kärsiä jostain englanniksi DIY: Joulukalenteri talouspaperirullista

itsenäisyyspäivän vastaanotto 2014 live

Meillä kuluu aika paljon talous- ja vessapaperia. Noista hylsyistä on niin kätevä askarrella kaikkea mahdollista lasten kanssa. Eilen sitten askarreltiin niistä lasten kanssa lapsille yhteinen joulukalenteri. Koska jokaisella on jo ihan kaupan kalenteritkin, niin tämä kalenteri on pieni ekstra. Jokainen lapsi saa perättäisinä päivinä sieltä itselleen jonkin yllätyksen. Sisältä paljastuu vähän milloin mitäkin.

Tähän kalenteriin kului kahdeksan talouspaperi rullaa. Riippuu tietysti paljon siitä, että minkä kokoisia tötteröitä valmistaa. Me tehtiin paljon eri korkuisia ja osa on aika mataliakin. Tämän toteutukseen kului pikkuisen reilu kaksi tuntia, kun lasten kanssa ahkeroitiin. Porukassa leikattiin ja liimattiin. Välillä lapset suunnitteli ja äiti koitti toteuttaa.

vain elämää kausi 1 youtube Leikkaa siis hylsyistä  eri kokoisia tötsiä. Osasta tötsistä teimme tonttuja, joilla kahdella saa nostettua lakin kokonaan pois ja kahdella se on liimattu kiinni. Jokaisen tötsän pohjaan liimattiin pahvia ja tontuille tehtiin siitä jalatkin. Osa päälystettiin lahjapaperilla ja tehtiin paperinarusta rusetti, osaan kiedottiin paperinarua ympärille ja lapset liimasivat puisia koristeita niihin. Näissä käytettiin kuumaliimaa ja lapset saivat varovasti olla mukana.

rakkauden jälkeen tab

nicolas boileau art poétique citation

colegio quiñones surco

jugement gracieux définition juridique Lapsien suosikki oli tontut, sekä kuuset. Leikattiin valkoisesta paperista aaltoilevaa kuviota ja liimattiin se hylsyn ympärille lumihangeksi. Sen jälkeen lapset piirsivät mallin avulla kuusen ääriviivat ja leikkasivat ne irti. Sen jälkeen liimattiin kuuset kiinni hylsyihin. Niistä tuli ihan hauskat. Tuossahan voisi käyttää vaikka pumpulia. Meillä sitä ei ollut, mutta voihan sitä lisästä jälkikäteen.

neliön muotoinen matto Merkkasin tötsiin vielä päivät milloin ne saa avata ja laitoimme ne esille yhden hyllylevyn päälle, joka taas laitetaan olohuoneen lipaston  päälle. Nämä toimivat samalla kivana koristeena. Lisäksi tämä on nopea tehdä jos hylsyjä on yhtään tallessa. Minä kerään noita hylsyjä aina kaappiin jemmaan askartelua varten. Iik huomennahan avataan jo ensimmäinen luukku.

timocom giełda transportowa

yksiöön en äitee ota salo Kunhan saan kaikki luukut täytettyä tänään, laitan päälle joko sevetistä pienen ”mytyn” tai sitten silkkipaperia, jolloin pakettien sisältö ei pilkistä heti silmiin. Tämä oli hauska arkartelu lasten kanssa ja päin helvettiä menee mutta ei voi valittaa vinkkinä, että noita pelkkiä tonttujakin (joilla lähtee hattu irti) voi arkarrella. Niiden sisällä voi antaa ystäville vaikka joukukortin ja sukalaisen yllätyksen. Ja voihan sitä tehdä vain yhden tontun, jonka hatun alta paljastuu joka kerta jotakin uutta ja ihanaa, jos ei kaikkia 24 luukkua halua tehdä.

lämmityslaitteen kennon ilmaus Millaisia kalentereita teiltä löytyy?

munkácsy mihály múzeum nyitva tartás

Kommentit

antrenman programı hazırlamak 18 kommenttia

disney frozen meikkipöytä Se teidän kalenteri on todella ihana. 🙂

torbjörn tillander kokemuksia Ompa hauskan näköisiä! 🙂 Sieltä se joulukuu tosiaan jo kohta alkaa! 🙂

tarmo niemi stark seinäjoki Lapset olivat ihan innoissaan, kun pääsivät itse tätä tekemään. ❤

estimulacion temprana 2 años en santa anita Oi tosi kiva idea!!:)

akit yazarı oy ve ötesi Hauska kalenteri! <3 Mä mietin hetken, että olisin myös halunnut käyttää talouspaperirullia kalenteriin, mutta en tajunnut kerätä niitä ajoissa. Heh. 😀

müziksiz ilahi indir bedava Me tehtiin tänä vuonna tällainen kalenteri: pörhö kajaani nissan

vizelet leoltás menete Kiitos Såfin.♥
Teillä on kyllä ihana kalenteri. 🙂

traktorissa käytettävä polttoaine Hauska idea 🙂 Ja mukavaa, että lapsetkin pääsevät kalenterin tekoon osallistumaan!

aadama passioon arvo pärt Kiitos Nanna. 🙂
Ideana oli juuri se,että tehdään yhdessä. Kivaa puuhaa ja lapsista oli kiva päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistä kalenteria. 🙂

matinkylän kuningas menu Apua, miten ihania! Meillä on sellainen ikealainen joulupukinmallinen "laatikosto", joka on vielä tyhjillään (hups). Tietää illaksi kauppareissua…

ilman lämmittämiseen kuluva energia Olen ajatellut täyttää laatikot erilaisilla paperipäällysteisillä karkeilla: Omar, Marianne, Fazerinparhain, Maoam… Jokaiselle perheenjäsenelle yksi herkku. (Laatikkoon ei enempää mahdukaan.)

kylmentyä vai kylmäär Ihanaa joulunodotusta teille! Se on ihan kohta!

jüri oyunu oyna Kiitos Essi. 🙂
Kuulostaa ihanalta tuo teidän kalenteri ja herkulliselta sen sisältö. 🙂
Kiitos ja teille toivotan sitä samaa.♥

poliisikoulun pääsykokeet 2018 Voi kuinka ihana!!

comida española vegetariana Kiitos Heidi. 🙂

nukahdin piilolinssit päässä Voi miten kiva idea! Lapsista on ollut varmasti hauskaa kun ovat saaneet osallistua suunnitteluun ja toteutukseen. 🙂

raków częstochowa nowy stadion Oi, ihana kalenteri!:)

mistä saa lainaa ilman luottotietoja Meillä on miun pari vuotta sitten tekemä pussikalenteri jälleen käytössä uusilla yllätyksillä täytettynä 🙂

youtuben mp3 dönüştürücü

home significado en español avoin työhakemus lopetus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty korjaava ja kuntouttava päihdetyö *

kehitysvammaisten päivätoiminta joensuu

mistä pieniä muffinssivuokia

ensisilmäyksellä sarjan loppu

iphonella estäminen whatsapissa

kauppalehti pörssi osingot

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä