! ? oon siis ollu ”vaan” kerran naimisissa, en vaan halunnut ottaa tyttönimeäni takaisin koska sekään ei tuntunu oikeelta. Vaihdan siis ihan ”uuteen” sukunimeen joka löytyy meidän suvusta 🙂
Varmaan ainakin sen että jos tekoja ei tuu niin sanoihin ei kannata luottaa, ja vaikka jotkut asiat tulevat luonnostaan ja itsestäänselvyytenä mulle niin ne ei välttämättä kaikille tule. Mieheni muutti ekaa kertaa pois kotoota suoraan kimppaan munkaa eikä oo ollu ”vakavassa” suhteessa ennen. Pitkään käytin sitä tekosyynä, ”kyllä hän vielä sopeutuu ja oppii”. Sitten kun tulin raskaaksi en enää jaksanu tota ”poikamies”-asennetta ja heti kun asetin vaatimuksia sukset meni ristiin. Eli kannattaa vaatia hyvää kohtelua heti alussa ilman tekosyitä, ei ne asiat vaan yhtäkkiä itsestään muutu vaikka olisi naimisissa tai lapsi tulossa 🙂 edelleenkin kyllä rakastan häntä ja toivoisin onnellista loppua tähän soppaan, mutta en enää ole valmis tyytymään ja olemaan ainoa joka joustaa, eikä toista ihmistä voi pakottaa muuttumaan.

luciana littizzetto c'è posta per te belen Facebookista päätellen miehesi ei päässyt karsinnoista eteenpäin? Ku oli ryyppäämässä ilman sua?

Desire Nyman

röntgenhoitaja aikuiskoulutus kuopio Eipä niin.. asiat tärkeysjärjestykses taas. ??

kaasugrillillä grillaaminen parvekkeella Jos tuleva isä on mielummin juhlimassa uutta vuotta muualla kuin tulevan lapsen äidin kanssa niin eipä oo syytä pitää yhteyttä. Et kaipaa sellaista miestä yhtään mihinkään! Uus vuos on ehkä paskin päivä olla raskaana muutenkin. Eipä löydy montaa ihmistä jotka ois selvinpäin silloin… oikein hyvää uutta vuotta 2017 sulle ja vauvalle kaikesta huolimatta ❤️

Desire Nyman

bettskena på engelska Niinpä.. täällä vietettiin joulu, uusvuos, kihlajaispäivä ja luultavasti vielä synttärit huomenna ilman ”miestä” ja selvinpäin ? kyllä näistä jotenkin vaan aina selvii. Kiitos samoin ❤️

barbara cartland księżycowy promyk chomikuj whats up sukunimen kanssa?

Desire Nyman

kaldır kaldır kollarını şarkı sözleri Lähtee vaihtoon avioeron takia. En ole yhteydessä ex miehen sukulaisten kanssa niin olisi tuntunut hassulta jatkaa sillä nimellä eron jälkeen 🙂

kivaa tekemistä lapsille helsingissä jaaaa! ymmärrän! 🙂
olen seurannut sun blogiasi jo kuk pidit sun viime häistä blogia.
jos saan kysyä niin oletko oppinut mitään näistä kahdesta avioliitosta/erosta?

adaline varázslatos élete imdb

kiova sää huhtikuu kenan coşkun güler duman düeti indir Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty jatkettava ruokapöytä isku *

gałka muszkatołowa narkotyk skutki

jasper pääkkönen viikinki

pariisin kevät tämän kylän poikii chords

suzuki pv pakoputki alkuperäinen

peugeot 206 jakohihnan vaihtoväli

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä