matthias schweighöfer kinotour Muutama vinkki pottailuun

Aloitimme nuorimmaisen kanssa pottailun hyvissä ajoin, reilussa 8kk iässä. Huomasin, että hän oli kiinnostunut potasta kun kävimme vaihtamassa vaippaa vessassa. Laitoin sitten kerran hänet siihen istumaan ja siitä se sitten alkoi hiljalleen. Huomaamatta kävimme yhtäkkiä potalla joka ruuan jälkeen ja aina pottaan saatiin tulosta. Alle vuoden ikäisen kanssa, jolla ei ole vielä menohaluja pottailu onnistui aika kivuttomasti. Mutta haaste iskee siinä vaiheessa, kun paikoillaan ei maltettaisi olla ja menojalkaa vipattaa. Kokosin muutamat vinkit pottailuun, jos niistä olisi apua jollekin. Nämä ovat toimineet meillä.
pedanet lohja järnefelt Potalle lapsen tahtiin:
Tutustukaa pottaan hiljoksiin. Koittakaa välillä laittaa lapsi istumaan siihen vaipan vaihdon yhteydessä. Kehukaa jos hän suostuu, mutta jos ei unohtakaa potta suosilla hetkeksi. Kun lapsi osoittaa kiinnostusta voi olla hyvä hetki kokeilla.

vihreä holvi oy

lufthansa kittilä munchen Rutiinit:
Menkää potalle lapsen herättyä ja ruuan jälkeen. Näin siitä tulee nopeasti rutiini sekä lapselle että itselle. Meillä Hugo lähtee heti kun ruuan jälkeen käpyttelemään kohti vessaa. Joskus on myös tilanteita, kun hän ei haluakkaan vessaan ja silloin jätämme suosilla väliin.

valutaváltó pécs pláza

ärsyttävä huuliherpes mainos Kehu:
Ensimmäisillä kerroilla voi kehua pelkästä potalla istumisesta, sillä onhan se pienelle ihan uusi juttu. Kun pottaan sitten joskus tulee jotain, niin hurratkaa hieman liioitellusti ensimmäisillä kerroilla. Näin saadaan lapsikin innostumaan. Hiljalleen liioittelua vähennetään ja lopulta kehutaan pelkästään sanomalla esimerkiksi hienosti tai hyvä.

tehosekoitin otto uusi bändi

puhelimen näytön peilaus televisioon Palkitseminen/kannustaminen:
Jos pottailu ei ota sujuakseen voi käyttöön ottaa palkitsemisen. Joka kerran jälkeen saa vaikka tarran. Vessan seinälle voi laittaa paperin, jonne ne voi sitten liimata. Myös potan pohjaan kiinnitettäviä tarroja myydään. Niihin tulee kuvio, kun pottaan syntyy tuotosta. Muuten tarra pysty mustana.

symulator umków margonem

epäpuhdas iho kosmetologi Lukeminen/loru:
Varaa vessaan jokin pieni kirja tai lehti, jota lapsi voi lueskella. Samalla voit lukea jonkin pienen pätkän. Meillä suosikkina toimii lehdet, joissa on lasten kuvia. Esimerkiksi jo äidin lukemat Kaksplussan lehdet on olleet suosikkeja. Lukeminen tosin on aika rajua, että ei kannata ainakaan uunituoretta lehteä antaa, hih.

henkilöstön virkistys verotus

bösner frankfurt öffnungszeiten Tarvikekori: 
Me kokosimme taaperolle vessaan pienen korin, jossa on ties minkälaisia tavaroita. Jos potalla ei malteta istua otetaan kori esiin ja sen ansiosta potalla on jaksettu olla. Koriin kannattaa laittaa vain tavaroita, jotka on mahdollista pestä tai heittää vallan pois. Meillä ainakin ne ovat joskus tippuneet pottaan. Korissa on esimerkiksi leluauto, muutama lego, tuttirasia jonka sisällä kaksi hammasharjan suojaa, pyykkipoika yms. Joskus Hugo tyhjentää myös vessan lipastoa ja laatikoita. Sieltä vasta löytyykin kaikkea mielenkiintoista.
monitoring définition synonyme Millaiset jutut ovat teillä toimineet? Nyt saa kertoa kaikki parhaaksi koetut vinkit.

Kommentit

pala siitä lyrics 14 kommenttia

fogelsta släpvagnar östersund Supistaja pitäisikin ostaa uusi, kun vanha meni rikki. 🙂

komerční banka bankomat czech republic Meillä aloitettiin vessailu kaksviikkoisena, sillon se olikin toosi helppoa, sen kun piti vaan pöntön päällä ja pieni sitten teki tarpeensa 🙂
Aamuisin neiti malttaa istua potalla, kirjakorinsa kanssa. Muutoin käy ihan pöntöllä kera supistajan 🙂 Siinä malttaa istuakin ihan eri lailla, höpöttelee omiaan samalla 🙂

ilyas yalçıntaş sadem indir boxca Siellä on aloitettukkin sitten todella hyvissä ajoin. 🙂
Hieno kuulla, että siellä homma toimii. 🙂

ketä hallitukseen kuuluu Hyviä vinkkejä! Meillä on parhaiten auttanut aika, kehut ja potalla istumiseen mielekäs pottatekeminen. Onnistumisen riemulla ollaan jo päästy pitkälle 🙂

molnár lajos facebook Kiitos Nanna. 🙂
Kehuminen toimii kyllä hyvin ja se onnistumisen riemu. 🙂 Nyt kun tuo yksi on niin vilkas taapero niin tekemistä pitää olla, että malttaa istua. 😀

iltasanomat sää vantaa Täällä ollaan juuri aloiteltu pottaharjoituksia reilun vuoden ikäisen pojan kanssa. Saimme lahjaksi Piraatti-Paten pottakirjan ja se on ollut mukavaa luettavaa potalla, kun kirjasta lähtee ääntäkin 🙂 Näin lapsikin on malttanut pysyä jonkun tovin potalla. Kiitoksia näistä vinkeistä, tulevat varmasti tarpeeseen! 🙂

spaceman the killers lyrics español Tuollainen kirja kuulostaakin mahtavalta. 🙂 Toivotaan että vinkeistä on apua jos niille tulee tarvetta.

vaarallisen jätteen keräys joensuu Hihhih… kaikki sun kohdat ollaan käyty läpi. Toisinaan malttaa istua, toisinaan ei taas millään. Onneksi melkein joka kerta saa kuitennin jotain pottaan.

lämmöt nousee ei puhalla lämmintä Hihii. 😀
Hienoa, että siellä pottailu sujuu ja kyllä niitä päiviä on, kun siinä ei vain malta olla. Minkäs teet kun on kiire leikkimään. 🙂

nestemäinen burana 20 Kiitos, kiitos näistä vinkeistä! ❤

körfez köprüsü'nde son durum nisan 2016 Ole hyvä, toivotaan että näistä on hyötyä.❤

reseptiä ei uusittu Meillä ei ole vielä mitään rutiinia potalla käymisessä, mutta pikkuhiljaa voisi koittaa ryhdistäytyä siinä asiassa, kun näyttää, että se potalla istuskeleminen on kuitenkin ihan mukavaa puuhaa yleensä. Koitan pitää nämä vinkit mielessä! 🙂

helsinki vantaa lähtöselvitys Hiljoksiin hyvä tulee. 🙂 Ja kiva, että siellä potalla istuminen sujuu ja on mielekästä.

ameliyathaneler neden soğuktur Mä komppaan supistajaa, se on toiminut meillä hyvin karkureissujen estämiseksi. 😉

guggolás nagy súllyal

internet yhteys pätkii ongelmaan ratkaisu ebru şallı resmi sitesi Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty hauskoja sanontoja iästä *

michał szpak facebook ofc

brother christmas tilinpäätös 2017

pidempiaikainen väsymys oireet

myynnissä olevat yritykset kuopio

vankilan myymälä oulu aukioloajat

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä