haljennut kantapää hoito Äiti onko sulla vauva mahassa?

äikän yo 2018 demi Tiedättehän ne katseet? Onkohan tuo raskaana. Kyllä sen vatsa hieman pömpöttää. No en ole varma niin en kehtaa kysyä. Samalla huomaat kuinka hän yrittää kamppailla pitämään silmänsä katsomassa sinun silmiin sen sijaan, että ne vaeltelevat vatsasi seudulla. Huomaat että oma olosi vähän vaivaantuu ja koitat peitellä vatsasi seutua. Jep, pari kertaa näin on käynyt.

eetcafé de kwaakvos hasselt namaz duaları sırasıyla dinle En voi kuitenkaan syyttää raskautta, voi kumpa voisinkin. Syynä on nimittäin pöhötys joka iskee usein kerran kuussa tai ihan siitä että päivän aikana syöminen on jäänyt ja iltaa kohden lapot suuhun ihan mitä sattuu. Aino eräs ilta kysyikin minulta, pizzapohja yön yli kuivahiiva äiti onko sulla vauva mahassa? Menin alkuun hieman hämilleni. Onko pöhötys välillä niin suurta, että näytän raskaana olevalta? No ei varmasti tai ainakaan tuo kolmevuotias ei osaisi sitä niin katsoa. Luultavammin tämä liittyi siihen kun olimme muutama tunti ennen sitä katsoneet valokuvia, joissa osassa odotin Hugoa, joten kysymys varmasti johtui siitä.

puhdistuksen yö 2 osmangazi üniversitesi hastanesi ortopedi Olen myös pistänyt merkille sen, että kun lapsistamme nuorin on lähennellyt vuoden tai kahden ikää, alkaa tuttujen katseet vaellella kummasti vatsani seudulla. Ehkä he ovat vähän aavistelleet tai (kauhulla) odotelleet vauva uutisia. Muistan edelleen kuinka nopeaan vatsani alkoi turvota Hugon odotusaikana. Varsinkin iltaisin vatsa oli sen verran iso, että oli vaikea saada sitä piiloon. Silloin muistan kuinka mietin mitä puen päälleni jottei se näy. Hyvin onnistuin peittelemään, ainakin luulen. Vaikka olen aina rakastanut vauvavatsaani, niin alkuun olen halunnut pitää sen piilossa. Pitää niin ihanaa salaisuutta ihan vain minun ja miehen (sekä muutaman ystävän) välisenä asiana.

piirakan lämmittäminen uunissa prefeitura de guaraniaçu parana Laitan alle kuvan siitä pöhötyksestä joka välillä iskee ja sen viereen kuvan kun olen raskausviikolla viisitoista. Eihän tuo pöhötys nyt niin valtava ole, omaan silmään se varmaan eniten pistää, näin luulisin. Mutta kun vertaan tuohon raskausviikon viisitoista kuvaan niin onhan ne nyt aika samanlaiset. Tuo pöhötyskuva on otettu aamulla ja illalla vatsa voi turvota enemmänkin.

viiden vuorokauden sää lahti

greenberg trailer subtitulado español tekijöiden päivä 2015 Mutta kuten jo sanoin, niin tällä kertaa kyse ei ole siitä että olisin raskaana. Nyt syksyn tullen uskon taas syömisenkin paranevan kun enää suurin osa ajasta ei kulu ulkona tai reissatessa, jolloin on tullut lapattua suuhun vähän mitä sattuu. Onneksi pahin pöhötys on vain parina päivänä kuussa, mikä on varmasti ihan tavallista meillä kaikilla naisilla.

berlin zoo pandabär

Kommentit

yükseleni aslan balık erkeği 12 kommenttia

sing in the rain moriah peters tradução Taitaa olla melki jokaisen naisen ongelma tämä muutaman päivän kuussa kestävä turvotus..

veneellä vaasasta uumajaan Voi ei 😀 Tää on kyllä niin tuttua 😀 Välillä näyttää kun olis raskaana vaikkei olekkaan ja jopa itse alkaa uskoa siihen katsellessa peilistä 😀

attestation d'hébergement pour visa algerie Varmasti moni turpoilee kerran kuussa. 😀 Ja kyllä sitä näyttää silloin raskaana olevalta. 🙂

takkien säilytys lentoasemalla Oon pahoillani jos tää loukkaa sua, mutta mä en huomaa noissa kuvissa mitään eroa

felanmälan solna centrum Sitä tässä hainkin. 😀 Kerran kuussa, naistenvaivojen aikaan turpoan mahasta ja näytän samalta kuin 15 viikolla raskaana (siksi et huomaa eroa). Onneksi tuo pöhötys laskee parissa päivässä. Eli aina ei vatsa pömpötä noin miten kuvassa nyt näkyy. 🙂

hoạt hình vui nhộn cho thiếu nhi Sehän on ihan normaalia että maha venyy päivän aikana ja pömpöttää illalla. Hoikilla ihmisillä se vain näkyy paremmin kuin muilla ja sinä olet hoikka. 🙂

youtube kim lönnholm minä olen muistanut Hih no tämä on kyllä totta. 🙂 Täällä pahimmat turvotukset onneksi vain muutaman kerran kuussa muutamana päivänä. 🙂

avoin työhakemus sähköposti Mä oon järkeillyt näin: pieni lapsi katsoo vatsaa alhaalta ylöspäin ja pömpöttävä vatsa voi näyttää silloin vielä oikeaa kokoa suuremmalta. Ja kyllä itselläkin vatsa välillä pömpöttää ja oma 4v. poikani asiasta aina välillä huomauttaa. "Äiti, sulla on iso maha" ei tunnu kauhean kivalta. Vaikkei lapsi sitä pahalla sanokaan.

torrevieja espanja nähtävyydet Tämä on kyllä totta. Asiat näyttää sieltä alhaalta lapsen silmin erilaiselta. 🙂 Mutta joo eihän se kivalta tunnu vaikkei lapsi sitä pahalla tarkoitakkaan.
Meillä yksi lapsista hoki Hugon syntymän jälkeen, että äiti oot niin iso ja siinä synnyttäneen ja imettävän äidin hormonihuuruissa se kyllä kirpaisi. Vaikka tiedän ettei tarkoittanut pahalla.

sims 3 täyttä elämää mielikuvitusystävä Heh mulla vatsa näyttää ikäväkyllä aina sellaselta kuin oisin viikoilla 15 raskaana ? Ja siis varsinkin just kun on se aika kuusta.. Eli tuttua on!

tem neve em bariloche no verão

encarnación hidalgo tenorio delfi uimapuvut netistä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty päätie 22 sastamala *

marne la vallée chessy ouigo

miten päästä rantakuntoon

löfströms gymnasium kontakt

käkisalmen markkinat joensuu

iphone näyttö himmeä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä