punktion jälkeen pahoinvointi Yksi unelma käy toteen

leikkiäkö vain tsehov

Olen kirjoittanut Äiti ja Melukylän lapset -blogia jo pitkään. Alkuun ihan vain itselleni ja sukulaisille, ja vielä niin ettei vain mikään haku löytäisi blogiini. Hiljalleen astuin ulos kaapista, aloin lukea ja kommentoida toisten blogeja ja osa löysi minunkin blogiin. Hiljalleen aloin laittaa alun tekstejä piiloon, koska koin ne silloin liian henkilökohtaiseksi. Myös lapset alkoivat kulkea blogissa bloginimillä, jotka siis ovat heidän oikeat toiset nimet.

windows 10 automaattisen päivityksen poisto Kun aloin odottaa Hugoa blogini kävijämäärät nousivat ja bloggaus alkoi tuntua siltä, että haluaisin saavuttaa sillä jotakin. Löysin tieni yhteisöön, joka ei sitten tuntunutkaan ollenkaan omalta. Minua pyydettiin toiseen paikkaan, joka ei sitten sekään tuntunut blogilleni juuri siltä oikealta. Perheblogeihin jäi ihania bloggaajia, mutta varsinkin harvat hiukset miehellä kanssa ollaan pidetty yhteyttä todella usein. Lopulta blogini löysi mukaan Kaksplussan verkostoon ja tuntui, että löysin vihdoin blogilleni sen oikean paikan. Tiedättekö sen tunteen, kun yhtäkkiä onkin hyvä, eikä joudu kuumeisesti miettimään onko tämä sittenkään se juttu.

charakterystyka gromady ptaków Tulin Kaksplussalle elokuun puolenvälin jälkeen. Olen saanut näinä muutamana kuukautena tutustua aivan mahtaviin naisiin. Blogi on puhjennut kukkaan ja into bloggaamiseen on noussut valtavasti. Vaikka verkostossa onkin ollut hyvä, olen silti halunnut kehittyä ja edetä blogini kanssa. Olen kuitenkin halunnut pitää blogin aitona ja minunlaisena paikkana. Toivonut, että sillä olisi joskus tulevaisuudessa mahdollisuus nousta portaaliin. En ikinä olisi kuvitellut, että se tapahtuisi näin pian.

Sain joulukuussa sähköpostin, joka sai minut pomppimaan onnesta ja olemaan yhtä hymyä viikkojen ajan. Halusin kertoa tämän heti ihan kaikille, mutta en voinut, piti malttaa mieli. No mitä se sähköposti sitten sisälsi?  No kysymyksen, johon ei tarvinnut miettiä vastausta hetkeäkään. Minulle tarjottiin paikkaa bloggaamaan Kaksplussan portaaliin. Sinne jonne olen halunnut. Sinne, jota varten olen kuluttanut tunteja blogin parissa. Paikkaan joka on yksi unelmani. Ja nyt se käy toteen.
Toivon, että te lukijat pysytte matkassani vaikka blogin ulkoasu tässä lähipäivinä muuttuukin. Varsinainen muutto tapahtuu keskiviikkona ja postaus tulee tuolloin uudesta osoitteesta. Tästä osoitteesta pitäisi tulla uudelleen ohjaus sinne. Jutut jatkuvat kuitenkin samalla tyylillä. Kirjoitusalustani muuttuu ja toivotaan, että opin sen nopsaan. Bloggerilla kun on tullut kirjoitettua niin pitkään. Tämä on ollut haaveeni ja nyt olen niin onnellinen, että olen sen saavuttanut. Ilman teitä lukijoita tämä ei olisi ollut mahdollista. Kiitos siis teille. Pysykäähän matkassani edelleen, sillä olette ihania ja kommenttejanne on aina ilo saada.

yöksis ücreti nedir Seuraathan meitä jo je serais intéressé facebookissnäppäimistön puhdistus spray? Sinne linkitän uudet postaukset niin kuin tähänkin asti.

Kommentit

colegio marista rosario endereço 72 kommenttia

université villetaneuse secretariat Blogini tosiaan liittyi nyt portaaliin, joka tarkoittaa sitä, että blogille tulee uusi osoite ja alan kirjoittamaan toisella alustalla. Bloggaamisesta tulee tavallaan minulle työ. 🙂

telefone da prefeitura de guamaré rn Onnea vielä kerran! Sinä niin kuulut sinne!

farokcsont ciszta vélemény Kiitos paljon Hanna ♥♥♥

käräjäoikeuden kanslia espoo Mahtavaa!❤

käynnistyksen yhteydessä avautuvat ohjelmat windows 10 Niin on, oon niin onnellinen tästä.♥

demet akalın gölge remix indir Vau, kerrassaan mahtavaa! Onnea♥

frozen jääshow kuopio Kiitos Nanna.♥ Olen tästä niin innoissani. 🙂

jalkojen kutina yöllä Onnea!!

myrsky merellä tänään Kiitos paljon Hanna.♥

moottoripyörän nastarengas pakko OIIIIII, Onnea ihan mielettömän paljon!!!! SÄ oot niin ansainnut tuon<3<

iphonen akun vaihto hämeenlinna Vihdoin siis VIHDOIN kaksplus alkaa tajuamaan hyvin blogien päälle… menettäneet kyllä hyviä blogeja taivaantuuliin… !

darkorbit zeta havoc taktiği Huippua! onneksi olkoon!

douleur périnéale post accouchement Kiitos.♥

jean renoir hayatı Ihana juttu! Paljon onnea ja halauksia ❤

saunalahti liittymän sulkeminen ulkomailla Onnea :)!

tämänkertainen yhteen vai erikseen Kiitos.♥

neiti kevät sanoitus Oi, isot onnittelut!! 🙂

naisten joulumyyjäiset oulu 2015 Kiitos paljon Minna.♥ Ihana että oot kulkenut mun matkassa blogin alkumetreiltä asti.♥

paremmin ku poikaystäväs Oi, paljon onnea! <3

staffi pentuja myynnissä Kiitos Ninni.♥

maahanmuuttajien sijoittuminen työelämään Jee! Onnea <3 Tottakai pysyn matkassa!!

jumalan hylkäämä englanniksi Kiitos ihana Såfin.♥♥

5 nisan avukatlar günü ekşi Niin paljon onnea <3 pysyn mukana ehdottomasti <3

låg spänning på engelska Onnea Rakas lapseni. T. Äiti

audi tdi nykii kiihdyttäessä Kiitos.♥♥♥

eesti traditsioonilised kääritatud joogid Vau! Paljon Onnea! Ehdottomasti pysyyn mukana!

jason sudeikis wikipedia español Niin huikea juttu! Oot paikan ansainnut <3

tampereen yliopisto hyväksytyt 2014 Tämä kyllä on, olen aivan innoissani. 😀
Ja kiitos ihana Anniina.♥

ação do sna simpático e parassimpático Oi, onnea! <3

juha kääriäinen lapinlahti Onnittelut! Täällä pysytään edelleen 🙂

zoraki 906 kaufen österreich Kiitos Piia, ja kiva kuulla.♥

kuvien yhdistäminen iphone Aivan oikea paikka sinulle muru, isosti onnea ❤

durkheimin yöntem anlayışı Anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä tuo portaaliin pääsy niinkuin käytännössä tarkoittaa?:D

territorios de ultramar españa

minä en pelkää mitään anja takoa päähän englanniksi Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty garcía márquez historia de un deicidio *

venäjän kielen tulkki opiskelu

nürburgring 24h rennen live stream

kerem isminin kurandaki anlamı nedir

norjan sää kesäkuussa

cartes de condoléances gratuites chez maya

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä