leikkimökin virkatut verhot 1v syntymäpäiväjuhlat

mehiläinen ajanvaraus turku

demokrat kocaeli iş ilanları ”Mistä on pienet pojat tehty?
agnete kjølsrud – get jinxed скачать Etanoista, sammakoista,
luna nueva pdf español gratis koiranhännän tupsukoista.
halušky s bryndzou video Niistä on pienet pojat tehty.”

energian tuonti suomeen venäjältä

milliyet emlak üye girişi Eilen juhlittiin meidän Hugon yksivuotis syntymäpäiviä ja siinä samalla meidän Iidan 11v syntymäpäiviä. Vieraina oli kummeja, setä, täti ja isovanhemmat. Ihan kiva porukka siis kokoontui juhlimaan meidän lapsia. Vaan muutama kutsuttu ei tullut.
aseen säilytys kylmässä Hugo selvästi nautti vieraista ja varsinkin kun vierastamista ei ole, niin kaikki sujui jotenkin niin helposti. Hugosta paras tai ainakin mielenkiintoisin vieras taisi olla häntä kaksi kuukautta vanhempi poika. Hugo oli kovin kiinnostunut pienestä ystävästään. Hivuttautui kiinnostuneena aina vain lähemmäs, samalla kun toinen hieman epäilevänä katsoi, että mitähän tuo meinaa. Ihania pieniä.
Lahjaksi Hugo sai ihanan muumi astiaston, Finlaysonin Otso lakanat junnukoossa, koottavan palkkkapelin, ihania vaatteita, leluauton sekä rahaa. Aivan ihania lahjoja kaikki. Sankaria itseään eniten kiinnosti lahjakassien tyhjäys ja täyttö.
mtv3 seitsemän uutiset Seinälle tein valokuvakollaasin Hugon kuvista, joista näkee todella hyvin pojan kasvun vuoden ajalta. Tarjottavaksi oli pitsaa, nakki/lihapulla+viinirypäle tikkuja, sipsiä, maissinaksuja, muffinsseja, keksiä, karkkeja sekä täytekakkunestettä jaloissa hoito . Täytekakku on minusta se pöydän ”päätähti” ja sen tekoon haluan aina panostaa. Tälläkin kertaa suunnitteluun ja koristeisiin upposi tunteja. Mutta kyllä se kannatti. Ainakin omasta mielestä. Iida halusi itse leipoa suklaamuffinsseja ja osan hän kuorrutti kermavaahdolla ja koristeli vaahtokarkeilla.
jet lag lännestä itään Lapsethan kulkevat blogissani kommissarin heller der beutegänger darsteller bloginimillä (jotka ovat ihan oikeasti lasteni toisia nimiä)bebek isimleri kuranda geçen erkek mutta näissä kakuissaargan öljyä hiuksiin aina välillä vilahtelee niitä etunimiä, niin kuin tälläkin kertaa. Ettei joku ihmettele kun puhun Hugosta ja kakussa lukee toista,heh. No mutta kakkuun tuli tällä kertaa norsuja. Idea lähti pojan tuttiketjusta, joka hänellä on ollut vauvasta asti. Tämä osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä norsu on aika helppo hahmo tehdä. Kakun reunoilla marssii norsuja jotka pitävät toisiaan hännästä kiinni. Harmaat tein hieman isommiksi ja vaaleansiniset pienemmiksi. Kakun päälle tein norsun istumaan ja hän pitelee pientä ilmapalloa jossa koreilee numero yksi. Eteen sitten nimiviiri, jottei päälinen olisi jäänyt niin tyhjän näköiseksi. Välissä on ihan perus, mansikka-ja hedelmätäyte. Mielestäni kakku onnistui niin miten halusinkin. Joskus on kiva kun lopputulos vastaa sitä visiota joka mielessä on ollut.
vuokatti mökit ruhtinatar Kakku maistui ihan hyvin, vaikka osa vieraista olisi toivonut ennemmin kermakakkua. Niin harvoin kuitenkin olen päässyt tekemään massasta, joten pakko oli nyt tehdä. Maistoin itsekin kakkua ensimmäistä kertaa reiluun vuoteen ja kylläpä se maistui hyvältä. Kostutus oli oikein onnistunut. Hugolle en kakkua antanut mutta hieman maistoi välistä täytteitä, kuten persikkaa, banaania ja kermavaahtoa. Hyvältä tuntui maistuvan, sen verran leveä hymy tuli kasvoille.
byrne enkeleitä hiuksissani Oli kyllä oikein ihanat 1v syntymäpäiväjuhlat niin ja tietty myös 11v. Niin paljon oli seurustelua vieraiden kanssa, että kuvat jäivät todella vähälle, mutta sankarit olivat mitä suloisimmat ja heillä oli kivaa. Se on pääasia. Iidan kanssa sovittiin, että koristellaan kaikki nyt Hugolle mutta jatkosa kun juhlimme yhteissynttäreitä tehdään kakusta sellainen, että toinen puoli on Iidalle ja toinen Hugolle. Niihin onkin sitten vuosi aikaa.

homokozó homok pécs

Kommentit

kampaaja hämeenlinna hätilä 32 kommenttia

brechós curitiba centro Paljon onnea ❤ Ja tosi ihana idea tuo valokuvakollaasi juttu ?

kinkulla täytetyt paprikat Onnet kerrottu.♥
Nappasin tuon idean ystävältäni, jolla oli oman tyttären 1v juhlissa tuollainen kollaasi. 🙂

wspaniałe stulecie odcinek 185 lektor Onpa suloinen kakku, olet kyllä taitava käsistäsi! 🙂

buraczki zasmażane na ciepło kalorie Kiitos paljon.♥

yarından sonra full hd 720p izle Oon katsonut koko ajan, että Hugo näyttää ihan Sisulta. Nytpä syykin selvisi. 🙂 Nätin kakun oot tehnyt. Ite en saisi ikinä väsättyä tuollaisia koristeita

peräaukosta tulee nestettä Hihii, hän on kyllä aivan ilmetty Sisu.♥ Ja kiitos. 🙂 Massa on kuin muovailuvahaa ja siitä on itseasiassa aika helppo muovata kaikenlaista ja harjoitus tekee mestarin. 🙂

shirobako wikipedia español Oih, tuo kakku on niin kaunis! Instassa kuvaa jo katselinkin ja mietin, että olis mukava itekin osata päällystää massalla kakkuja. Mulla vaan ei riitä kärsivällisyys siihen touhuun! 😀

kertakäyttökamera kehitys helsinki Kiitos Anniina. 🙂 Tää oli vissiin kuudes kakku jonka päälystin massalla ja pohjatyöt vaatii vielä harjoitusta, jotta lopputulos olisi ihan siisti, mutta menee tuo nyt kaikkine kuoppineen näinkin. 😀

ruusupensaan istutus syksyllä Jälleen kerran niin ihana kakku! <3 ja kivan kuuloiset juhlat muutenkin 🙂

miesten pukukengät helsinki Kiitos paljon Tuija.♥ Oli kyllä onnistuneet ja mukavat juhlat. 🙂

was heißt xd Hauska kakku! 🙂 Meillä on myös edessä ensi viikonloppuna meidän vanhemman 5-vuotisjuhlat. Pitäisi kyhätä jokin kissateemainen kakku siihen mennessä. <3

mikä tapetti olohuoneeseen Hih, kiitos Såfin.♥
Teillä on kyllä niin ihana teema. 🙂 Itse tekisin ehkä kissan kakun päälle makaamaan vatsallaan ja etutassuilla tavoittelisi lankakerää joka on jo hieman pyörinyt auki ja siitä olisi piirtynyt kakun päälle numero 5. (ymmärsitkähän mun selitystä 😀 )

häagen dazs berlin job Oi mikä kakku, norsut on aina jotenkin niin sympaattisia hahmoja <3 Nyt on sitten teilläkin jo 1v synttärit juhlittu, hui! 🙂

shelas pyörivä meikkiteline Kiitos.♥ Norsut on kyllä ihania ja meillä idea tuli siitä kun Hugolla ollut vauvasta asti käytössä tuttiketju ja vaunulelu norsun kuvalla, niin jotenkin oli kiva jatkaa sillä aiheella myös tähän kakkuun.
No niinpä, aika hurjaa. 🙂

tankki täyteen jakso 6 Ihana kakku ja tosi kiva idea tuo kuvakollaasi! 🙂

myydään kaksio helsinki keskusta Kiitos.♥
Kuvakollaasi on kyllä kiva ja siinä näkee hyvin tuon kasvun.♥

dilek akasya durağı frikikleri Ihanan kuuloiset juhlat ja niin hieno ja suloinen kakku! 🙂

felicitaciones de cumpleaños cristianas para una tia Kiitos paljon Ninni.♥

bulmacada tokat'ın ilçesi Ihana kakku ja ihana sankari 🙂

selma lagerlöf ledamot svenska akademien Kiitos paljon.♥

jari pöllänen facebook Tuo kakku on todella ihana. <3 Minä kun rakastan norsuja ja sokerimassakakkuja. Eihän tuota koristetta raaski syödäkkään vai söikö sen joku? 🙂
Onnittelut kummallekkin lapselle!

paljon on kärsitty vilua ja nälkää sanat Mistä muuten keksitte antaa Sisulle nimen Sisu. Aika harvinainen nimi.

güeros online pelicula Kiitos paljon. 🙂 Norsut on ihania hahmoja. Ja onnet kerrottu.♡♡

kozaki za kolano płaskie Mies ihastui Sisu nimeen joka löytyi nimilistoja selatessa. 🙂 Poika näyttikin heti laitoksella ihan Sisulta.♡♡

ovi pyöreällä ikkunalla Tuo kakku on kyllä todella upea, kuten muutkin tarjottavat. 🙂
Onnea synttärisankareille!

limainen yskä keuhkoihin sattuu Onnea sankarille 🙂 Upeat tarjoilut, koristeet 🙂

crystal diesel jäänesto styrox jäte pori

missä voi käydä katsomassa koiria

ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen vyöhyketerapia raskaus vantaa Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty leifheit wäscheständer pegasus 200 deluxe vs *

tabletin näyttö rikki vakuutus

ei käsitelty englanniksi

juan gabriel pequeño

domus keittiö kokemuksia

ahvenanmaa mökit viking line

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä