uusi päivä lissu vaihto Vielä tänään vauva, huomenna jo taapero

instagram lisää tili Ajatella että vuosi sitten tänä päivänä jänitin hirveästi, sillä tiesin että seuraavana aamuna olisi edessä synnytyksen käynnistys, jos saliin vain mahtuisi. Järjestelin viime hetken juttuja, pakkasin loppuja tavaroita ja silittelin vatsaani ja tihrustin illalla itkua, sillä edessä olisi muutama päivä erossa lapsista. Mietin jo kovasti miltä vauva mahtaa näyttää, onko hän minkä kokoinen syntyessään ja kuinka ensimmäinen käynnistetty synnytykseni sujuu. Ei uskoisi että näistä hetkistä on jo vuosi.

asunto oy asemapäällikönkatu 2 härän paahtopaisti paistoaika Tänään meidän talossa on vielä neljä isompaa lasta ja vauva. Huomenna talosta löytyykin neljä isompaa lasta sekä taapeo. Vauva vuodelle heiluetaan heipat hieman kyyneleet silmissä, sillä olihan se ihana. Paljon jäi mielettömiä muistoja mutta paljon on vielä edessä ja tuskin maltan odottaa mitä kaikkea taaperoaika tuokaan tullessaan. 

kaitseväe arstlik komisjon Mutta ajattelin että kurkataan hieman ajassa taaksepäin kuvien kera. Miten meidän pieni onkaan kehittynyt ja kasvanut vuoden aikana. Huomennahan se vuosi vasta tulee täyteen, mutta otetaan pieni varaslähtö kuvien kera. greffes de pancréas Vielä tänään vauva, huomenna jo taapero. Aika hurjaa.

viimeinen kevät soinnut

elena leeve jussi nikkilä

kylmäkkö koulutus helsinki

mitä tahansa annat naiselle

bellevue alm mutter aller hütten

subway helsinki töölö Ihan hurja muutos on tapahtunut jo ensimmäisen yhdentoista kuukauden aikana. Ihan pian räpsitään yksivuotis kuvia. Saa nähdä onnistuuko ne niin miten olen ajatellut ja visioinut. Sunnuntaina sitten juhlitaan tätä miedän pientä miestä. Upea vuosi on kohta takana ja voitte varmasti kuvitella että tämä äiti vuodatti muutaman kyyneleen näitä kuvia katsoessa. Mun vauvani.

Kommentit

niños de dios pelicula irani 24 kommenttia

kaadetun metsän hinta Kiitos Anniina.♥
Täälläkin tuntui tänään, että juurihan kävelin sairaalan ovista sisään ja jännitti ihan hirveästi. Ja nyt vuosi jo mennyt.
Taaperot on kyllä huippu tapauksia.♥

ärsyttävä kutina kurkussa Löysin blogisi Hugon ollessa ihan vauva ja voi miten nopeasti aika tosiaan on mennyt! Nyt toinen on jo iso poika ja huomenna kokonaisen vuoden!! Hirveästi onnea pienelle miehelle!!! <3 <3

yhdistelmäajoneuvonkuljettaja koulutus oulu Ihanaa että olet kulkenut matkassamme tämän ajan.♡♡ Joka on kyllä mennyt hirvittävää vauhtia. Ei sitä voi ymmärtää että huomenna tulee kuluneeksi vuosi kun Hugo nostettiin syliini ensimmäistä kertaa.♡♡
Kiitämme onnitteluista.♡

sosiologia pääsykoe 2015 keskustelu Niin ihania kuvia, niin ihanasta Hugosta! <3

despierto pelicula completa en español youtube Vuosi on kyllä mennyt hukauksessa. Vastahan me blogisi lukijat jännitimme pikkuisen syntymää. Vastahan minä ja siskoni iloitsimme teidän vauvan syntymästä ja lähetimme teille pienen paketin, vauvalle bodyn.
Ja nytkö se pikkuinen muka täyttää jo vuoden! Apua! Mutta lohdutukseksi, lapset ovat onneksi aina äidin pieniä vauvoja, vaikka kasvavatkin. <3

pienimmän neliösumman ratkaisu Oikein ihania ja iloisia juhlia teille, vaikka se haikeaa onkin. Ensimmäisissä synttäreissä on sitä jotain, ainutlaatuista. 🙂

günther oettinger european commission Kiitos Ninni.♡♡
No niin se on mennyt. Ja teidän lähettämä body sujahtaa muistojen laatikkoon kera kirjeen ja kortin.♡♡ Harmittaa kun mun piti silloin tehdä postaus siitä kuinka kultaisia olitte mutta se unohtui. 🙁

lapsi konttaa ikä Ja niinhän ne lapset ovat. Ikuisia äidin ja isän pikkuisia.♡

rakkauden jälkeen alkuperäinen esittäjä Ne ensimmäiset synttärit on jo ihan ovella. 🙂 Odotan haikein mutta innostunein mielin.

kuinka paljon papuja päivässä Niin äkkiä aika kyllä menee. 😮 Aivan ihania kuvia, niin suloinen pieni mies! <3

sözel puanı ile girilen bölümler Niin se menee. Aina jaksan ihmetellä sitä vauhtia jolla ensimmäinen vuosi sujahtaa ohi.
Kiitos, Hugo on kyllä niin suloinen poika.♡♡

musical stuttgart mit übernachtung günstig Niin ihania kuvia! <3
Hurjaa että teilläkin jo täytetään vuosi!

köster altendorf jobs Kiitos Cariina.♡♡
En ole vielä sisäistänyt itsekään että siitä tulee tosiaan huomenna vuosi kun Hugo syntyi.♡

mankind wikipedia español Aivan ihania kuvia ja Hugolle oikein ihanaa syntymäpäivää ♡

gâteau basque au chocolat Kiitos paljon ja onnittelut kerrotaan.♡♡

hedda bångman skidor En ole koskaan kommentoinut, mutta löysin sun blogin vuosi sitten keväällä kun odotin esikoistani ja siitä lähtien jäänyt lukijaksi:) muistan kun luin kun Hugo oli syntynyt ja mietin että parin kuukauden päästä meilläkin ja TOSIAAN nyt siitä on jo vuosi! Tuntuu, että lapsen myötä ajanjuoksu tuplaantuu 😀 mutta ihanaa 1v päivää Hugolle ja myös äitille ihanasta taaperosta 🙂 -Minna

brittiläinen kissa elinikä Kiva kun kommentoit ja olet seurannut meitä.♡♡ Lasten myötä aika on kyllä lähtenyt juoksemaan. Vuodet vain hujahtaa silmissä. Hugon synnyttyä tuntui että tähän hetkeen on vielä pitkä aika, mutta niin se vuosi vain vierähti.
Kiitos onnitteluista Minna.♡♡

gadżety do samochodu allegro Muistan kun löysin blogisi viime syksynä. Oma esikoistyttöni syntyi nimittäin samana päivänä kuin Hugo ja se oli mielestäni hauska yhteensattuma. Meillä tosin lähdettiin myöhään edellisenä iltana jo synnärille ja tyttö syntyi aamulla 6:52. 🙂 Jäin heti lukijaksi ja on ollut mukava lukea Hugon kuulumisia ja seurata kasvua kun oma tyttö on päivälleen saman ikäinen. Täälläkin siis juhlitaan lauantaina 1-vuotiasta. Vuosi on kyllä mennyt nopeasti. Onnea sinne myös pikku Hugolle!

anders jäderlund slu Hauska sattuma tosiaan, että lapsillamme on sama syntymäpäivä. 🙂 Kiva että löysit blogiini. Itsekin olen tykännyt seurata samanikäisten kehitystä ja kasvua. 🙂
Kiitämme onnitteluista.♡♡ Lähetän lämpimät synttärionnittelut myös teidän synttärisankarille.♡♡ Nopsaan se vuosi meni.

hyviä suolaisia piirakoita Ihania kuvia pienestä suloisuudesta♥ Mun mielestä vauvavuosi menee ihan liian äkkiä tai sitten lapset vaas kasvaa ihan liian nopeesti 😀

deportistas paralimpicos españoles famosos Nopeasti tuo aika lentää, mutta pienihän hän vielä on. <3

bönders fh bund Aika kyllä juoksee ihan mahdotonta kyytiä. Ja onhan Hugo vielä pikkuinen.♡♡

työsopimuslaki ajantasainen lainsäädäntö Niin ihania kuvia Hugosta! Muistan aivan elävästi kuinka itsekin täällä jännitin, kun tiesin että olet mennyt käynnistykseen. Kylläpäs aika tosiaan kuluu aivan todella hurjaa vauhtia!

frankenstein 2014 türkçe dublaj 720p Oon viime aikoina nauttinut aivan mahottomasti meiän 1v8kk ikäisestä taaperosta, niin mainiossa iässä hän on. 🙂

makita pyörösaha 18v

blandet tall uekte brøk burana tyhjään vatsaan Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty şarkı sözü kayahan aşk hikayesi *

hyvä shiraz viini

tufan altaş keser döner sap döner

varaston arvo tilinpäätöksessä

valentinstag geschenke für freund ideen

pitkittynyt kuume päänsärky

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä