georgie dann el bimbó lyrics Kysy minulta

Edellisestä kysy minulta -postauksesta on vierähtänyt jo pitkä tovi. On pitänyt jo pisemmän aikaa laittaa uusi pystyyn, mutta se on aina kuitenkin jäänyt. Nyt kun lueskelin ihanan leukojen veto myötäotteella ja mariestad öl pris systembolaget blogeista  vastauksia heille esitettyihin kysymyksiin, niin ajattelin, että nyt voisi olla hyvä hetki laittaa tämä pystyyn myös tänne omaan blogiin. Sillä pian tämä olisi jälleen hukkunut luonnoksiin. Ainakin itse olen tykännyt lukea näitä, toivottavasti tekin.
Eli nyt sitten vain kysymyksiä tulemaan. Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita, mutta tietysti toivon, että ne ovat asiallisa. Sellaisia joihin olisit itsekin valmis vastaamaan. Kysymyksiä voi heitellä viikon ajan, eli ensi viikon tiistaihin asti. Kokoan kysymyksistä (joita toivottavasti tulee) sitten oman postauksen.

währingerstraße 29 wien Täällä meni eilinen päivä kaameassa päänsäryssä, mutta onneksi tänään ollut jo paljon parempi päivä ja särkyä jäljellä vain vähän. Wuhuu. Iloista tiistaita kaikille ja laittakaahan niitä kysymyksiä tulemaan.

Kommentit

hyvän mielen talo kuopio 25 kommenttia

pomoć na cesti forum Kiitos kaikille kysymyksiä esittäneille.♥ Niitä tuli aivan hurja määrä, joten vastaamisessa voi mennä jokunen tovi. 😀

rosen schneiden frühjahr frost Oletko koskaan ollut edes minuutin ajan kateellinen lapsettomille ystävillesi heidän omasta ajastaan? Mitä tekisit, jos saisit viettää kokonaisen päivän yksin? Mikä olisi yksi asia, minkä haluaisit ainakin lasten oppivan elämästä sinulta? Mistä rutiinista tai säännöstä pidät ehdottomasti kiinni arjessanne tekivät muut perheet tuon asian sitten millä tavoilla vain? Millaisissa asioissa korostat lasten yksilöllisyyttä etkä esim. käske jokaista lasta toimimaan juuri samalla tavalla aina? Millainen on koko perheenne unelmaviikonloppu?

kaukasische berge schäferhunde 100 kg Millaisia tulevaisuuden unelmia sinulla on? 🙂

naleśniki przepis podstawowy kwestia smaku Jos mietit nyt lastenne luonteita ja mieltymyksiä, niin mihin ammattiin uskoisit heidän tulevaisuudessa päätyvän? Ihan leikkimielisesti olisi hauska kuulla. 🙂

boesner köln öffnungszeiten karneval Näin joulun tullessa kysyn, minkä verran satsaatte lasten lahjoihin? Tuleeko paketteja myös sukulaisilta, kummeilta ym? Ja missä vietätte tämän tulevan joulun? 🙂

kotihoidontuen kuntalisä joensuu Osallistuuko teillä lapset kotitöihin? Jos niin mihin onko esim tiskivuorot? Saatteko jotain tukea Lumin sairauden vuoksi? Jääkö teillä omasta mielestä riittävästi parisuhde aikaa ja myös omaa aikaa? Mikä on sinun unelmasi elämässä? Haluaisitko vielä monta lasta lisää jos saisit itse päättää koko asian? Mitä teillä syödään välipalaksi, otan mielelläni vinkkejä vastaan. 🙂 kiitos!

lumikki ja seitsemän jätkää Kun on monta lasta, niin näkeekö heissä jonkin yhden saman asian, josta he ovat samanlaisia? Vai onko "pareja", jotka ovat keskenään sitten jossain samanlaisia? Onko joku lapsista joukosta erilaisin tai ovatko jotkut lapsista erittäin identtisiä?

çılgın dersane üniversitede 4 Kaislakerttu

lotnisko wrocław parking kod rabatowy Mikä olet ammatiltasi ja oletko ehtinyt töitä tehdä?

sanistål åbningstider odense Milloin olet kokenut arjen kaikkein raskaimmaksi (mikä lapsiluku/ minkä ikäiset lapset) Eli vaikeutuuko arki sitä mukaa kun lapsiluku kasvaa vai onko kyse enemmänkin siitä missä ikävaiheessa lapset ovat? Itsellä vauvan lisäksi kaksi alle 4v lasta ja arki on välillä tosi rankkaa. Olenkin miettinyt että helpottuuko elämä missä vaiheessa ja menisikö "neljäs jo siinä missä kolmekin"?
Ylipäätänsä kiinnostaisi jonkinlainen "vertailu" siitä miten arki/ jaksaminen/ omat asenteet ovat muuttuneet lapsiluvun kasvaessa. Mikä lapsiluku on helpoin, mikä raskain jne.
Kiitos, tämä on ihana blogi ❤

tulipalojen yleisimmät syyt Kun joulu on tulossa niin tällainen yksinkertainen kysymys että miten vietätte joulua? Onko mitään jouluperinteitä? 🙂

bischoffinger steinbuck ruländer Lempivärisi? Suosikki Disney klassikko elokuvasi? Mistä vielä unelmoit (joku muu vastaus kuin kuudes lapsi) 😉

charlie'nin çikolata fabrikası kitabı özeti Minkälainen siivoaja olet?:) Oletko jouluihminen?

kilis'in nüfusu ne kadar Kirjoitit joskus postauksen teidän kodista ja sen sijainnista, ja siellä viihtymisestä. Haluaisin kysyä mitä asialle nyt kuuluu? Kysyn siksi, kun itsellä samansuuntaisia ajatuksia; tilaa on ja kivasti ollaan saatu tämän kahdeksan vuoden aikana kodin tuntua, paljon rakkaita muistoja ja hyviä hetkiä. Ihania rakkaita hetkiä <3 mutta se mutta… Jokin mättää.. Sijainti se taitaa olla. Tästä on hyvä lasten kulkea kouluun ja kavereille ja luontokin lähellä. Mutta tie ja pihakatu menevät "talon ympäri" , toivoisin enempi sitä omaa rauhaa. Jos tämän talon voisi siirtää vaikka puolikin kilometriä "syrjempään " 😀
Koko ajan takaraivossa kaikertaa tämä taloasia, vie voimia. Vaikka oikeasti kaikki on hyvin, niin hyvin kun vaan voi olla.
Toivon sinulle kaikkea hyvää ja kiitos kivasta blogista!
T. Äiti kolmelle

vantaan kaupunginhallitus päätökset Mitä toivot joululta? Minkä neuvon antaisit äidiksi tulevalle? Lempibiisisi? Mikä on parasta puuhaa lasten kanssa?

karhuherra paddington elokuva näyttelijät Mitä asioita arvostat parisuhteessa? Mitäs teidän koiralle kuuluu? 😀 Mikä on paras/tärkein asia jonka olet oppinut lapsuudenkodistasi? Lempileffa? Lempiruoka? Onko sinulla hyvät välit vanhempiisi? Entä miehesi vanhempiin? Lemppari jouluherkku? Ja vielä lempivuodenaika? Siinä nyt muutamia 🙂

tv stä nyt Jos ultrassa olisi näkynyt jotain poikkeavaa tai olisi jopa ollut tiedossa vammainen lapsi, mitä olisit tehnyt?

erilaisia hiustyylejä pitkille hiuksille Miten vietätte Joulua? Kirjoittelit aiemmin, ettet viihdy nykyisessä kodissanne juuri sijainnin vuoksi mm. Onko siihen tullut jotain muutosta? Onko sinulla ystäviä joita tapaat säännöllisesti? Ehditkö harrastamaan jotain? Toivotko perheenne vielä kasvavan? Mukavaa Joulun odotusta!

pyrintö koripallo facebook Miten teillä hoidetaan iltapuuhat ja nukkumaanmeno? Sujuuko joutuisasti vai pitääkö jokaista lasta paimentaa pesulle, yöpuvunvaihtoon ym.? Luetaanko lapsille iltasatu, kuka saa valita, kuuntelevatko kaikki? Onko kaikilla sama nukkumaanmenoaika vai menevätkö nuorimmat muita aikaisemmin nukkumaan? Ja nukahtavatko kaikki sen verran ajoissa, että ehdit viettää edes hetken omaa aikaa/aikaa miehen kanssa?

closing distance väinö karjalainen Mukavia kysymyksiä, odotan innolla vastauksiasi. Terveisin äippä

palmgrens väska online Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Minne matkuistaisit jos nyt lähtisit reissuun? Onko olemassa yksi arkiruoka josta koko perhe pitää (ihan itselleni vinkiksi.. Hih)? <3<3<3

pöllatschlucht geöffnet 2015 Mitä tunteita lapsen reuma herätti?

iphone 5 näytön korjaus tampere Mua kiinnostaisi teidän eteinen. Miten sinne mahtuu kengät, takit, haalarit ja muut? Jos saisi vaikka vinkkejä itsellekin.

punainen luomi kädessä Kiitos kivasta blogista. Siiri

saksaan töihin insinööri Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? (en lukenut kaikkia edellisiä kommentteja niin en tiedä kysyttiinkö samaa jo aiemmin) 🙂

hakan eşi gizem Kierrätätkö vaatteita ja tavaroita lapselta toiselle? Vai kaikille omat ja uudet…

günstige hotels leoben Lempieläimesi? Jos voisit toivoa ihan mitä vain mitä se olisi? Mitä tekisit jos voittaisit lotosta 200000000e? Mikä väri olisit? Jos olisi tilanne että sinulla on vain kymmenen minuuttia aikaa pakata, mitä ottaisit mukaan?(10 tärkeintä) lempikirjasi? Lempielokuvasi? Ja viimeiseksi: mitä toivot joululahjaksi?

vaikken koskaan mene sänkyyn ruman naisen kanssa

turmiolan tommi näytelmä terveellisiin elämäntapoihin ohjaaminen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tästä asti aikaa lyrics chords *

bauernschänke bocklage holdorf

guitars the museum öppettider

lukion pakolliset kurssit määrä

ultimatives muten roshi kostüm

hyvänlaatuinen asentohuimaus oksentelu

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä