baba candır oyuncuları müjde Heinäkuun sillisalaatti (ja arvonnan voittaja)

łupanie drewna video

sodankylän elokuvajuhlat ohjelma 2015 Huh, täytyy kyllä sanoa, että heinäkuu on ollut aikamoista menoa täynnä. Lasten kanssa reissaaminen on kyllä oikein mukavaa mutta ihan tällä tahdilla ei kyllä pitkään jatkaisi. Mukavia muistoja jäi kuitenkin tältä kuukaudelta valtavasti. Eilen kurvailin ystävän luokse päällystämään ja koristelemaan täytekakun. Parisen tuntia aikaa ilman lapsia ja samalla jutustelua ystävän kanssa lisänä kiva tekeminen niin kyllä oli oikein mukavaa. Ensimmäistä kertaa koristelin kakun jossain muualla kuin kotona ja onneksi muistin kaiken tärkeän pakata mukaan.
eri ikäiset kaksoset Tänään heitettiin pieni reissu lasten kanssa Tampereelle, kun vietiin Iida kummitädilleen kolmeksi päiväksi kyläilemään. Sen jälkeen mentiin porukalla vielä hieman kaupoille sekä käytiin hakemassa mäkistä hampparit mukaan. Kiva pieni reissu oli sekin. Tuolla reissulla kävin myös ihailemassa erilaisia rattaita ja että kuinka paljon kaikkia kivoja onkaan myynnissä. Minun on ehkä pakko jossain välissä saada vielä ne uudet. Mies on sitä mieltä etten tarvii, mutta kyllä minä tarviin tai siis Hugo. Pitää kyllä nyt ensin myydä nuo meidän vaunut pois nurkista niin sitten voi alkaa suunnitella muita.
vuoropäiväkotien ruokalista rovaniemi Lapsilla alkaa koulu ja esikoulu reilun viikon kuluttua. Siis oikeesti, mihin ihmeeseen tämä loma näin äkkiä hupeni? Seuraavat päivät koitetaan ottaa lomasta vielä mahdollisimman paljon irti, mutta samalla hieman rauhoittaa tahtia ja kai se pitäisi päästä tästä lomarytmistäkin pikkuhiljaa eroon. Ja kuinkahan kummassa sekin meinaa onnistua kun rytmit on olleet kyllä ihan mitä sattuu. Noh, eiköhän se tästä jotenkin suttaannu. Elokuun aikana Ainolla alkaa myös kerho kerran viikossa ja kyllä on varmasti outoa olla yksin kotona Hugon kanssa kun muut lapset ovat poissa. Hieman jännittävä syksy siis tiedossa, mutta eiköhän kaikki lähde sujumaan hyvin.
atlas copco huolto seinäjoki Elokuussa Iida täyttää jo yksitoista ja juhlimme Hugon yksivuotis syntymäpäiviä. Vietämme miehen kanssa myös kuusivuotis hääpäivää. Vaikka ohjelmaa piisaa elokuussakin, niin uskon että aikaa blogille ja etenkin kirjoittamiselle on taas enemmän. Paljon on aiheita joista kirjoittaa, mutta aikaa on vain puuttunut. Tämä postaus oli tämmöinen heinäkuun sillisalaatti. Toivottavasti teillä oli oikein mukava heinäkuu ja toivottelen jo iloista ja lämmintä elokuuta. 
majoitus saariselkä mökki Blogissani ollut Vimman kesäkassi arvonta on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Voittajaksi selviytyi Anonyymi nimimerkki tii_na_l. Onnea. Laitan sinulle pian sähköpostia.

Kommentit

friedrichstraße berlin shopping 8 kommenttia

bulgaria sunny beach lentokenttä Tää meni kyllä ihan hujauksessa. Tsemppiä uuteen arkeen.♡
Juu elokuu on yhtä juhlaa.♡♡ Mieskin täyttää silloin vuosia ja yksi kummipoikamme. 🙂

como hacer piñata de gato Mäki oon samaa mieltä: MIHIN MENI LOMA!!

weitermachen militär arbeitgeber T:vakkarilukija

volvo automaattivaihteisto käyttö Käsittämättömän nopeeta se kuluu. Vois olla pikkuisen pisempi. 🙂

sydämesi tyhjä huone nuotit Upee toi kakku!!!!

lapsiystävällinen ravintola tallinna Meillä tänään mökiltä ajellessa takapenkiltä kuului "Eihän loma voi vielä loppua, kun vastahan se alkoi". Niin, kuka varasti kesäloman? 😀

gustave flaubert un coeur simple texte intégral No niinpä, kuka sen oikein varasti? Ihan uskomatonta, että ihan juuri se on ohi.

blacksmith marvel español On menny kyllä niin äkkiä tää kesä! Itsekin aloitin nyt opiskelut ja on kyllä arki ihan uudenlaista 😀 Teillä on ihania juhlia tulossa elokuussa <3

courtepaille grillade achetée gratuite 2015

elisa sähköpostiasetukset samsung jørgen glistrup gift med Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty inarijärvi kalastus 2014 *

gigantti astianpesukone teräs

javier gómez noya wikipedia

cocker spaniel wikipedia español

myyntimies mynttinen jääkiekko

freestyle academy münchen

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä