kypärän visiirin puhdistus Halloween kakku

kauppatori hörölä 5 ”Meillä on äiti sellaiset halloween bileet ja lupasin että teen sinne täytekakun, sellaisen halloween kakun. Tai siis sun pitää auttaa siinä mua.” Hih, äitinsä tyttö, sillä meidän vanhin tykkää kakkujen tekemisestä. Tällä kertaa tyttö pääsi tekemään kakkua ja hyvin onnistui. Toki avustin vielä paljon, mutta kaikki sujui todella hyvin. Olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Koristeet kakkuun toteutettiin yhdessä.

tombé in english Tehtiin kakku meidän Iidan toiveiden mukaisesti ja väliin laitettiin vain mansikkaa, banaania ja kermaa. Lisäksi sen piti ehdottomasti olla kermakakku päältä, johon tulee sitten koristeita. Päätimme, että tehdään kurpitsa ja laitetaan loput karkkeja. Noh, suunnitelmat yleensä muuttuu kakkuja tehdessä ja lopulta Iida halusi siihen hämähäkin. Äiti koitti jonkin hämähäkin näköisen toteuttaa. Ei nimittäin ole jostain kumman syystä tullut tutustuttua noihin öttiäisiin tarkemmin, heh. Mutta tunnisti kuulemma hämähäkiksi. Lopuksi väsättiin verkko, sekä teksti.

sdp eduskuntaryhmä pääsihteeri Iida osallistui innokkaasti tekemiseen, mutta pursotus  jäi suosiolla vielä äidille, vaikka kaipaisin siinä itsekin vielä harjoitusta. Tehtiin koristeet sen verran simppeleiksi, että niiden toteutus onnistui varmasti. Massasta muovailu on kivaa puuhaa ja meillä ainakin lapset tykkäävät siitä. Parasta on ehkä myös se, että sitä voi välillä maistaa. Ainahan tapahtuu kuitenkin jokin pieni epäonnistuminen. Ja tällä kertaa kurpitsa alkoi irroittaa väriä kakkuun, joten nostin sen pois ja tein valkoisesta massasta sen alle pienen levyn ja se nyt hieman muokkasi kakun näköä. Mutta hyvä siitäkin tuli. Tämän takia teen yleensä hyvissä ajoin valmiiksi, jotta ehtivät kuivaa ja näin eivät irroita väriä. Kurpitsa kun ei ollut kerennyt kuivaa kunnolla.  Nämä postauksen kuvat on otettu vielä ennen kuin väri irtosi.

ayda halil sezai yangın var indir

homme belier astrologie compatibilité Toivotaan, että kakku maistuu lasten juhlissa ja heillä on muutenkin kivaa. Me olimme muiden lasten kanssa herkuttelemassa ystävän lapsen 5v syntymäpäivillä. Mukavaa lauantaita sinne.

menettää tajunta englanniksi

Kommentit

ystävyys leikkejä lapsille 20 kommenttia

deata pako vankileiriltä Kiitos Riikka. 🙂
Kyllä he ovat tykänneet olla siinä mukana. 🙂 Kivaa yhteistä puuhaa.

wachsende städte europa Hieno kakku, jälleen! Tunnistaa halloweenkakuksi, mutta ei ole liian hurja lastenjuhliin. Ihanaa, että sinulla on innokas pikkuleipuri siellä. 🙂

perunan keittäminen mikrossa Mulla kävi kans kerran sama homma kermakakun&sokerimassakoristeyhdistelmän kanssa. Sen jälkeen olenkin tehnyt voikreemikuorrutteisia kakkuja, ainakin koristeiden alle olen laittanut kreemiä niin eivät sulta tai levitä väriä. 🙂

christian martin schäfer facebook Kiitos Ninni. 🙂
Tässä oli juurikin tarkoitus se, että on lapsille, joten ei mitään katkenneita sormia ja verta yms. Iida toimi tällä kertaa kapelimestarina ja minä olin vaan apuna. 🙂 Ihan kiva näin välillä.

nancy huston lignes de faille résumé Tota pitäis kans koittaa. Meillä vaan suurin osa hehkuttaa pelkkää kermakakkua ja ei oo kauheen avoimia mun uusille kokeiluille :/. Jonkin verran jo oppineet syömään massakakkuja. 😀

popsitörlő teszt 2015 Kokeilehan vaahtokarkkimassaa. 🙂 Ite en ole myöskään sokerimassan tai marsipaanin suurin ystävä, mutta vaahtokarkkimassat on hyviä! Mulla on pikkusisko, joka on leiponut 6-vuotiaasta lähtien paljon aika lailla itsekseen. 🙂 Se on kokeillut eri massoja, ja vaahtokarkkimassa on tosiaan maultaan parasta!

trinkets isaac rebirth español Itse käytän yleensä aina vaahtokarkkimassaa, juuri sen vuoksi kun sen maku on parempi. Nyt näissä oli sokerimassaa, kun en kerennyt tilata toista. 🙂

természetes wc illatosítók Herkullisen näköinen ja kuuloinen kakku. Nam. 🙂

silmätulehdus tarttuminen aika Kiitos Anna, oli kuulemma maistunut. 🙂

amasraya nasıl gidilir ankaradan Hieno ja "karmiva" kakku! 🙂 kiva että teillä lapset tykkää kakuista. Meillä saa ylipuhua lapsia edes vähän maistamaan..

bonnier business media sales västerås Kiitos.♥ Mulla oli huippu pari tätä tekemässä. 🙂
Meillä on lapset tainneet tulla minuun, sillä oon aina ollut kauhee syömään täytekakkuja. 😀

taski jontec 300 free käyttöturvallisuustiedote Ihana kakku!!Meillä on lapset myös tottunut jo pienestä popsimaan kakkuja,myös äitiinsä tulleet:)

freddy guarín wiki Meillä myös vieraat ja oma perhe haluaa aina perus kermakakkua. Nyt oon saanu ne totutettua sellaiseen kakkuun jossa päällinen on jotain massaa ja vaan reunat kermaa!onnistuu edes vähän paremmin koristelu:)

östrojen hormonu eksikliği nasıl giderilir Kiitos Ulla.♥
Hihii. 🙂 On se hyvä, että muillekin maistuu niin ei ite tuu syötyä niin paljoa. 😀

tyhjä cd levy hinta Joo noita on täälläkin tullut tehtyä paljon. Siitä sitten hiljoksiin saanut siirtyä tekemään jo kokonaan massakakkuja. 😀 Välillä kiva tehdä jotain muutakin, vaikka kermakakku on kyllä hyvää. 🙂

godzilla wikipedia español Upea kakku♥ On mukavaa saada puuhastella yhdessä lasten kanssa ja opettaa heille samalla ehkä niitä äidin omia juttujakin 🙂

prosentin lisäys lukuun Kiitos Nanna.♥
Kyllä se on kivaa puuhaa ja Iida oli ainakin innoissaan, kun onnistui todella hyvin. 🙂 Varmasti on intoa jatkossakin tehdä lisää.

bogdányi titanilla iszdb Wow, upea kakku! Meillä oli halloween bileet päiväkodissa. Ens vuonna on kyllä pakko järjestää kotona, kun on itsekin kotiäitinä 🙂

myydään miesten huopahattu Kiitos Maria.♥
Kuulostaa kivalta. 🙂 Me ei nyt juhlittu kotona, mutta Iida meni tuonne ystävien luokse ja Lumi ja Matias juhlivat 4h-kerhossa. 🙂

japani maanjäristys 2018 ihana kakku. lapsille varmasti aivan mahtava että saa pienestä pitäen opetella leipomaan 🙂

hagire rinichirō shiros

camisa blanca lino cuello mao niño rakkaalla lapsella on monta nimeä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty etsitään vuokralaista vantaa *

aynalı nişan tepsisi yapılışı

conan tiếng việt tập dài

rasittivat suomen taloutta sodan jälkeen

sanko holding iş ilanları

ikea freiburg bettwäsche

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä