kokomo helsinki ikäraja Äiti onko sulla vauva mahassa?

herkkä ihminen kurssi Tiedättehän ne katseet? Onkohan tuo raskaana. Kyllä sen vatsa hieman pömpöttää. No en ole varma niin en kehtaa kysyä. Samalla huomaat kuinka hän yrittää kamppailla pitämään silmänsä katsomassa sinun silmiin sen sijaan, että ne vaeltelevat vatsasi seudulla. Huomaat että oma olosi vähän vaivaantuu ja koitat peitellä vatsasi seutua. Jep, pari kertaa näin on käynyt.

hyvässä seurassa slogan äikän yo 2018 demi En voi kuitenkaan syyttää raskautta, voi kumpa voisinkin. Syynä on nimittäin pöhötys joka iskee usein kerran kuussa tai ihan siitä että päivän aikana syöminen on jäänyt ja iltaa kohden lapot suuhun ihan mitä sattuu. Aino eräs ilta kysyikin minulta, eetcafé de kwaakvos hasselt äiti onko sulla vauva mahassa? Menin alkuun hieman hämilleni. Onko pöhötys välillä niin suurta, että näytän raskaana olevalta? No ei varmasti tai ainakaan tuo kolmevuotias ei osaisi sitä niin katsoa. Luultavammin tämä liittyi siihen kun olimme muutama tunti ennen sitä katsoneet valokuvia, joissa osassa odotin Hugoa, joten kysymys varmasti johtui siitä.

namaz duaları sırasıyla dinle pizzapohja yön yli kuivahiiva Olen myös pistänyt merkille sen, että kun lapsistamme nuorin on lähennellyt vuoden tai kahden ikää, alkaa tuttujen katseet vaellella kummasti vatsani seudulla. Ehkä he ovat vähän aavistelleet tai (kauhulla) odotelleet vauva uutisia. Muistan edelleen kuinka nopeaan vatsani alkoi turvota Hugon odotusaikana. Varsinkin iltaisin vatsa oli sen verran iso, että oli vaikea saada sitä piiloon. Silloin muistan kuinka mietin mitä puen päälleni jottei se näy. Hyvin onnistuin peittelemään, ainakin luulen. Vaikka olen aina rakastanut vauvavatsaani, niin alkuun olen halunnut pitää sen piilossa. Pitää niin ihanaa salaisuutta ihan vain minun ja miehen (sekä muutaman ystävän) välisenä asiana.

puhdistuksen yö 2 osmangazi üniversitesi hastanesi ortopedi Laitan alle kuvan siitä pöhötyksestä joka välillä iskee ja sen viereen kuvan kun olen raskausviikolla viisitoista. Eihän tuo pöhötys nyt niin valtava ole, omaan silmään se varmaan eniten pistää, näin luulisin. Mutta kun vertaan tuohon raskausviikon viisitoista kuvaan niin onhan ne nyt aika samanlaiset. Tuo pöhötyskuva on otettu aamulla ja illalla vatsa voi turvota enemmänkin.

piirakan lämmittäminen uunissa

prefeitura de guaraniaçu parana viiden vuorokauden sää lahti Mutta kuten jo sanoin, niin tällä kertaa kyse ei ole siitä että olisin raskaana. Nyt syksyn tullen uskon taas syömisenkin paranevan kun enää suurin osa ajasta ei kulu ulkona tai reissatessa, jolloin on tullut lapattua suuhun vähän mitä sattuu. Onneksi pahin pöhötys on vain parina päivänä kuussa, mikä on varmasti ihan tavallista meillä kaikilla naisilla.

greenberg trailer subtitulado español

Kommentit

pakanoiden täysi luku 12 kommenttia

iho rypistyy vedessä Taitaa olla melki jokaisen naisen ongelma tämä muutaman päivän kuussa kestävä turvotus..

velocità della luce km ora Voi ei 😀 Tää on kyllä niin tuttua 😀 Välillä näyttää kun olis raskaana vaikkei olekkaan ja jopa itse alkaa uskoa siihen katsellessa peilistä 😀

kölner karneval aschermittwoch Varmasti moni turpoilee kerran kuussa. 😀 Ja kyllä sitä näyttää silloin raskaana olevalta. 🙂

helter skelter wikipedia español Oon pahoillani jos tää loukkaa sua, mutta mä en huomaa noissa kuvissa mitään eroa

dr achim peters mythos übergewicht Sitä tässä hainkin. 😀 Kerran kuussa, naistenvaivojen aikaan turpoan mahasta ja näytän samalta kuin 15 viikolla raskaana (siksi et huomaa eroa). Onneksi tuo pöhötys laskee parissa päivässä. Eli aina ei vatsa pömpötä noin miten kuvassa nyt näkyy. 🙂

läppärin näppäimistön pesu On kyllä niin sievä vatsa sinulla ollut raskausviikolla 15!

peräsuolen haavauma lapsella Kiitos. 🙂

komppaniassa herätys youtube Sehän on ihan normaalia että maha venyy päivän aikana ja pömpöttää illalla. Hoikilla ihmisillä se vain näkyy paremmin kuin muilla ja sinä olet hoikka. 🙂

tomás de torquemada wiki Hih no tämä on kyllä totta. 🙂 Täällä pahimmat turvotukset onneksi vain muutaman kerran kuussa muutamana päivänä. 🙂

kansainvälinen nimi tytölle Mä oon järkeillyt näin: pieni lapsi katsoo vatsaa alhaalta ylöspäin ja pömpöttävä vatsa voi näyttää silloin vielä oikeaa kokoa suuremmalta. Ja kyllä itselläkin vatsa välillä pömpöttää ja oma 4v. poikani asiasta aina välillä huomauttaa. "Äiti, sulla on iso maha" ei tunnu kauhean kivalta. Vaikkei lapsi sitä pahalla sanokaan.

skottland karta avstånd Tämä on kyllä totta. Asiat näyttää sieltä alhaalta lapsen silmin erilaiselta. 🙂 Mutta joo eihän se kivalta tunnu vaikkei lapsi sitä pahalla tarkoitakkaan.
Meillä yksi lapsista hoki Hugon syntymän jälkeen, että äiti oot niin iso ja siinä synnyttäneen ja imettävän äidin hormonihuuruissa se kyllä kirpaisi. Vaikka tiedän ettei tarkoittanut pahalla.

lauttakylän luja futsal Heh mulla vatsa näyttää ikäväkyllä aina sellaselta kuin oisin viikoilla 15 raskaana ? Ja siis varsinkin just kun on se aika kuusta.. Eli tuttua on!

kansion päällystäminen kankaalla

turvallisen lääkehoidon perusteet nicolas herzog niedermann rechtsanwälte Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tem neve em bariloche no verão *

satu malinen kankaanpää

encarnación hidalgo tenorio

lämpimät voileivät ruispalat

livet är en schlager rollista sabina

löfströms gymnasium kontakt

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä