onnettomuus ilman pyöräilykypärää En lupaa mitään

vestido ciganinha branco preço

Niin se starttasi vuoden viimeinen päivä. Näin sitä muistelee vuoden tapahtumia ja niistä kokosinkin jo tietokone ei yhdistä puhelimen nettiin. Yleensä tässä vaiheessa on ollut tapana tehdä uudelle vuodelle lupauksia ja siinä on kulunut hetki jos toinenkin miettien mitä kummaa sitä lupaisi. Lupausten pitäisi olla sellaisia, että ne olisi mahdollista toteuttaa. Tein lupauksia vuosi sitten ja ne toteutuivat vaihtelevalla menestyksellä. Taisin jopa unohtaa koko lupaukseni muutaman kuukauden jälkeen, ups.

järkeni ei riitä Kun sitten tulin kirjoittamaan tätä postausta, oli edessäni pitkään vain tyhjä valkoinen sivu. Tai kirjoitinhan siihen, nämä lupaan tai jotakin vastaavaa. Kunnes en keksinytkään alle mitään kirjoitettavaa. Mietin myös, että teen postauksen siitä, mitä en lupaa tulevalle vuodelle, muttei sekään tuntunut lopulta hyvältä.

en tunne poikaystävääni Kun olin tarpeeksi kauan miettinyt ja jahkaillut, päädyin lopulta sellaiseen tulokseen, että en lupaa mitään, vaan aion katsoa millainen vuodesta tulee. Ei lupauksia ruokaremontista, vähemmästä suklaan syömisestä, laihduttamisesta, kiinteytymisestä tai mistään muustakaan. Sen sijaan toivon, että pysymme terveenä koko perhe ja että edes muutama haave toteutuu. Haaveita nimittäin riittää ja paljon. Odotan uutta vuotta jo malttamattomasti. Tämä vuosi on ollut niin hyvä, että toivon uuden jatkuvan samalla tavalla. 

gerdau açominas ouro branco vagas Nyt haluankin toivottaa teille oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Kiitos, kun olette olleet matkassa mukana ja toivottavasti pysytte jatkossakin. Kiitos myös kaikille upeille ihmisille keihin olen saanut tutustua tänä vuonna. Nyt aloitan vuoden ilman lupauksia ja se tuntuu oikeastaan todella hyvältä. Taidan ottaa tästä vallan tavan.
letra paradise city ingles español Teitkö tai meinaatko sinä tehdä lupauksia vuodelle 2017?

Kommentit

homoseksüel heteroseksüel ne demek 10 kommenttia

myydään hevostila vihti Oikein hyvältä kuulostaa sinun suunnitelmasi. 🙂 Toivotaan että ne toteutuu. Itsekin aion antaa lapsille vielä enemmän läsnäoloa kuin viime vuonna.
Kiitos ja oikein hyvää uutta vuotta sinnekin.♥ Yksi unelma käy tähän blogiin liittyen tänä vuonna toteen, nimittäin blogi pääsee Kaksplussan portaaliin. 🙂 Tästä on hyvä jatkaa tätä vuotta.

sari väisänen psykiatri Ihanaa vuotta 2017 teidän koko perheelle! <3

ninni schulman vår egen lilla hemlighet pocket Minäkään en aio varsinaisesti luvata mitään. Sen sijaan jotain tavoitteita ja haaveita on, joita kohti pyrin, mutta mitään en lupaa. On jotenkin armollisempaa, itseään kohtaan, kun ei varsinaisesti lupaa mitään. 🙂

pendeltåg stockholm södra Kiitos ja samoin sinne.♥
Juuri näin minäkin meinaan tehdä. 🙂 Nyt kiva, kun ei ole lupauksia joita pitäisi koittaa täyttää tai jotka vahingossa taas unohtaa. 😀

scandic simonkenttä mas En ole harrastanut uuden vuoden lupauksia, sillä olen surkea pitämään niitä:D Sen sijaan toivon, että saamme tulevanakin vuonna olla terveitä ja onnellisia. Aiheesta onkin tulossa piakkoin postaus blogiini. Kiitos sinulle menneen vuoden kivoista postauksista ja oikein ihanaa tulevaa vuotta teidän perheellenne!

fru møllers mølleri slagter Hih, joo on se helpompaa kun ei lupaa mitään. Mäkin nimittäin tuppaan ne unohtamaan. 😀
Samaa toivon minäkin.♥ Pitääkin tulla lukemaan se postaus.
Oikein ihanaa uutta vuotta teidän perheelle.♥

carte d'antananarivo détaillée Onnea uudelle vuodelle . T äiti

retro jääkaappi punainen Kiitos ja samoin sinne.♥

elomme päivät epäselvät kiitos ihanasta blogista! onnellista uutta vuotta teiän perheelle <3 uudenvuoden lupauksiin pääsee mulla tänä vuonna se että vähennän lihansyöntiä ja opettelen etten murehtisi liikaa asioita. 🙂

vauva nuha öisin Kiitos Laura ja kiva että tykkäät blogistani.♥ Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinne.♥
Hyvältä kuulostaa sinun lupauksesi. 🙂

äidinkieli tekstitaito demi Kiitos Anna ja sitä samaa sinne.♥

nilkkaan sattuu kävellessä

porin kaupunki töihin wc pöntön kansi auki vai kiinni Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty korvatulehduksen hoitamatta jättäminen *

lapsukainen vielä eilen

siostry karmelitanki bose wrocław

erzsébet kártya 2016 egyenleg

masentunut äiti ja lapsi

astianpesukone 45 cm leveä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä