enostavna presna čokoladna torta DIY: Joulukalenteri talouspaperirullista

rakkauden jälkeen tab

Meillä kuluu aika paljon talous- ja vessapaperia. Noista hylsyistä on niin kätevä askarrella kaikkea mahdollista lasten kanssa. Eilen sitten askarreltiin niistä lasten kanssa lapsille yhteinen joulukalenteri. Koska jokaisella on jo ihan kaupan kalenteritkin, niin tämä kalenteri on pieni ekstra. Jokainen lapsi saa perättäisinä päivinä sieltä itselleen jonkin yllätyksen. Sisältä paljastuu vähän milloin mitäkin.

Tähän kalenteriin kului kahdeksan talouspaperi rullaa. Riippuu tietysti paljon siitä, että minkä kokoisia tötteröitä valmistaa. Me tehtiin paljon eri korkuisia ja osa on aika mataliakin. Tämän toteutukseen kului pikkuisen reilu kaksi tuntia, kun lasten kanssa ahkeroitiin. Porukassa leikattiin ja liimattiin. Välillä lapset suunnitteli ja äiti koitti toteuttaa.

nicolas boileau art poétique citation Leikkaa siis hylsyistä  eri kokoisia tötsiä. Osasta tötsistä teimme tonttuja, joilla kahdella saa nostettua lakin kokonaan pois ja kahdella se on liimattu kiinni. Jokaisen tötsän pohjaan liimattiin pahvia ja tontuille tehtiin siitä jalatkin. Osa päälystettiin lahjapaperilla ja tehtiin paperinarusta rusetti, osaan kiedottiin paperinarua ympärille ja lapset liimasivat puisia koristeita niihin. Näissä käytettiin kuumaliimaa ja lapset saivat varovasti olla mukana.

colegio quiñones surco

jugement gracieux définition juridique

neliön muotoinen matto

timocom giełda transportowa Lapsien suosikki oli tontut, sekä kuuset. Leikattiin valkoisesta paperista aaltoilevaa kuviota ja liimattiin se hylsyn ympärille lumihangeksi. Sen jälkeen lapset piirsivät mallin avulla kuusen ääriviivat ja leikkasivat ne irti. Sen jälkeen liimattiin kuuset kiinni hylsyihin. Niistä tuli ihan hauskat. Tuossahan voisi käyttää vaikka pumpulia. Meillä sitä ei ollut, mutta voihan sitä lisästä jälkikäteen.

yksiöön en äitee ota salo Merkkasin tötsiin vielä päivät milloin ne saa avata ja laitoimme ne esille yhden hyllylevyn päälle, joka taas laitetaan olohuoneen lipaston  päälle. Nämä toimivat samalla kivana koristeena. Lisäksi tämä on nopea tehdä jos hylsyjä on yhtään tallessa. Minä kerään noita hylsyjä aina kaappiin jemmaan askartelua varten. Iik huomennahan avataan jo ensimmäinen luukku.

päin helvettiä menee mutta ei voi valittaa

lämmityslaitteen kennon ilmaus Kunhan saan kaikki luukut täytettyä tänään, laitan päälle joko sevetistä pienen ”mytyn” tai sitten silkkipaperia, jolloin pakettien sisältö ei pilkistä heti silmiin. Tämä oli hauska arkartelu lasten kanssa ja munkácsy mihály múzeum nyitva tartás vinkkinä, että noita pelkkiä tonttujakin (joilla lähtee hattu irti) voi arkarrella. Niiden sisällä voi antaa ystäville vaikka joukukortin ja sukalaisen yllätyksen. Ja voihan sitä tehdä vain yhden tontun, jonka hatun alta paljastuu joka kerta jotakin uutta ja ihanaa, jos ei kaikkia 24 luukkua halua tehdä.

todaie sınav soruları 2012 Millaisia kalentereita teiltä löytyy?

kolmekymmentä vuotis runo

Kommentit

stützlast anhängerkupplung fahrradträger 18 kommenttia

lähihoitajan tuntipalkka 2017 Ompa hauskan näköisiä! 🙂 Sieltä se joulukuu tosiaan jo kohta alkaa! 🙂

kiitoskortti hautajaisten jälkeen teksti Lapset olivat ihan innoissaan, kun pääsivät itse tätä tekemään. ❤

müziksiz ilahi indir bedava Hauska kalenteri! <3 Mä mietin hetken, että olisin myös halunnut käyttää talouspaperirullia kalenteriin, mutta en tajunnut kerätä niitä ajoissa. Heh. 😀

puoleen väliin reittä Me tehtiin tänä vuonna tällainen kalenteri: pakettisi käsittely on jonossa

ulkomaille lähetetyt työntekijät Kiitos Såfin.♥
Teillä on kyllä ihana kalenteri. 🙂

seksuaalinen halun vähentäminen Hauska idea 🙂 Ja mukavaa, että lapsetkin pääsevät kalenterin tekoon osallistumaan!

heitän juuston katolle lyrics Kiitos Nanna. 🙂
Ideana oli juuri se,että tehdään yhdessä. Kivaa puuhaa ja lapsista oli kiva päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistä kalenteria. 🙂

kylmentyä vai kylmäär Apua, miten ihania! Meillä on sellainen ikealainen joulupukinmallinen "laatikosto", joka on vielä tyhjillään (hups). Tietää illaksi kauppareissua…

hki vantaa lentokenttä tax free Olen ajatellut täyttää laatikot erilaisilla paperipäällysteisillä karkeilla: Omar, Marianne, Fazerinparhain, Maoam… Jokaiselle perheenjäsenelle yksi herkku. (Laatikkoon ei enempää mahdukaan.)

minkä kokoinen rinkka lapselle Ihanaa joulunodotusta teille! Se on ihan kohta!

ella luokkaretkellä kirja Kiitos Essi. 🙂
Kuulostaa ihanalta tuo teidän kalenteri ja herkulliselta sen sisältö. 🙂
Kiitos ja teille toivotan sitä samaa.♥

nilens jord øjenskygge 618 Tosi hauska ja kekseliäs joulukalenteri:)

crème caramel au beurre salé Voi miten kiva idea! Lapsista on ollut varmasti hauskaa kun ovat saaneet osallistua suunnitteluun ja toteutukseen. 🙂

caminito del rey 29550 ardales málaga Oi, ihana kalenteri!:)

schwarzwälder kirschwasser alkohol Meillä on miun pari vuotta sitten tekemä pussikalenteri jälleen käytössä uusilla yllätyksillä täytettynä 🙂

korjaava ja kuntouttava päihdetyö

mistä pieniä muffinssivuokia kimmoton törmäys esimerkki Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty centralny ośrodek informatyki górnictwa sa katowice *

miksi synnytys käynnistyy yöllä

neuvostoliitto kylmän sodan aikana

kauppalehti pörssi osingot

luetun ymmärtämisen strategiat

huumeiden käyttäjiä suomessa

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä