perunan keitto höyrykattilassa Ajattele, jos aikuiset käyttäytyisivät kuin lapset

beurre manié maken

Oletko joskus antanut lapselle jotakin periksi välttääksesi ikävän itkupotkuraivarin? Tai tehnyt nopsaan jotakin toisin kiinnittämällä esimerkiksi lapsen huomion muualle, jotta hän ei alkaisi itkemään lohduttomasti? Oletko ajatellut, että mitä jos me aikuiset käyttäytyisimme kuin lapsi? Toimisikohan se? Ajatellaanpa hetki, että me aikuiset reagoisimme tilanteisiin kuin lapset.
miten päästä eroon läskeistä reisistä Heittäytyminen lattialle ja itkupotkuraivarit:
Olet töissä ja on perjantai. Viikonlopun suunnitelmat on jo tarkkaan aikataulutettu ja kellokin raksuttaa mukavaa tahtia. Ihan kohta on viikonloppu. Kunnes pomo kävelee työ pisteellesi ja ilmoittaa, että se olisi kuule sellainen juttu, että viikonlopuksi on hulluna töitä ja mahdollisimman monen toivotaan jäävän töihin. Nähdään aamulla kello seitsemän. Siinä missä aikuinen kiroaisi mielessään ja purkaisi suuttumustaan äkäisellä facebook- päivityksellä, heittäydytkin pomon eteen lattialle ja vedät armottomat itkupotkuraivarit. Kierit lattialla ja hakkaat käsiä ja jalkoja maahan eri tahdissa ja itket huutoitkua. Olisikohan viikonloppuna sittenkin lomaa?

doodle time sarah see andersen comics español

dänisches bettenlager chemnitz angebote Supernopea siivous:
Anoppisi soittaa tulostaan ja ilmoittaa, että on teillä puolessa tunnissa. Kääk! Asunto on ihan järkyssä kunnossa ja tiedät mitä hän olisi siitä mieltä. Päätät kuitenkin makoilla hetken sohvalla ja katsella lempi ohjelmaasi, kunnes viimeisen viiden minuutin aikana tunget kaiken piiloon mattojen, sänkyjen ja sohvien alle. Piilotat tavaroita myös sohvatyynyjen väliin, laukkuihin, reppuihin ja likaiset pyykit tunget lipaston laatikkoon. Huh, valmista tuli hetkessä.

oturarak namaz nasıl kılınır fetva meclisi europass cv formatı Mä haluan:
Olet miehesi kanssa ostoksilla ja löydät aivan ihanan mekon. Tahdot mennä sovittamaan sitä, mutta miehelläsi on kiire jonnekin. Hän siis ei innostu ajatuksesta ja on sitä mieltä, että menet sitten jokin toinen kerta sitä sovittamaan, kun ei ole kiire. Noh, mitäs kun tahdon sen nyt. Päätät alkaa jankkaamaan, joohan joohan, mun on pakko saada se, mun on pakko mennä sovittamaan, ehkä sitä ei ole ensi kerralla, mä haluan! Samalla vuodatat jo vuolaasti kyyneleitä ja poljet jalalla lattiaa. Päästät irti miehen kädestä ja marssit jalat tömisten, naama tuhannella kurtulla liikkeeseen sovittamaan mekkoa.

lapsi jää erossa isälle

hyviä espanjalaisia viinejä

kilokaloria ile to kalorii 1kg tłuszczu turkki ampui alas venäläisen hävittäjän Piiloutuminen:

Siis oikeasti, en halua edes mennä sinne juhliin. Mulla taitaa olla maha kipeä, jos jäänkin vaan kotiin. Kello tikittää ja lähdön hetki on jo lähellä. Päätät, että piiloudut verhon taakse, tai ehkä sittenkin sohvalle. Tuskin kukaan huomaa, etten lähdekään mukaan. Kukaan tuskin näkee minua, kun makaan sohvalla viltin alla. Laitoin muutaman tyynynkin eteen.

oseille de guinée pdf jääkiekon mm 2016 u20 finaali En tykkää:
Olet ravintolassa ja saat eteesi mielestäsi huonon annoksen. Pyydät tarjoilijan paikalle ja sanot haluavasi uuden tilalle. Tarjoilija pahoittelee ja lupaa hyvitykseksi jäätelön. Kirkaiset kovaan ääneen, ettet halua mitään jäätelöä vaan ruokaa, kunnon ruokaa. Isket nyrkillä pöytää samalla tökit lautasta koko ajan lähemmäs pöydän reunaa. Lopuksi viskaiset suutuksissasi koko komeuden lattialle huutaen samalla kovaa huutoa.

równania wymierne matemaks

büromarkt böttcher ag telefonnummer baptista gyülekezet kecskemét Se on mun:
Olet juuri saanut avattua suklaalevyn ja istut rauhassa syömässä sitä, kunnes puolisosi tulee ja yrittää ottaa siitä rivin. Tarraat pian kiinni suklaalevystä ja koitat tunkea siitä mahdollisimman paljon suuhusi. Samalla mumisten ja lopulta karjuen, että se on mun! Varmana et saa palastakaan! Lopulta pillahdat itkuun ja huudat, kuinka toinen koitti ottaa koko sinun suklaalevyn ilman lupaa.

lycée jehan de beauce chartres portes ouvertes Näitä voisi keksiä vaikka kuinka, mutta tässä oli nyt muutama. Kyllä elämään on mahtunut ja tulee mahtumaan niitä hetkiä, kun tekisi oikeasti mieli heittää pienet itkupotku raivarit ja käyttäytyä kuin pieni lapsi.

počasie dnes bratislava noc

mari parvisänky masku

Kommentit

votka enerji yanında ne yenir 26 kommenttia

rakkauden kaksoiskäsky kultainen sääntö 😀 just näin! Tuo suklaajuttu on paras 😀

silja sillanpää perhe Hihii. 😀

aaltosen kenkätehdas tampere Ai luoja! Oon junassa ja hörähtelen täällä yksikseni pissat housussa ??

seinän maalaus osittain Hihii. 😀
Kiva kuulla että tämä huvitutti. 🙂

komedi dükkanı yönetmeni fırat parlak Hahaa tuo piiloutuminen :'D
Mulla on kans tämän tapainen postaus luonnoksissa 🙂 monesti nauranu miehen kanssa tilanteita, että mitä jos aikuinen tekisi näin töissä 😀

atomin paluu näyttelijät Hih. Voisin joskus kyllä oikeasti piiloutua. 😀
Odotan innolla että joskus pääsen lukemaan sun vastaavanlaisen postauksen. 🙂 Olisi se aikamoista, jos käyttäytyisi töissä niin kuin lapsi.

isännöitsijätoimisto maikoski oy vantaa Haha, vitsi miten hauska postaus!
Näin nää tilanteet niin mielessäni. 😀
Välillä kyllä tekisi mieli vetää itsekin ne itkupotku raivarit, etenkin väsyneenä. 😉

ricki lee can't touch it übersetzung Hihii, kiitos Ninni. 😀
Joo mä samalla näitä kirjoittaessa kuvittelin itseni noihin tilanteisiin ja ai että mulla oli hauskaa. 😀 Joskus tekis kyllä mieli vetää ihan överiks ja raivota lattialla joka raaja eri suuntaan sätkien.

gernot blümel biographie Hahaa, ihana 😀 Pitäisiköhän koittaa joskus ravintolassa antaa suoraa palautetta ruuasta!

lämmitystolpan vikavirtasuoja laukeaa Eikä, niin hauska postaus! 😀 Ja kyllä on tullut joskus itsekin mietittyä asiaa ja välillä tekisi mieli vetää ne itkupotkuraivarit ei ehkä työmaalla mutta jossain muualla 😀 Ja toi piiloutuminen, haha. 😀

kreikka sää kesäkuu Kiitos Meri. 😀
Joo niitä hetkiä riittää, kun tekis mieli heittäytyä ja vetää kunnon itkupotkuraivarit. 😀

malmin lentonäytös 2015 hornet Väsyneen illan pelastus! Kiitos muutenkin blogistasi, on mukavaa luettavaa ☺

peukku ja pikkurilli pystyssä Hih, kiitos Maria. 😀
Kiva kuulla, että pidät. 🙂

fabrikör j l eklunds hantverksstiftelse Loistava!!

lempeä unikoulu perhepedissä Ihana sä!!♡♡kuvat oli kyllä just tähän postauksen sopivia:) mä voisin ehkä tehdäkin suklaalevyn kans noin…Varsinkin väsyneenä,heh! !!

señora julia embutidos Kiitos Ulla. 😀
Lapsia hieman nauratti nämä äidin kuvat. Ja hei, suklaata ei vaan aina pysty jakaan muiden kanssa. 😀

tampereen ilves jääkiekko juniorit Kiitos väsyneen illan piristyksestä♥

kaupunkimme on tyhjillään Toi piiloutuminen <3

aulanko kylpylä kokemuksia Täytyy myöntää että välillä tekisi itsekin mieli piiloutua tai vetää hirveät kiukkuraivarit, menisi varmaan muilla huuli pyöreäksi 🙂

vedenpitävä takki ale Hihii. 😀
No joo voisi kyllä mennä. 😀 Mutta joskus on niitä päiviä kun tulee juuri tuo tunne, että voisi hieman kiukuta lattialla maaten.

kim był bolesław bierut zadane Suklaajuttu ja piiloutuminen olivat haha parhaat! 🙂

sævar karl kristinsson

comprar pastillas abortivas españa musical stuttgart tarzan günstig Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty vauva heräilee yöllä *

hääkampaus lyhyille hiuksille

ilişkin eş anlamlı

çorum ambar firmaları

kipeä ja kutiseva päänahka

mathias nygård facebook

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä