zoller und fröhlich laserscanner HULLU VUOSI KUVIEN MUODOSSA

raskaaksi tuleminen ja ikä Kohta 2016 on paketissa, tämän kunniaksi esittelen teille vähän kohokohtia vuodesta. Matka on ollut pitkä ja kivinen ja vuosi on ollut yhtä helvettiä. Keskenmenoja, rankka raskaus, kipeenä olemista, sairaalareissuja, keittiöremontti, avioero, isoisän hautajaiset, you name it. Toivotaan että 2017 olisi helpompi ja onnelisempi vuosi ❤️.

kuntopyörä tunturi f40 Kaikki mikä ei tapa – se vahvistaa. Vielä en tunne oloani vahvaksi, mutta ehkä sekin päivä on tulossa. On tähän vuoteen iloisiakin asioita mahtunut. Kauan odotettu raskaus, uusia ystäviä, aloitin bloggaamisen. Toivon että teillä on ollut parempi vuosi ja jos ei, toivotaan yhdessä että 2017 on parempi!

Kommentit

twister hyvinkää hinnasto Jaa oma kokemuksesi

käytetyn auton osto yksityishenkilöltä

värikuula aseet jyväskylä krawczyk mój przyjacielu chomikuj mp3 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty martín adán biografia *

domus keittiö kotka

kısasta hayat vardır

kuntomaailma jyväskylä keskusta

landau marie curie straße

pituuden lämpötilakerroin messinki

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä