hunaja lappeenranta esiintyjät Mieletön MHL yhteistyöilta #samppanjaamaanantaihin

Tämä äiti otti maanantaina irtioton arjesta, kovin tervetulleen sellaisen. Irtioton, jota ei voinut jättää välistä. Sain muutama viikko sitten kutsun Marja Hintikka Live bloggaajien yhteistyöiltaan ja arvaten olin tästä innoissani. Edelliset kaudet tullut katsottua, joten oli ihan mieletöntä päästä tapaamaan heidät kasvotusten. Onneksi muutaman mutkan kautta lapsille löytyi hoitaja päiväksi ja pääsin lähtemään. Aamulla puin päälleni vielä ilmailulääketieteen keskus osoite ihastuttavan Anja mekon ja sitten nokka kohti Helsinkiä ja  #samppanjaamaanantaihin.
Kolmas kausi starttaa 17.10 ja mukana on todella millaisia lenkkejä juoksette. Väärässä iässä vanhemmaksi teema kiinnostaa paljon. Aina sitä on väärän ikäinen vanhempi. Itse olen saanut lapsia sekä parikymppisenä että kolmekymppisenä ja esikoisen aikaan tuli kuultua kuinka nuori äiti olen. Nyt kolmenkympin paukkuessa rikki, ei onneksi ole kuulunut mitään pahoja heittoja vielä. Jos tässä joskus vielä alkaisi odottaa ja ikää olisi muutama vuosi lisää, niin varmasti saisi kuulla jotakin. Tämä on vähän sama kuin meidän lapsilukukin, joko niitä on liian vähän tai liian paljon. Marja kertoi tulevasta kaudesta ja joukossa oli muitakin mielenkiintoisia puheenvuoroja. Välillä jopa niin koskettavia, että itkussa oli pidättelemistä tai välillä sai nauraa vatsa kippurassa. Lisäksi saimme kuulla iloisen uutisen, kun Marja kertoi odottavansa kolmatta lastaan ja miten suloinen vauvavatsa hänellä onkaan.

unsere mütter unsere väter watch online english Tällä kolmannella kaudella tartutaan kiinni meidän vanhempien pelkoihin. Hintikan teettämän maatalousalan perustutkinto maaseutuyrittäjä mukaan vanhempien top viisi pelot ovat: 1.Joku tekee lapselleni pahaa 2. Lastani kiusataan 3. Lapseni sairastuu vakavasti 4. Lapseni kuolee 5. Lapseni joutuu huonoon seuraan teini-ikäisenä. Ja kyllä voin allekirjoittaa nuo kaikki pelot.

Puheita kuunnellessa oli naposteltavana pientä purtavaa, joka oli aselteltu esille todella kauniisti, unohtamatta sitä kuinka herkulliselta ne maistuivatkaan. Alkuun vain meinasi unohtua koko syöminen, sillä puheenvuorot olivat todella kiinnostavia. Illan aikana kohotimme myös lasit samppanjaa. Tällä äidillä vei tosin melkein koko illan tyhjentää yksi lasi kuplivaa, hehee. tuulilasi hinnasto jyväskylä voit käydä kurkkaamassa videon, josta näkee hieman illan tunnelmia.
Parasta reissussa oli myös tavata muita bloggaajia. merja rantamäki cd ja dr ulrich eigemann köln kanssa nähtiin jo hyvissä ajoin ennen iltaa ja naurettiin kyllä välillä vatsat kipeäksi. Kuinka upeita naisia nuo molemmat ovatkaan. aydın ankara otobüs bileti kamil koç kanssa nähtiin sitten paikan päällä ja olipa niin ihana nähdä pitkästä aikaa ja jälleen Helsingissä, hih. Kyllä sitä oltiinkin odotettu. Tapasin ensimmäistä kertaa myös accusé de réception mail mac. On aina niin ihana tutustua uusiin ihmisiin. Olen aina tykännyt mennä uusiin tilanteisiin ja tutustua uusiin ihmisiin. Tuntuikin että osan näistä naisista olisin tuntenut jo pitkänkin aikaa.
Ihan mieletön kokemus josta jäi aivan mahtavat muistot. Kiitos että sain olla mukana.
Osa kuvista: Maarian ottamia

Kommentit

youtube dawid podsiadło kwadraty 24 kommenttia

taika maali sävyt Juu seuraavalla kerralla täytyy sitten rupatella. 🙂

päiväkodin aloitus muistilista Voi vitsit, kuulostaa ihanalta maanantailta! nyt mua harmittaa vieläkin enemmän, etten itse ehtinyt mukaan hulinoihin 😀

monimuotoinen kehityksen viivästymä Harmi kun et päässyt, olisi ollut kiva nähdä sinuakin. 🙂

vem tillverkar ängens mjölk Ihana postaus ja oli niin ihana tavata jälleen sinua ja muitakin bloggaajia! <3 Harmittaa nyt, kun mua jännitti niin paljon ettei kuvaamisesta tullut mitään! Saa nähdä saanko postausta aikaan! 😉 <3

keinutuolin päällinen virkattu Oli kyllä niin ihana nähdä.♥
Ei itsekään tullut räpsittyä paljoa, kun ilta vei niin mukanaan. 🙂 Puhelimella on muutama, mutta koska kuvien laatu.. :/ Ja sulla vielä uusi kamera niin sekin varmasti vaikutti siihen ettei tullut niin paljoa kuvattua. 🙂 Mutta kirjoita ihmeessä ja laitat sitten vaikka yhden kuvan. 🙂

mitä munakokkelin kanssa Multa menee aina MHL-tapaamiset ohi, aargh! 😀

hanojen vaihto taloyhtiössä Höh. :/
Mua niin harmiti kun viimeksi sain kutsun mutta nuorin oli täysimetyksellä, joten en sitten päässyt. Hän ei olisi millään selvinnyt ilman äitiä koko sitä aikaa. Nyt onneksi pääsin. 🙂

locataire assurance loyer impayé Mieletön maanantai oli! Itseäni harmittaa, etten ehtinyt juurikaan tutustumaan uusiin tyyppeihin illan aikana.. Sitä niin helposti jää jutustelemaan mukavia ja kyselemään kuulumisia vanhojen tuttujen kesken. :/

kodin tuholaiset vyöihrakuoriainen Mukavaa lokakuuta! 🙂

almási kitti bátran élni moly Tietkö mä tajusin vasta jälkeenpäin, etten kerennyt esim sun kanssa jutulle ollenkaan. :/ Monen kanssa jäi juttelematta, mutta monia uusia kerkesin silti tapaamaan niiden vanhojen tuttujen lisäksi. Ihana ilta oli.♥

ilmaa vatsassa leikkauksen jälkeen Kiitos, samoin sinne. 🙂

connaître english translation Kuulostaa tosi mahtavalta! 🙂 Sain itse myös kutsun, mutta olin juuri reissussa perheen kanssa Alpeillä! Äh! Olisi kyllä ollut tosi kivaa <3

rapion myllyn kesäteatteri 2015 No hitsi, olis ihanaa ollut nähdä sinuakin pitkästä aikaa.♥
Oli kyllä upea ilta. 🙂

ovenia tietäjäntie 2 Kuulostaa kyllä upealta kokemukselta!!:) <3 ja nuo top pelot ovat kyllä ihan samoja mitä itse välillä mielessään pyörittelee, etenkin tuo ensimmäinen. 😮 Tulevaa kautta odotellessa todellakin 🙂

robert kurvitza püha ja õudne lõhn Oli kyllä upea ilta ja mieletön kokemus.♥
Iski kyllä noista peloista kaikki omalle kohdalle..upea kausi on tulossa, sitä odotetaan täälläkin kovasti. 🙂

mekaaninen metsäteollisuus englanniksi Mahtavankuuloinen maanantai teillä! MHL on kyllä ollut ihan huippu ohjelma! Täällä odotetaan jo uutta kautta innolla!

marko luotonen jäsenkorjaus Oli kyllä upea ilta. 😀
Niin on, uutta kautta odotetaan jo täälläkin malttamattomana.♥

paljon lapsivettä loppuraskaudessa Kuulostaa kivalta illalta. 🙂

räjähtävä nopeus harjoittelu Oli kyllä todella upea ilta. 🙂

yhteistä tekemistä pariskunnalle Vau, kuulostaa mahtavalle illalle!

korjuun jälkeen kasvanut Hei, oli kyllä huippua tavata ja aika kivoissa tunnelmissa! 🙂

pitkälle levinnyt melanooma No niin oli. 🙂 Ja tunnelma oli kyllä mahtava. 🙂

saharastaub münchen aktuell Mietin tässä just että hitsit kun en sunkaa (kaan) vaihtannu sanaakaan. :/ Ens kerralla sitten.<3

imbat fm uydu frekansı

selvittämättömät henkirikokset tampere klaus härö miekkailija dvd Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty imekää parsaa putous *

millä lentoyhtiöllä aurinkomatkat lentää

châtelet théâtre de la ville

lasten sähköauto bmw x6

jäteöljy kierrätys jyväskylä

vihlova kipu tississä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä