oulunkylän kirjasto helsinki Kaksplus verkostobloggaajien pikkujoulut

Tiedättekö, että en edes tarkalleen muista koska olisin juhlinut pikkujouluja. Uskallan jopa väittää, että siitä on kulunut yli kymmenen vuotta. Nyt tähän se apina emoji, jolla on kädet silmien edessä. Ihan uskomatonta, mutta totta. Niinpä olin enemmän kuin innoissaan, kun Kaksplussan verkostobloggaajilla oli pikkujoulut lauantaina Tampereen Torni Hotellissa. Käytössämme oli aivan upea Visio Klubi, joka sijaitsee kerroksessa 17. Voin sanoa, että näkymät sieltä oli aivan mahtavat.

charnière de porte 206 Ihan aluksi oli mahdollisuus osallistua Torni Hotellin esittelykierrokselle ja pitää sanoa, että se oli aivan loistava. Vaikka aikaa olisi voinut olla siihen enemmänkin, niin kyllä tuossakin ajassa pääsi kurkistamaan paljon hotellin ihaniin tiloihin ja kuuli paljon kaikkea mielenkiintoista. Olen jo 100% varma, että tuonne varataan kyllä miehen kanssa huone ja viedään lapset mummulaan. Hotellihuoneet näytti niin kutsuvilta ja voisin kuvitella oikeasti pystyväni rentoutumaan siellä.

Ohjelmassa oli mm aarteenetsintä, jossa onni suosi minua ja löysin itselleni By Pinjan ihanan korun. Lisäksi sai tutustua ihmisiin blogien takana. Osa olikin jo tuttuja ja nähty ennestään, mutta paljon tuli myös uusia tuttavuuksia. Tiedättekö, kuinka kiva on vihdoin tavata ihminen, jonka tekstejä on lukenut jo pidemmän aikaa ja todeta kuinka mahtava tyyppi hän onkaan livenä. Ah, minä niin rakastan tutustua uusiin ihmisiin. 
Yksi asia mikä illassa oli parasta, oli nimenomaan tavata ihmisiä, jotka harrastavat samaa ja pohtivat usein samoja asioita. Niinpä bloggaamisesta tulikin höpistyä illan aikana paljon. Paljon sitä tulee mietittyä mistä asioista tänne kirjoittaa ja kuinka saa asian ilmaistua niin, ettei kukaan ymmärtäisi väärin. Siksi on ihana tavata ihmisiä, jotka painivat näiden samojen asioiden parissa.

fikret dedeoğlu yıldız tilbe unutamazsın sözleri

Mielestäni yksi illan huippu juttu oli se, kun upea notebooksbilliger hannover neueröffnung tuli vierailemaan ja esittelemään mallistoa. Nuo naiset yrityksen takana ovat niin mahtavia tyyppejä. Ja tuotteet ovat oikeasti aivan ihania. Itselläni on heiltä vaikka jo mitä ja suosittelen todella. Kotiutin itselleni nyt himoitsemani Marianna mekon, jota syksyllä jo kävin sovittelemassa. Nyt se löytyy vaatekaapistani ja luulen, että aika usein myös päältäni.

laranja irritante maça dublado Lopuksi saimme jokainen oman goodie bagin ja sen sisältö oli kattava ja olin kuin lapsi karkkikaupassa. Iso kiitos kaikille kaikille yhteistyökumppaneille ja ihanalle plaza virgen de la peña mijas pueblo ja kirveellä veistetty hirsi, jotka tämän ihanan päivän meille järjestivät. Kiitos myös kaikille huippu bloggaajille keihin sain tutustua ja viettää mukavat pikkujoulut. Olette ihania.

vanhat omaperäiset sanat

Kommentit

mistä saa tietoa kuolleista 8 kommenttia

ketä on lähisukulaisia ❤❤❤

muoti mielessä mies Kuulostaa oikein mukavalta illalta! <3 Se on tosiaankin niin, että tuntuu jotenkin ainutlaatuisen hienolta kun saa jutella muiden bloggaajien kanssa niistä asioista joiden kanssa usein kamppailee yksin.. 🙂

piosenka twoja stara to twój stary Oli kyllä oikein onnistunut ja mukava ilta. 🙂
Se on aina parasta, jutella tästä ihmisten kanssa joita se oikeasti kiinnostaa ja he painivat samojen asioiden kanssa. 🙂

käytetyt nastarenkaat netistä

raajneeti türkçe altyazı izle uudenmaan maistraatti hyvinkää Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty cafe awake mainz frühstück *

talo 2000 nimikkeistö sähkö

löstagbara spröjs pris

gateau au chocolat nestlé recette

henkilökohtainen avustaja palkka 2015

başının çaresine bakmak ne demektir

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä