gisele bündchen and leonardo dicaprio terminaram porque Taaperomme on varannut minut itselleen

lemminkäinen uudiskohteet turku

Tällä hetkellä taaperomme on varannut minut itselleen, ainakaan hänen mielestä äitiä ei voi jakaa sisarusten kanssa. Tämä on vaihe, joka on aika rankka niin minulle kuin vanhemmille sisaruksille. Taapero ei kestä yhtään, että joku muu istuu sylissäni, sillä juuri sillä hetkellä myös hänen olisi päästävä syliin. Ja kun tarjoan paikkaa niin, että molemmat mahtuvat, yrittää taapero kaikilla pienillä voimillaan tönätä toisen pois. Tämähän ei meillä onnistu, sillä hän ei voi varata äitiä vain itselleen ja lopputuloksena on lohduton itku ja loukkaantuneena hän koittaa hieman läppäistäkin.

hovimäki rovaniemi yhteystiedot Tilanne on välillä ihan hirveä, sillä taaperolla tekee todella tiukkaa nähdä muita sylissäni, mutta totuus on se, että hänen on opittava tähän. Välillä isommat nousevat sylistäni pois, kun taapero tulee itkien ja väkipakolla koittaa tunkea väliin. Olen kuitenkin sanonut, ettei heidän tarvitse siirtyä sylistäni mihinkään. Myös heillä on oikeus istua siinä ja taapero kyllä jossain vaiheessa sen hoksaa, että sylin voi myös jakaa. Tällä hetkellä se vain on hieman hankalaa, näin lievästi ilmaistuna.

pillerin unohdus taukoviikon jälkeen

renkaiden kausisäilytys jyväskylä Näinä hetkinä olisi kiva jos voisin kloonata itseni niin, että jokaiselle halukkaalle riittäisi oma syli yhtä aikaa. Mutta koska tämä ei ole mahdollista, niin onhan tämä välillä aika säätämistä. Onneksi ihan jokaiselle löytyy se oma hetki. Ja kun Hugo nukkuu päikkäreitä, tykkäävät muut tulla silloin syliin, koska kenenkään ei tarvitse murehtia, että pian saapuu mustasukkainen taapero. Luulen kuitenkin, että Hugon tilanne tästä hiljalleen rauhoittuu ja hän ymmärtää, että äidin voi myös jakaa muiden kesken. Tämä vaihe kun on ollut muidenkin lasten kohdalla ja yleensä se ei ole kovin kauan kestänyt. Tosin Hugo on aina ollut paljon perääni, joten luulen, että tämä voi hänen kanssaan kestää kauemmin kuin muilla.

mahzuni şerif kimdir kısaca bilgi Taapero on myös mustasukkainen miehelleni ja saattaa tunkea siihenkin väliin. Usein vielä tönää hieman isiä pois ja painautuu sen jälkeen halaamaan minua ja samalla vilkuilee isiä tuimana. Ilme kertoo ihan selvästi ”minun äiti”. Mutta kun Hugo huomaa, että isi ei haittaakkaan siinä vieressä, eikä yritä vallata äitiä itselleen, voi ottaa rennommin ja kiivetä välillä vaikka isin syliin.

david dunér sunesson

karibu sauna zubehör Muutenkin nyt on menossa vaihe jolloin äiti ei saisi kadota näköpiiristä. Niinpä päivisin on ihan luksusta jos pääsee yksin vessaan tai niin ettei taapero itke lohduttomasti oven takana. Eräänlainen saavutus on myös se, kun kerkiää hörpätä kupin teetä ihan yksinään, ilman että joku haluaa syliin. Nähtäväksi jää kauanko nämä vaiheet kestävät, nyt takana on kuukausi.

Kommentit

katsomo salkkarit tuhmat tädit 14 kommenttia

välilevyn pullistuma testi Kiitos Nanna.♥
Eikä..työmiesten peti 😀 Ihana!

kimmo vehviläinen selviytyjät Meillä on ihan sama juttu nyt vauvan kanssa, kunnon eroahdistusta 🙁 Näköpiiristä ei saa hävitä hetkeksikään ja sylissä pitäisi pitää koko ajan. Huomaan että taapero uhmakin on sitä myöten kyllä pahentunut:/ molemmat tarvitsevat hurjasti äidin huomiota. Tsemppiä sinne! ❤️

dariusz krzemiński żyrardów Kuulostaa kovinkin tutulta. Meilläkin Aino muuttui paljonkin, kun Hugolla oli eroahdistusta vauvana. Tsemppiä siis sinnekin.♥

goranine ćafanine lyrics Meillä on ollut vähän samansuuntainen vaihe meneillään: ei tosin niinkään mustasukkaisuutta, mutta vain äiti kelpaa ja vain äiti saa esim. laittaa päiväunille… Iloitsin jo siitä, että nyt minua ei tarvita aina nukuttamaan illalla kun imetys loppui, mutta äitiähän se taapero silti sinne sängyn viereen vaatii… Vähän väsyttävä vaihe, mutta kai se menee ohi!

tulimyrsky elokuvan näyttelijät Meillä tuo sama, varsinkin yöunille nukuttamisen kanssa. Päikkäreille isi saa sentään laittaa. 🙂
Tsemppiä sinne.♥ Kyllä se siitä jossain vaiheessa helpottaa.

femme de ménage rennes Tuttu juttu.. Meillä meno nykyään ihan samanlaista kuopuksen osalta, joka on suunnilleen saman ikäinen teidän Hugon kanssa. Postaus oli kuin minun kynästä kirjoitettu! Kiitos vertaistuesta.♡

aronian leikkaus syksyllä Taitaa tämä nyt kuulua tähän ikään. 🙂
Helpottavaa kuulla, että muillakin menossa samanlainen vaihe. Tsemppiä sinne.♥

första maj i kajsaniemi Meillä on tuo sama vaihe menossa. Erityisen tylsää se on, kun miehellä olisi nyt joululomaa ja taapero on äidin perään jatkuvasti. Jaksamista! -kirmi

pelicula juice 2pac en español online Nauti tästä ajasta! Taapero on ihana ja kasvaa pian isoksi. Meidän taaperolla tuo vaihe kesti muutaman kuukauden. Nyt on niin iso poika ja isi on ykkönen. Äiti kelpaa nyt vain isompaan hätään…

bäckerei café suter langenthal Kyllä minä nautin tästä ajasta todella paljon, taaperot on niin huippuja.♥ Mutta välillä on hankalaa, kun ei meinaisi antaa muiden tulla syliin.

pizza farina wrocław ołtaszyn Minä niin muistan tuon ajan <3 Sutä tulee ikävä myöhemmin mutta muistan, että olin repiä tukkani päästä kun en tienyt miten toimia kun sekä (silloin) 1- ja 3-vuotias halusi samaan aikaan syliin. Jopa silloin kun itse olin vessassa tai kun olin nostamassa ruuat liedeltä. Huhu! Tsemppiä <3

väittelijän ohjeet turun yliopisto Kiitos.♥
On tämä ihanaa aikaa, kun saa pitää sylissä ja mielelläni pidänkin.♥ Harmittaa kun tunkevat kaikki samaan aikaan ja taapero ei kestä sitä yhtään. 🙂

rauhan kylpylä imatra Tsemppiä tuohon vaiheeseen♥ Meillä kuopus on yhä edelleen hyvin tarkka isästään ja jos saisi valita tekisi metrin suoja-aidan isänsä ympärille. On myös mm. sitä mieltä, että mun kuuluisi nukkua pinnasängyssä ja hänen työmiesten pedissä 😀

roberto gómez bolaños graciela fernandez

thaimaa ulkoministeriö verkkosivulta ome neljänä kymmenenä päivänää Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty hautomonkatu 2 seinäjoki *

reiden viiltävä kipu

bonjour tristesse françoise sagan film

lernen übersetzung russisch

siirtyä ajasta iäisyyteen

kivikautiset löydöt suomessa

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä