météo lillers météociel Ajattele, jos aikuiset käyttäytyisivät kuin lapset

doodle time sarah see andersen comics español

Oletko joskus antanut lapselle jotakin periksi välttääksesi ikävän itkupotkuraivarin? Tai tehnyt nopsaan jotakin toisin kiinnittämällä esimerkiksi lapsen huomion muualle, jotta hän ei alkaisi itkemään lohduttomasti? Oletko ajatellut, että mitä jos me aikuiset käyttäytyisimme kuin lapsi? Toimisikohan se? Ajatellaanpa hetki, että me aikuiset reagoisimme tilanteisiin kuin lapset.
dänisches bettenlager chemnitz angebote Heittäytyminen lattialle ja itkupotkuraivarit:
Olet töissä ja on perjantai. Viikonlopun suunnitelmat on jo tarkkaan aikataulutettu ja kellokin raksuttaa mukavaa tahtia. Ihan kohta on viikonloppu. Kunnes pomo kävelee työ pisteellesi ja ilmoittaa, että se olisi kuule sellainen juttu, että viikonlopuksi on hulluna töitä ja mahdollisimman monen toivotaan jäävän töihin. Nähdään aamulla kello seitsemän. Siinä missä aikuinen kiroaisi mielessään ja purkaisi suuttumustaan äkäisellä facebook- päivityksellä, heittäydytkin pomon eteen lattialle ja vedät armottomat itkupotkuraivarit. Kierit lattialla ja hakkaat käsiä ja jalkoja maahan eri tahdissa ja itket huutoitkua. Olisikohan viikonloppuna sittenkin lomaa?

oturarak namaz nasıl kılınır fetva meclisi

europass cv formatı Supernopea siivous:
Anoppisi soittaa tulostaan ja ilmoittaa, että on teillä puolessa tunnissa. Kääk! Asunto on ihan järkyssä kunnossa ja tiedät mitä hän olisi siitä mieltä. Päätät kuitenkin makoilla hetken sohvalla ja katsella lempi ohjelmaasi, kunnes viimeisen viiden minuutin aikana tunget kaiken piiloon mattojen, sänkyjen ja sohvien alle. Piilotat tavaroita myös sohvatyynyjen väliin, laukkuihin, reppuihin ja likaiset pyykit tunget lipaston laatikkoon. Huh, valmista tuli hetkessä.

lapsi jää erossa isälle hyviä espanjalaisia viinejä Mä haluan:
Olet miehesi kanssa ostoksilla ja löydät aivan ihanan mekon. Tahdot mennä sovittamaan sitä, mutta miehelläsi on kiire jonnekin. Hän siis ei innostu ajatuksesta ja on sitä mieltä, että menet sitten jokin toinen kerta sitä sovittamaan, kun ei ole kiire. Noh, mitäs kun tahdon sen nyt. Päätät alkaa jankkaamaan, joohan joohan, mun on pakko saada se, mun on pakko mennä sovittamaan, ehkä sitä ei ole ensi kerralla, mä haluan! Samalla vuodatat jo vuolaasti kyyneleitä ja poljet jalalla lattiaa. Päästät irti miehen kädestä ja marssit jalat tömisten, naama tuhannella kurtulla liikkeeseen sovittamaan mekkoa.

kilokaloria ile to kalorii 1kg tłuszczu

turkki ampui alas venäläisen hävittäjän

oseille de guinée pdf jääkiekon mm 2016 u20 finaali Piiloutuminen:

Siis oikeasti, en halua edes mennä sinne juhliin. Mulla taitaa olla maha kipeä, jos jäänkin vaan kotiin. Kello tikittää ja lähdön hetki on jo lähellä. Päätät, että piiloudut verhon taakse, tai ehkä sittenkin sohvalle. Tuskin kukaan huomaa, etten lähdekään mukaan. Kukaan tuskin näkee minua, kun makaan sohvalla viltin alla. Laitoin muutaman tyynynkin eteen.

równania wymierne matemaks büromarkt böttcher ag telefonnummer En tykkää:
Olet ravintolassa ja saat eteesi mielestäsi huonon annoksen. Pyydät tarjoilijan paikalle ja sanot haluavasi uuden tilalle. Tarjoilija pahoittelee ja lupaa hyvitykseksi jäätelön. Kirkaiset kovaan ääneen, ettet halua mitään jäätelöä vaan ruokaa, kunnon ruokaa. Isket nyrkillä pöytää samalla tökit lautasta koko ajan lähemmäs pöydän reunaa. Lopuksi viskaiset suutuksissasi koko komeuden lattialle huutaen samalla kovaa huutoa.

baptista gyülekezet kecskemét

lycée jehan de beauce chartres portes ouvertes počasie dnes bratislava noc Se on mun:
Olet juuri saanut avattua suklaalevyn ja istut rauhassa syömässä sitä, kunnes puolisosi tulee ja yrittää ottaa siitä rivin. Tarraat pian kiinni suklaalevystä ja koitat tunkea siitä mahdollisimman paljon suuhusi. Samalla mumisten ja lopulta karjuen, että se on mun! Varmana et saa palastakaan! Lopulta pillahdat itkuun ja huudat, kuinka toinen koitti ottaa koko sinun suklaalevyn ilman lupaa.

mari parvisänky masku Näitä voisi keksiä vaikka kuinka, mutta tässä oli nyt muutama. Kyllä elämään on mahtunut ja tulee mahtumaan niitä hetkiä, kun tekisi oikeasti mieli heittää pienet itkupotku raivarit ja käyttäytyä kuin pieni lapsi.

kierrätys lasten kanssa

pellonpääntie 13 varkaus

Kommentit

hno gronke blankenfelde öffnungszeiten 26 kommenttia

skiljer agnarna från vetet korsord Hihii. 😀

fundidora morelia méxico Ai luoja! Oon junassa ja hörähtelen täällä yksikseni pissat housussa ??

mövenpick ice cream boutique zürich Hihii. 😀
Kiva kuulla että tämä huvitutti. 🙂

nabelbruch säugling op Hahaa tuo piiloutuminen :'D
Mulla on kans tämän tapainen postaus luonnoksissa 🙂 monesti nauranu miehen kanssa tilanteita, että mitä jos aikuinen tekisi näin töissä 😀

onko isän hautajaiset palkallinen vapaa Hih. Voisin joskus kyllä oikeasti piiloutua. 😀
Odotan innolla että joskus pääsen lukemaan sun vastaavanlaisen postauksen. 🙂 Olisi se aikamoista, jos käyttäytyisi töissä niin kuin lapsi.

kupittaan paviljonki häät Haha, vitsi miten hauska postaus!
Näin nää tilanteet niin mielessäni. 😀
Välillä kyllä tekisi mieli vetää itsekin ne itkupotku raivarit, etenkin väsyneenä. 😉

entomología definicion rae Hihii, kiitos Ninni. 😀
Joo mä samalla näitä kirjoittaessa kuvittelin itseni noihin tilanteisiin ja ai että mulla oli hauskaa. 😀 Joskus tekis kyllä mieli vetää ihan överiks ja raivota lattialla joka raaja eri suuntaan sätkien.

pohjola liikenteen henkilövahingot Hahaa, ihana 😀 Pitäisiköhän koittaa joskus ravintolassa antaa suoraa palautetta ruuasta!

albatros sitesi bodrum satılık Eikä, niin hauska postaus! 😀 Ja kyllä on tullut joskus itsekin mietittyä asiaa ja välillä tekisi mieli vetää ne itkupotkuraivarit ei ehkä työmaalla mutta jossain muualla 😀 Ja toi piiloutuminen, haha. 😀

balingen kino öffnungszeiten Kiitos Meri. 😀
Joo niitä hetkiä riittää, kun tekis mieli heittäytyä ja vetää kunnon itkupotkuraivarit. 😀

grundéns dark and stormy jacket Väsyneen illan pelastus! Kiitos muutenkin blogistasi, on mukavaa luettavaa ☺

matta vai kiiltävä maali Hih, kiitos Maria. 😀
Kiva kuulla, että pidät. 🙂

viinitonkka säilyy avattuna Ihana sä!!♡♡kuvat oli kyllä just tähän postauksen sopivia:) mä voisin ehkä tehdäkin suklaalevyn kans noin…Varsinkin väsyneenä,heh! !!

mistä saa verovähennyksiä Kiitos Ulla. 😀
Lapsia hieman nauratti nämä äidin kuvat. Ja hei, suklaata ei vaan aina pysty jakaan muiden kanssa. 😀

gonzalo rodríguez gacha narcos Kiitos väsyneen illan piristyksestä♥

synnytyksen käynnistyminen merkkejä Kiva jos tämä piristi.♥

eestin kieli käännöksiä Toi piiloutuminen <3

maeve binchy ystävyyden piiri Täytyy myöntää että välillä tekisi itsekin mieli piiloutua tai vetää hirveät kiukkuraivarit, menisi varmaan muilla huuli pyöreäksi 🙂

efterrätter med äpplen Hihii. 😀
No joo voisi kyllä mennä. 😀 Mutta joskus on niitä päiviä kun tulee juuri tuo tunne, että voisi hieman kiukuta lattialla maaten.

ahmet katıksız gap Suklaajuttu ja piiloutuminen olivat haha parhaat! 🙂

vauva heräilee yöllä

ilişkin eş anlamlı sähkötekniikan insinööri työllistyminen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty jaffa onkos tullut kesä *

çalın davulları akormerkezi

weleda raskausajan öljy

mathias nygård facebook

świnka peppa bajki po polsku

juko kylvölannoitin ohjekirja

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä