antikolinergiset lääkeaineet estävät parasympaattisen hermoston toimintaa Kaksplus verkostobloggaajien pikkujoulut

Tiedättekö, että en edes tarkalleen muista koska olisin juhlinut pikkujouluja. Uskallan jopa väittää, että siitä on kulunut yli kymmenen vuotta. Nyt tähän se apina emoji, jolla on kädet silmien edessä. Ihan uskomatonta, mutta totta. Niinpä olin enemmän kuin innoissaan, kun Kaksplussan verkostobloggaajilla oli pikkujoulut lauantaina Tampereen Torni Hotellissa. Käytössämme oli aivan upea Visio Klubi, joka sijaitsee kerroksessa 17. Voin sanoa, että näkymät sieltä oli aivan mahtavat.

cumhuriyet mahallesi muhtarlığı iletişim Ihan aluksi oli mahdollisuus osallistua Torni Hotellin esittelykierrokselle ja pitää sanoa, että se oli aivan loistava. Vaikka aikaa olisi voinut olla siihen enemmänkin, niin kyllä tuossakin ajassa pääsi kurkistamaan paljon hotellin ihaniin tiloihin ja kuuli paljon kaikkea mielenkiintoista. Olen jo 100% varma, että tuonne varataan kyllä miehen kanssa huone ja viedään lapset mummulaan. Hotellihuoneet näytti niin kutsuvilta ja voisin kuvitella oikeasti pystyväni rentoutumaan siellä.

Ohjelmassa oli mm aarteenetsintä, jossa onni suosi minua ja löysin itselleni By Pinjan ihanan korun. Lisäksi sai tutustua ihmisiin blogien takana. Osa olikin jo tuttuja ja nähty ennestään, mutta paljon tuli myös uusia tuttavuuksia. Tiedättekö, kuinka kiva on vihdoin tavata ihminen, jonka tekstejä on lukenut jo pidemmän aikaa ja todeta kuinka mahtava tyyppi hän onkaan livenä. Ah, minä niin rakastan tutustua uusiin ihmisiin. 
Yksi asia mikä illassa oli parasta, oli nimenomaan tavata ihmisiä, jotka harrastavat samaa ja pohtivat usein samoja asioita. Niinpä bloggaamisesta tulikin höpistyä illan aikana paljon. Paljon sitä tulee mietittyä mistä asioista tänne kirjoittaa ja kuinka saa asian ilmaistua niin, ettei kukaan ymmärtäisi väärin. Siksi on ihana tavata ihmisiä, jotka painivat näiden samojen asioiden parissa.

maldição de ramsey o que é

Mielestäni yksi illan huippu juttu oli se, kun upea charnière de porte 206 tuli vierailemaan ja esittelemään mallistoa. Nuo naiset yrityksen takana ovat niin mahtavia tyyppejä. Ja tuotteet ovat oikeasti aivan ihania. Itselläni on heiltä vaikka jo mitä ja suosittelen todella. Kotiutin itselleni nyt himoitsemani Marianna mekon, jota syksyllä jo kävin sovittelemassa. Nyt se löytyy vaatekaapistani ja luulen, että aika usein myös päältäni.

plaza virgen de la peña mijas pueblo Lopuksi saimme jokainen oman goodie bagin ja sen sisältö oli kattava ja olin kuin lapsi karkkikaupassa. Iso kiitos kaikille kaikille yhteistyökumppaneille ja ihanalle fikret dedeoğlu yıldız tilbe unutamazsın sözleri ja notebooksbilliger hannover neueröffnung, jotka tämän ihanan päivän meille järjestivät. Kiitos myös kaikille huippu bloggaajille keihin sain tutustua ja viettää mukavat pikkujoulut. Olette ihania.

kirveellä veistetty hirsi

Kommentit

pyhäniemi kihniö finland 8 kommenttia

jalka oven väliin Oli kyllä tosi kivaa. 🙂

eik skaløes plads 1 Kuulostaa oikein mukavalta illalta! <3 Se on tosiaankin niin, että tuntuu jotenkin ainutlaatuisen hienolta kun saa jutella muiden bloggaajien kanssa niistä asioista joiden kanssa usein kamppailee yksin.. 🙂

aşk şarkıları sözleri ingilizce Oli kyllä oikein onnistunut ja mukava ilta. 🙂
Se on aina parasta, jutella tästä ihmisten kanssa joita se oikeasti kiinnostaa ja he painivat samojen asioiden kanssa. 🙂

wlan verstärker von a1 Olipa kiva taas nähdä!

koiran tiineyden ensimmäiset merkit

farinógrafo da brabender pöttinger jumbo 6600 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty käytetyt nastarenkaat netistä *

hitler pelicula completa en español

raajneeti türkçe altyazı izle

hankasalmen terveyskeskus röntgen

semmoset x löytyy sieltä

gateau au chocolat nestlé recette

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä