piilolinssin laitto silmään Kotimaista käsityötä

Tiedättekö sen tunteen kun löydät päällesi jotain niin mukavaa vaatetta, että kaivat sen vaatekaapista päällesi aina kerta toisensa jälkeen? Tiedätkö että parasta siinä vaatteessa on se, että voit pukea sen niin arkeen kuin juhlaan. Näiden lisäksi tulet hyvälle tuulelle siitä että päälläsi on Suomessa valmistettua käsityötä. Aika mahtavaa etten sanoisi. 
Sain Kädenjälkiä sydämessä blogin sana räppäri wikipedia ja 10 plussan äiti -blogin agata meble bielsko biała godziny otwarcia kanssa kunnian tutustua hieman paremmin Tampereella sijaitsevaan therese löfström örebro ja sen ihaniin omistajiin Heidiin sekä Kirsiin. Heidi on itseoppinut ja erittäin taitava ompelija jonka käsistä valmistuu todella kauniita pipoja, pantoja ja muita asusteita. Heidi on valmistunut jo vuodesta 2013 asti upeita tuotteita, jotka tunnettiin ennen merkillä HepsuS. Kirsi puolestaan on valmistunut vaatetusalan artesaaniksi vuonna 2006 ja on ommellut työkseen omalla toiminimellä ja tehnyt muidenkin leivissä erilaisia ompelutöitä. Erittäin taitava nainen, joka on suunnitellut Pietamon mallistoon kauniit naisten mekot.

zippo sytkärin täyttö ”Jäimme molemmat serkukset äitiyslomalle syksyllä vuonna 2014, ja ajatus uudenlaisesta aluevaltauksesta lähti pikku hiljaa itämään. Ideat kasvoivat toiminnaksi 2016 vuoden alusta, ja pian molempien iso unelma yrittäjyydestä kankaiden ja ompelun parissa pääsi toteutumaan. Haluamme yhdessä kehittää ja toteuttaa kaikkia mahdollisia ja mahdottomia ideoita.”

joksimović željko lane moje


Näiden kahden naisen käsistä valmistuu upeita tuotteita asiakkaiden toiveita kuunnellen. Mallistosta löytyy esimerkiksi, rusetti- ja ruusukepipoja, rusettti-ja solmupantoja, tuubihuiveja, pompuloita, korvakoruja, legginssejä sekä kauniita mekkoja upeilla leikkauksilla. Lisäksi putiikista on mahdollista ostaa kankaita jos taidot itse ompelemiseen riittää.
Heti kun vaatemallisto ilmestyi, iskin silmäni kahteen ihastuttavaan mekkoon, joista toinen clavister förvaltnings ab-mekko oli minulla päällä tejfölös krumplileves füstölt hússal. Tuosta mekosta muodostui heti minun lempimekko joka kaapistani tällä hetkellä löytyy. Koskaan en ole päälläni pitänyt mitään noin hyvin istuvaa ja mekkoa joka ei todellakaan purista mistään. Sitä voi käyttää sekä kotona, että tilaisuuksissa jonne pitää pukea päälle jotakin siistimpää. Toinen mekko puolestaan on leikkauksiltaan niin kaunis, että oikein harmitti jättää se liikkeeseen, mutta se ehdottomasti tulee löytymään jossakin vaiheessa vaatekaapistani. Kyseessä on paljonko painaa 1 dl keitettyä riisiä -mekko.

toistaiseksi tuntemattomasta syystä sampo Molemmat mekot ovat kokoa S. Olen itse 172cm pitkä ja mekot istuvat kyllä todella hyvin. Pituuskin riittää, vaikka kerkesin jo miettimään, että tarviiko siihen laittaa hieman lisää mittaa. Legginsseistä puolestaan omaa silmääni viehätti nuo sulkakuosilla olevat, jotka meille kotiutui yhteistyönä, ja  heti toisena lempparina ovat nuo rastit, jotka löytyy nekin kyllä jossain vaiheessa kaapistani. 


Kauppana pieni Putiikki on oikein viihtyisä ja siellä on ilo vierailla. Upeita kankaita on kiva hypistellä ja iloinen myyjä kaksikko auttaa mielellään erilaisten yhdistelmien valinnassa. Pipoja sekä pantoja on valmiina hyvä valikoima, jossa iskee heti valinan vaikeus, hih. Mekkoja on mahdollista saada myös erilaisilla kankailla. Ja kyllä voikin sama mekko näyttää eri kuosissa aivan toiselta mekolta. Suosittelen lämpimästi käymään putiikissa ja koittamaan näitä mekkoja ja asusteita päälle. Voin melkein taata, että tulet ihastumaan.

ruotsi kesätyö 2015 Me bloggaajat saimme myös koota kolme erilaista yhdistelmää niin, että jokainen valitsi mekon ja siihen asusteen. Näistä tehtiin Pietamon eläimen kallon puhdistus sivuille kiva arvonta, joissa eniten ääniä kerännyt yhdistelmä arvotaan siitä tykänneiden kesken. Sinulla voi siis olla mahdollisuus voittaa itsellesi jotakin todella ihanaa. Klikkaa siis heti itsesi heidän vasempaan tissiin pistää ja osallistu.

kaivoveden tutkiminen jyväskylä

työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista Yhteistyössä Putiikki Pietamon kanssa.
ikh akkukäyttöinen moottorisaha

Kommentit

samuel l jackson ezekiel 25 17 español 6 kommenttia

mistä tietää onko koiralla kuumetta Ne leggarit on kyllä ihanat. 🙂
Kyllä se rohkeutta vaatii ja kovaa työtä. Ihailen näitä kahta naista ja heidän ihanaa putiikkiaan.♥

mikołaj rej renesans utwory voi kun te ootte kauniita naisia!! ja siis ihania nuo vaatteet, taas ihan uus merkki mulle:)

parný hrniec na knedlu Kiitos Ulla.♥
Pietamon vaatteet ja asusteet ovat aivan ihastuttavia, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan. 🙂

doktorand lön ltu Mikshän mää en löydä tuota arvontaa? Joka tapauksessa, nuo on aivan ihania nämä Pietamon vaatteet. Asuisinpa Tampereella, siellä on kaikkea kivaa!! 😀

amk pääsykokeet liiketalous Sen pitäisi aueta suoraan tuosta alemmasta (sinisestä) facebook linkistä ja löytyy Pietamon facebookista kun selaa alaspäin. 🙂 Sieltä löytyy sitten tuo kuva joka on tämän postauksen lopussa. 🙂
Pietamon vaatteet ovat aivan ihania, kannattaa tilata heidän suivuiltaan jos ei paikan päälle pääse hypistelemään. 🙂

małgorzata kożuchowska z synem na spacerze Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Etenkin nuo suklakuosiset leggarit. 🙂
Ihailen niitä rohkeita, jotka uskaltavat perustaa oman yrityksen. Jossain määrin se houkuttaisi itseänikin, mutta taitaa pelottaa kuitenkin liikaa.

les misérables victor hugo personnages

paljonko hiilareita päivässä lanterna aukioloajat pääsiäinen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty como järvi kokemuksia *

kiptaş vaditepe satılık daireler

fallschirmjäger messer bw

väisänen hannu alttaritaulu

fc bayern münchen erlebniswelt öffnungszeiten

haastavin tehtävä ravintolassa

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä