kun kani pelkää Joulu tulee ilman stressiäkin

yrityksen kauppahinnan määrittäminen

Ajatelle, että aatto on jo huomenna, vaikkei sitä ulkona vallitsevasta säätilasta heti uskoisikaan. Lumesta ei ole enää tietoakaan ja tilalla on taas tämä pimeys ja märkyys. Noh, onneksi se ei lannista joulumieltä. Eskarilaisella ja koululaisilla alkoi ansaittu loma ja tämä tarkoittaa myös pientä helpotusta äidille, kun herätyskellon voi jättää virittämättä. Toisaalta tuo yksi herätyskello, tunnetaan myös taaperona, heräilee luultavasti normaaliin tapaan herätti kello tai ei. Kaikki valmistelut on vielä vähän vaiheessa, mutta olen todennut, että joulu tulee ilman stressiäkin.
Edellisinä vuosina olen noin viikkoa tai kahta ennen koittanut laittaa joulua kotiin. Kuusi on koristeltu ja laitettu esille jo hyvissä ajoin, jouluruoat on hankittua ajoissa ja paketit kääritty kääreisiin. Jotenkin on ollut koko ajan sellainen tunne, että on kiire keretä tekemään sitä ja tätä. Noh, tänä vuonna päätin jo hyvissä ajoin, että en meinaa vouhottaa. Sanoin joulustressille ei kiitos.  Kuusi laitettiin vasta muutama päivä sitten, jouluruoat haettiin vasta tänään päivällä, piparkakkutalo koottiin lasten kanssa vasta eilen, siivous on vielä tekemättä ja loput lahjat odottavat vielä kääreitä. No mutta onhan tässä vielä aikaa.

vildandens sång ackord Tämmöinen rento asenne on tehnyt joulun odotuksesta vieläkin mukavampaa. Eilen kävin rentoutumassa ripsihuollossa ja ai että se pari tuntia ihan yksinään teki taas hyvää. Huomenna on aatto ja ajattelin keretä tänään hoitamaan kaikki mitä pitääkin. Näin lapsiperheessä tuo siivoaminen on järkevin jättää viime tippaan, sillä muuten saisin siivota kuitenkin uudestaan. Joten illasta luuttuan lattiat ja siivoilen jonkin verran. Kuusen lopullinen koristelu jätetään aattoaamuun ja mies saa hoitaa kinkun paistamisen tänään illasta ja yöstä.

nokia lumia 820 näyttö ei toimi

helvegen lyrics übersetzung Joulufiilikseni tuntuu nyt olevan kohdillaan. Niin kuin se tuntuu olevan koko muullakin perheellä, ja näin sen kuuluisikin mennä. Tärkeintä ei ole kiiltäväksi puunattu koti vaan yhdessä oleminen ja joulusta nauttiminen. Haluan, että lapset muistavat tulevaisuudessa joulujemme olleen stressittömiä ja sellaisia, jolloin tärkeintä oli yhdessä oleminen, kuinka katsottiin aamuisin yhdessä joulupukin kuumaalinjaa ja muita elokuvia vatsat täynnä ruokaa, kuinka aamut alkoi riisipuuron syömisellä ja kuinka käytiin koko porukalla saunomassa. En tahdo, että he muistavat joulusta sen, kuinka äiti yritti puunata kotia ja oli ihan hermoheikko jos kaikki ei ollut tip top.

benedikt köstler youtube Toivon, että teillä kaikilla lukijoilla on oikein ihana ja lämmin joulu, johon ei kuulu turhaa stressiä. Nauttikaahan läheisten seurasta ja hyvästä ruoasta, sillä se on joulussa juuri parasta. 

Kommentit

zoltán kodály háry jános suite 18 kommenttia

validia järvenpää sähköposti Kiitos Minna ja sitä samaa sinne.♥

dầu hấp tóc collagen karseell maca Hyvää joulua! 🙂

piirakan uudelleen lämmittäminen uunissa Mä en ole enää vuosiin jaksanut stressata joulusta. Tykkään puuhastella ja touhuta, mutta jos joku jää tekemättä niin ei haittaa. Tänään täälläkin mies käynyt kaupassa, kuusi odottelee vielä tallissa ja muutama paketti kääreitään. Hyvin ehtii vielä. 🙂

nowy kebab przeźmierowo Aivan ihana jouluasenne ja noin tehdään, tulkoon stressitön joulu!

requiem mozart wikipedia español Ihanaa joulua teidän perheelle ♥

vihreät pavut keittoaika Stressitön joulu on parasta. 🙂
Kiitos ja samoin sinne.♥

yaşar kurt samistal yaylası mp3 dinle Kuulostaa just ihanalta!

nipistelyä alavatsassa oikealla ♥♥♥

asetalo erkki lähdeniemi Kuulostaa ihanalta!
Minäkin olin suunnitellut kiireettömän joulunvalmistelun mutta toisin kävi. Matkaan tuli monia mutkia joten stressi ehti yllättämään minut. Nyt kaikki on kuitenkin saatu tehtyä ja tänään olen voinut jopa rentoutua. Huomenna ei pitäisi olla mitään syytä hötkyilyyn vaan rentoon yhdessäoloon. 🙂

kolme sormusta yhdessä Oikein ihanaa joulua teidän perheelle! <3

göteborg sää toukokuu No höh, mutta onneksi nyt kaikki valmiina ja voit rentoutua. 🙂
Kiitos ja sitä samaa teidän koko perheelle.♥

nyt kerron mä sulle mun lapseni nuotit Oikein ihanaa joulua teidän perheellenne <3

keynessche theorie erklärung Kiitos ja sitä samaa sinne.♥

öljysäiliön tarkastus kouvola Tunnelmallista joulun aikaa teidän perheelle♡♡

miten pitkään passin saaminen kestää Ihanaa joulua koko teidän perheelle!

aschersleben magdeburger börde

mennään naimisiin blogit yhtiömiehen vastuu avoimessa yhtiössä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty lasten päivähoitoa ohjaavat lait ja asetukset *

dünya haritası türkiye nerede

namazın anlamı nedir vikipedi

vätternrundan 2017 tulokset

deutscher schäferhund kaufen wien

kylmäpuristettu rypsiöljy omega 3

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä